Pavela píše:Oskar píše:K
tématu závěsů:
Připadá mi velice zajímavé, jaká je situace u
Když má český strojvedoucí má jet s německým vlakem, kde je stanoviště průhledné pro cestující, stěžuje si prostřednictvím odborů na zákaz zatahování záclonek na řídicí stanoviště. Jak je možné, že německý strojvedoucí nemá s průhledným stanovištěm problém a český ano?
Já tomu taky nerozumím - když hledám takové soukromí, tak proč pracuju v hromadné dopravě?

Sorry,že se ještě vracím k těm závěsům,je to v tomhle vlákně teď trochu nepřehledný(dvě témata na přeskáčku) a pan Johny je zrovna na dovolené a děláme mu tady trochu bordel.
K závěsům: No,každej člověk je jinej,ale třeba zrovna u 14T se ten závěs hodí,sice je přepážka kouřová,ale ten odlesk od zářivek na čelním skle tam prostě pořád je a občas to vadí,přes den to sice vypadá trochu blbě,ale zase proč má někdo řidiče sledovat,trochu soukromí se taky hodí.
A jinak se mi líbí,když to právě občas vypadá jak autobusy ČSAD v horní dolní,přesně jak píše Absolut je to takový milejší a má to taky něco do sebe.Ale jak jsem psal,každej člověk je jinej a tak nejde,aby každej měl stejnej názor.