Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Vypravení vozů
dnes jsem se maličko projel po praze a několik věcí neuniklo mé pozornosti
3 z KO x 25 z HL
14 z PA ačkoli není kam vypravit 14T
36 z PA (...ačkoli není kam vypravit 14T:)
3 z KO x 25 z HL
14 z PA ačkoli není kam vypravit 14T
36 z PA (...ačkoli není kam vypravit 14T:)
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to zpoždění pro cestujicího nebral tak hrozně. Když pojede za 8/16 minut tak to stejně bude brát jako další spoj 
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Cestující musí mít dobrý pocit z toho, že se ušetřiloKGX 63 píše:Prox: Taky varianta. No, nevím. Jako řidiči mi zpoždění může být celkem buřt, dokonce i nějaká větší odchylka od JŘ či odklon může být příjemným spestřením služby... Ale v pozici cestujícího bych byl asi pěkně naštvaný, že si místo 8 minut počkám třeba 14-16 minut...
Naprostej souhlaswillyjeff píše:Nevím jestli to cestující dělají (já tramvají z bydliště nemám šanci jezdit), ale nebude na tram už vůbec žádný spolehnutí. Já osobně tedy spolehám na přesnost příjezdu pouze u metra. Jako řidič se vždy snažím JŘ dodržet, ale někdy to nejde a za žádný prachy se ani hnát nikam nebudu. A na to WC si stihnu dojít vždycky. Mimochodem, dnes a zítra jsem si nechal napsat CD na lince 22. Konečně okusím to, na co ostatní nadávají. Hrůzostrašnou linku 22
Prox: Taky varianta. No, nevím. Jako řidiči mi zpoždění může být celkem buřt, dokonce i nějaká větší odchylka od JŘ či odklon může být příjemným spestřením služby... Ale v pozici cestujícího bych byl asi pěkně naštvaný, že si místo 8 minut počkám třeba 14-16 minut...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nu, takže bude každá druhá osmička otočená na Červeném VrchuKGX 63 píše:Na serveru DPP jsou už k mání JŘ platné od 1.9. Čekal jsem jak dopadnou přestávky na lince 8 a hle... vypadá to, že se pořadí budou podjíždět ve Starém Hloubětíně (viz. np spoje). Co se mi ale líbí nejvíc je obratový čas 6 minut na Divoké Šárce ve špičce
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Však ano, já to myslel ironicky...KGX 63 píše:Já vím, já vím... Teoreticky to funguje, ale v praxi nám to trochu pokulhává. Jsou linky (2, 13, apod.) kde to je tak optimální. Ale zrovna u tý osmy mi to nepřijde zrovna jako šťastný řešení. Po prázdninách zhoustne provoz nejen na silnici, ale i na kolejích a přeci jen pro osmu kritické body Malostranská a Prašný most zrovna nedávají předpoklad dodržet obratový čas 6 minutFořtík píše:Co bys chtěl? Přece 3+3 je 6 a ani o chlup víc. Akorát nevím, kam nás jednou tahle strategie tvůrců jízdních řádů dovede...![]()
![]()
Co si budeme povídat, kolikrát nestačí ani těch 16 minut na M22, ale to už je trochu OT.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli to cestující dělají (já tramvají z bydliště nemám šanci jezdit), ale nebude na tram už vůbec žádný spolehnutí. Já osobně tedy spolehám na přesnost příjezdu pouze u metra. Jako řidič se vždy snažím JŘ dodržet, ale někdy to nejde a za žádný prachy se ani hnát nikam nebudu. A na to WC si stihnu dojít vždycky. Mimochodem, dnes a zítra jsem si nechal napsat CD na lince 22. Konečně okusím to, na co ostatní nadávají. Hrůzostrašnou linku 22Fořtík píše:Co bys chtěl? Přece 3+3 je 6 a ani o chlup víc. Akorát nevím, kam nás jednou tahle strategie tvůrců jízdních řádů dovede...![]()
![]()
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
První a sedmé pořadí linky 12 zajištují wany. Zde jeden ilustrační obrázek.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Já vím, já vím... Teoreticky to funguje, ale v praxi nám to trochu pokulhává. Jsou linky (2, 13, apod.) kde to je tak optimální. Ale zrovna u tý osmy mi to nepřijde zrovna jako šťastný řešení. Po prázdninách zhoustne provoz nejen na silnici, ale i na kolejích a přeci jen pro osmu kritické body Malostranská a Prašný most zrovna nedávají předpoklad dodržet obratový čas 6 minutFořtík píše:Co bys chtěl? Přece 3+3 je 6 a ani o chlup víc. Akorát nevím, kam nás jednou tahle strategie tvůrců jízdních řádů dovede...![]()
![]()
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co bys chtěl? Přece 3+3 je 6 a ani o chlup víc. Akorát nevím, kam nás jednou tahle strategie tvůrců jízdních řádů dovede...KGX 63 píše:Co se mi ale líbí nejvíc je obratový čas 6 minut na Divoké Šárce ve špičce
Na serveru DPP jsou už k mání JŘ platné od 1.9. Čekal jsem jak dopadnou přestávky na lince 8 a hle... vypadá to, že se pořadí budou podjíždět ve Starém Hloubětíně (viz. np spoje). Co se mi ale líbí nejvíc je obratový čas 6 minut na Divoké Šárce ve špičce 
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
To znamená že na svých oblíbených 3,19 nebude?AAni 24 o víkendu kde má HL jedno klasické pořadí.martyn píše:Aktuálně papírově na linkách 8 (CT), 25 (víkend) a 26 (PD). Po prázdninách to zřejmě nebude jiné...
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně papírově na linkách 8 (CT), 25 (víkend) a 26 (PD). Po prázdninách to zřejmě nebude jiné...
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Myšleno linkove.Vozovny vím.MOp píše:Hloubětín, Hloubětín
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Hloubětín, Hloubětín