Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
Teď jsem chtěl napsat něco v tom smyslu, že jistý rozdíl tu je – nástup do takového autobusu jest vysokohorským výstupem, ale jak koukám na ten datasheet, tak nabízejí i middle a low floor verze 
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
co má en bus na čumáku je irelevantní, furt je to irizar na podvozku scanietrainzjohny píše:Nechci rýpat, ale zrovna tohle je opravdu SCANIE (má to ostatně i na čumáku) ale je to stejné jako se hádat zda je Citybus Renault, Irisbus či vrakosa... jde jen o to, co se tam nalepí za logo.
jinak je pravda že 15t je zepředu autobus na kolejích
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechci rýpat, ale zrovna tohle je opravdu SCANIE (má to ostatně i na čumáku) ale je to stejné jako se hádat zda je Citybus Renault, Irisbus či vrakosa... jde jen o to, co se tam nalepí za logo.carnero píše:... "Scania" (ona to není Scania ale Irizar) ...
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zepředu se ta podobnost rozplyne. Zatímco 15T je do Áčka (nahoře užší), ta "Scania" (ona to není Scania ale Irizar) je nahoře je stejně široká jako dole. Takhle si je podobné všechno, co má trochu "zamračený" výraz a velké čelní sklo (a jelikož je to "in", tak takových vozidel je habaděj) :)
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Někdo tu mluvil o podobnosti s autobusem, tipnul bych si, že nejvíce podobná je 15T se Scanií :
http://www.westwardscania.com/Images/Ir ... 167839.jpg
porovnej s
download.php?id=6492&mode=view
http://www.westwardscania.com/Images/Ir ... 167839.jpg
porovnej s
Můžu si tipnout? Liberec - 2085. To bych tak odhadoval rozlučkovou jízdu s poslední wanou.Marek B. píše:Co všichni blázníte? Vždyť ta tramvaj tady bude jezdit ještě minimálně 53 let!(30 let života + 15 let po modernizaci + 8 let dodávek od letoška). Schválně, kdo z nás se toho dožije. A mimochodem zajímal by mě rok a město, kdy a kde v pravidelném provoze kdekoliv na světě dojezdí poslední T3 (i modifikovaná((počítám třeba i T3LPF))
![]()
Co všichni blázníte? Vždyť ta tramvaj tady bude jezdit ještě minimálně 53 let!
(30 let života + 15 let po modernizaci + 8 let dodávek od letoška). Schválně, kdo z nás se toho dožije. A mimochodem zajímal by mě rok a město, kdy a kde v pravidelném provoze kdekoliv na světě dojezdí poslední T3 (i modifikovaná((počítám třeba i T3LPF))

- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pane Absolute, já bych si sáhnul. Nebo jste snad taky jel vozem metra Škoda 6Mt?Absolut píše:Já jsem byl vyloženě spokojen, že to mohu sledovat zpovzdálí... Vozem už jsem i jel, kdo si na mě sáhne?
Jinak Praze gratuluju a jsem taky rád, že to můžu sledovat byť z trochu menší dálky od nejstarší hydroelektrárny pelhřimovského okresu.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
no kdybych nevěděl, kde zrovna jsem, asi bych se nenašel - tímto tedy vzdávám čest vaším očímdemon píše:Už jste byl objeven i s jedním dalším tramfórákem, i přestože to video není zrovna kvalitní...dušan píše:já si sáhnu, neb jsem na olšanech byl a dokonce jsem na videu jednoho bývalého tramvajáka
schválně, kdo mne tam objeví?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tram-foraci by meli byt na videu 3. Tedy paklize se nemylim a nechodi sem jeste nekdo dalsi. 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už jste byl objeven i s jedním dalším tramfórákem, i přestože to video není zrovna kvalitní...dušan píše:já si sáhnu, neb jsem na olšanech byl a dokonce jsem na videu jednoho bývalého tramvajáka
- Absolut
- Moderátor
Já jsem byl vyloženě spokojen, že to mohu sledovat zpovzdálí... Vozem už jsem i jel, kdo si na mě sáhne?
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
já si sáhnu, neb jsem na olšanech byl a dokonce jsem na videu jednoho bývalého tramvajákaFořtík píše:Přemýšlel jsem, jestli mám, ale nakonec proč ne - takže ze Southparku - Viděl jsem 15T, kdo si na mě sáhne?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlel jsem, jestli mám, ale nakonec proč ne - takže ze Southparku - Viděl jsem 15T, kdo si na mě sáhne?

edit mod. TJ - já vás stále sleduji, i když se nedívám, stále vás sleduji !
A já v 9:15 stál na Želivského (při návratu domů) , původně jsem tam měl být o půl hodiny později. Takže kdybych nebyl rychlejší mohl jsem být také u toho
Tak snad v nejbližších dnech.
Tak snad v nejbližších dnech.