Brejšín píše:Dobrý podvečer
Jménem řidiče, jenž drandil v posledních týdnech po Praze s 15T, bych Vás rád požádal o zaslání fotografií s jeho ksiftem aby se potom mohl vytahovat.
to je hezké, jeden se vytahuje, druhý závidí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Brejšín píše:Dobrý podvečer
Jménem řidiče, jenž drandil v posledních týdnech po Praze s 15T, bych Vás rád požádal o zaslání fotografií s jeho ksiftem aby se potom mohl vytahovat.
Tak kdo chtěl, už jí viděl:) Oficiálně veřejnosti představena bylaJosef píše:Tak to pak jo,,,
Myslím, že každý by byl tady z nás rád, kdyby tu trasu znal. Ten kdo mi řekne, že ne, tak stejně by ji rád znal,,,známe svý lidi![]()
A pokud, že to bude zde na foru, a atentát bude, tak je jasné, že je to jeho čtenář. Pokud, že se o MHD nějak nezajimá, tak se ani nepáchne,,,
Zajímalo by mě, jak tedy budou probíhat různé oslavy MHD apod.,,,nebylo by snad výhodnější, kdyby ta MHD tu nejezdila aby na nás neudělali atentát???
Atentát bohužel svým způsobem hrozí (jako při loučení s 81-717), tady bych se na dotyčného managéra nezlobil.Zakutaleny.banan píše:Možná jsem nedostatečně paranoidní, ale co to je, proboha?MOp píše:Mimochodem, dle agentury JPP se za prozrazeni cesty dava automaticky hodinova vypoved. /a mam to z vice zdroju/.Zkoušky nějaké nové zbraně hromadného ničení? Pitva mimozemšťana? Je tu snad někdo, kdo tu tramvaj ještě neviděl? Chystá snad někdo atentát? Je něco, co by z fotografií zkušebních jízd mohla vyčíst konkurence a do tří dnů dodat lepší model za nižší cenu? Je nějaký markantní rozdíl mezi zkušební jízdou a jízdou na lince, kromě nápisu na panelu? Jak pak ale ochránit tenhle unikát před zraky veřejnosti, až jich bude po Praze pobíhat 250?
Octavie ředitele Škody Plzeň už je na svym místě?demon píše:Zítřejší zkratovky předpokládam platí ?