To se stává i v lepších rodinách...
Takže opravuji na 3521 - 3540.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Neber to osobně, musim si ale znovu rýpnoutdemon píše:Co vím, tak zatím v Hostivaři postává 20 kousků - ev.č.3531 - 3540.
Nj vidim, ale tohle byla bezpečně NB12 DPP ev.č.3537 s orientací 190 Depo Hostivař.opocenskylukas píše:Demone 190 jezdí Veolia.
Myslel jsem samozřejmě SORky patřící DPP, ty opravdu vyjedou až zítra. Veolia má taky NB12, jezdí např. na 165 a 190 jako negarantované NP.demon píše:Některé ovšem vyjely už dnes. Jeden z nich potkán na lince 190.
Demone 190 jezdí Veolia.demon píše:Některé ovšem vyjely už dnes. Jeden z nich potkán na lince 190.
Takový už je měsíc např. na Hájích a Opatovské - kde jsou ovšem zcela zbytečné a většina IAD ho stejně ignoruje.trainzjohny píše:Tak už máme nový BUS TAXI a CYKLO pruh v jednom
Psal jsem, že si nedělám o 197 žádné iluze. Pojede krátký spoj z ND, potom nějakou dobu nic a nakonec v těsném sledu "dlouhá" 197 se 198 nebo naopak. Prostě ta 198 bude proložena alespoň s tou krátkou 197, dlouhá 197 se tam nějak vecpe, jak to zrovna stihne. V úterý bude asi trochu zmatek, ale od cca čtvrtka se to snad nějak "usadí" a uvidíme, jak to bude fungovat. Teď nebudu víc teoretizovat, jak to bude nebo nebude jezdit, prostě počkám a uvidím.Peter píše: Podívejte se na JŘ 197, jsem zvědav jak bude fungovat proklad s vloženými spoji z ND, které pojedou vždy tři! minuty před "dlouhou" 197 z Chodova.
Podívejte se na JŘ 197, jsem zvědav jak bude fungovat proklad s vloženými spoji z ND, které pojedou vždy tři! minuty před "dlouhou" 197 z Chodova.JaHu píše:Problém 199 byl v její polookružní trase. Ráno ze Smíchovského nádraží v pohodě, rychlejší než 198, ale odpoledne směrem na Smíchov katastrofa. Nebylo žádnou výjimkou, že si přivezla ze Smíchova a Braníka zpoždění 6 nebo 7 minut, a potom jakákoliv snaha o proklad se 198 byla k ničemu. Kolikrát jela 199 a za sebou už měla nalepenou 198. Sice si nedělám příliš velké iluze o 197 z Chodova, dnes jezdí 197 z Hájí taky všelijak, ale takové zpoždění jako u 199 jsem u ní snad ještě nezažil.zastavaman píše: ...ovšem smysl zrušení 199 fakt nevidim, pochybuju o tom, že 197 dosahne nějaké provozní spolehlivosti, zejména poté, co se na kunratickou spojku přesune ve špičce část dopravy z vídeňské, která se u nemocnice kvůli buspruhum začne dost štosovat
Problém 199 byl v její polookružní trase. Ráno ze Smíchovského nádraží v pohodě, rychlejší než 198, ale odpoledne směrem na Smíchov katastrofa. Nebylo žádnou výjimkou, že si přivezla ze Smíchova a Braníka zpoždění 6 nebo 7 minut, a potom jakákoliv snaha o proklad se 198 byla k ničemu. Kolikrát jela 199 a za sebou už měla nalepenou 198. Sice si nedělám příliš velké iluze o 197 z Chodova, dnes jezdí 197 z Hájí taky všelijak, ale takové zpoždění jako u 199 jsem u ní snad ještě nezažil.zastavaman píše: ...ovšem smysl zrušení 199 fakt nevidim, pochybuju o tom, že 197 dosahne nějaké provozní spolehlivosti, zejména poté, co se na kunratickou spojku přesune ve špičce část dopravy z vídeňské, která se u nemocnice kvůli buspruhum začne dost štosovat