EDIT : a napadlo mě, proč stále HL vypravuje pouze 2 nízkopodlažní pořadí na 3? I této linky se Motol bojí? Sice 14T vyložené nesnášim (už mě po těch 2 dnech pekelně bolí záda) ale pro některé cestující je to velké usnadnění dopravy po městě.
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení vozů
Neplánuje někdo (město, DP, ROPID) zvýšit počet garantovaně-nízkopodlažních spojů na lince 24? Protože 2 jsou zoufale málo! Měl jsem včera i dnes obě dvě pořadí a v úseku Jindřišská - Albertov jsem přetékal kočárky a pokaždé jsem vezl invalidu (z Invalidovny
) Defacto jsem nepřetržitě vezl alespoň jeden kočárek (v Kobylisích nastoupil první a na Kubání jsem vyhazoval poslední). Průměr byli tak 2, jednou jedna maminka zoufale obcházela narvanou tramvaj - a místečko nenašla 
EDIT : a napadlo mě, proč stále HL vypravuje pouze 2 nízkopodlažní pořadí na 3? I této linky se Motol bojí? Sice 14T vyložené nesnášim (už mě po těch 2 dnech pekelně bolí záda) ale pro některé cestující je to velké usnadnění dopravy po městě.
- Absolut
- Moderátor
Kubix: To by, prosím pěkně, nesměly mít 14T zákaz provozu na trati Anděl - Řepy a Národní divadlo - X Lazarská. Na 4 ani na 9 14T nevypravíš.
Tak nevím,je nutnost mít 14T v HL? Zvlášt když jsou zase problémy na Libeňáku.Navíc dle příspěvků se každou chvíli kousky vyměňují.Já bych je teda dal na PA,odkud by mohly zajistit 11,24 a třeba i tu 16 místo MO.Ale i pokud beru v úvahu prostý navrácení 14T a KT do svých domácích vozoven,nejsem granikonista ani rozpisovač služeb,ale mrknutím během pár minut: d-9 (-3 ŽI,-3 MO, +6x HL s nízkou kachnou), d-19 (-4 HL,+3 ŽI, +1 ST -tady by se ušetřily ty hrozný zátahy ze Strašnic do HL) d-24 (-2 HL,-1 ST,+ 3 MO se 14T) .Pak je bitá 4ka, ale ta by mohla být z MO ve 14T aspon na odpolední šichty, případně přejezdem z 19 (když to jde o víkendu z 8 na 19..) Pak mi přijde opravdu zcestný vypravit wanu ikdyž negarantovaně na 8, proč se to co nejvíc nenasype na slavnou hradní páteřní 22? A vůbec proč už není několik wan na PA či ve ST, kde by mohly v prac.dny garantovat 5,6 a o víkendu 7,11,(19?) Rozum zůstává stát, např. 1 by se mohla na ty 2-3 pořadí taky vykachnit místo vywanit.. 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Když jsme u tý dvacítky - toto číslo je suverénně vytištěno spolu s osmičkou na nástupní zastávce v Divoké Šárce...Syrda píše:Podobně mátla lidi Praha 6 s dopravou do Šárky na operu. Dle jejího webu se od metra Dejvická jede linkami 20 a 26...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A noční tramvaje by měly jezdit ve dvojicích. Ovšem už si nepamatuji zda všechny linky nebo jenom vybrané.
Podobně mátla lidi Praha 6 s dopravou do Šárky na operu. Dle jejího webu se od metra Dejvická jede linkami 20 a 26...
- Damir Holas
- Uživatel
Ona ta dojížďka, zejména pro mimopražské, bude vůbec vtipná. Toto info se nachází na oficiálním webu Kabátů:pawel píše:... si moc nedokážu představit, že by tam někdo jel z centra A+36...
MHD Praha
Nejbližší metro: trasa A – Hradčanská a následně Tram 15, 25
...
A to už jsem jim minulej tejden psal maila, že to maj blbě!
tu 36 nechápu. že by kvůli lepšímu rozprostření lidí okolo kulaťáku (oproti malostr.?). logičtější a levnější by bylo posílení 22 (vložené spoje malostranská<>vypich/bílá hora). no a jestli to je i pro dopravu před koncertem, tak si moc nedokážu představit, že by tam někdo jel z centra A+36...
- Damir Holas
- Uživatel
Á, po čertech velkej koncert je za humny...KGX 63 píše:Sobota se nám blíží a s ní koncert Kabátů na Vypichu.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ani trasa A nebude pozadu a cca od 22:30 bude posílen provoz a to v úseku Dejvická-Želivského vždy vložením 2 oběhů do klasického intervalu a bude tedy int. okolo 3 minut. Předpokladané ukončení provozu dle grafikonu na tuto sobotu je cca 1:15 ale může být zkráceno.KGX 63 píše:Sobota se nám blíží a s ní koncert Kabátů na Vypichu. Za tramvaje bude posílena linka 36 (celkem 20 pořadí) a dalších 6 budou tvořit přejezdy z ostatních denních linek 1,15 a 20. Snad jsem to z té plachty spočítal správněZátahy jsou plánované do 0:10 hod.
Sobota se nám blíží a s ní koncert Kabátů na Vypichu. Za tramvaje bude posílena linka 36 (celkem 20 pořadí) a dalších 6 budou tvořit přejezdy z ostatních denních linek 1,15 a 20. Snad jsem to z té plachty spočítal správně
Zátahy jsou plánované do 0:10 hod.
Ještě toho trochu...opocenskylukas píše:Nejsou od 12.9. na I.9 a I.22 zavedeny o víkendu střídávé přestávky?
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Nejsou od 12.9. na I.9 a I.22 zavedeny o víkendu střídávé přestávky?
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ty se netěšíš na tu naši krásnou a úžasnou vysokorychlostní trať?

A ono to někdy bývalo jinak? Co si pamatuji, tak nebyl problém chytit 9 4x po sobě.
Už ji mám dost - celý minulý týden a k tomu navíc celý tento týden, kromě dneška, jelikož jsem zálohoval........ A snad nebyl týden, kdy bych neměl alespoň 3x 9
A ono to někdy bývalo jinak? Co si pamatuji, tak nebyl problém chytit 9 4x po sobě.
Už ji mám dost - celý minulý týden a k tomu navíc celý tento týden, kromě dneška, jelikož jsem zálohoval........ A snad nebyl týden, kdy bych neměl alespoň 3x 9
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ono to někdy bývalo jinak? Co si pamatuji, tak nebyl problém chytit 9 4x po sobě.Tommy82 píše:Kristova noho,máme (Žižkov) 23 pořadí z 35 na l.č. 9 - tak to se už jinam nepodívám než do Řep![]()