Absolut píše:Amerika je strašlivá země.
Hele, já teda nemám moc světový přehled, ale myslím, že celý kontitent není jedna federace
Teď z jiného soudku. V pondělí jsem měl opět linku 22 a nějak jsme se několik pořadí za sebou zdrželi obhlížením svého vlaku, jestli tam nenajdeme "viditelné poškození po nehodě na mostě Legií" (k tomu se vrátím později). Na Štepánské se mi do otevřených dveří ozvalo : "A pojede někdy něco jiného než dvaadvacítka?" a já "Jo možná, dole na křižovatce čeká na světla desítka, ale nevím, jestli se dovede vmísit do tý řady dvaadvacítek"...
A teď k tý relaci. Na mostě Legíí, když jsem jel okolo stál chlapík s velkým autem a ulomeným zrcátkem. Hlásili linkovou volbou pro 6, 9 a 22 jestli náhodou nemají poškozenou tramvaj. Chlap si nedokázal všimnout čísla linky, která mu to zrcátko urvala? Ani typ tramvaje (ne přesně T6 ale že byla hranatá apod.). Korunu tomu nasadil, když za celý kolečko na tý 22 tam ještě čumákoval a teprv příští kolečko mu tam přistavovali odtahovku! Kvůli ulomenému zrcátku, které očividně před tím vůbec nepoužíval
2 Dušan (jestli to bude číst) : dneska jsem tě vezl tou mojí 108/24 tak nekomfortně kvůli tomuhle :
Kubánské náměstí Z<60 sec
Koh-i-noor Z<3 min
Oblouková Z<4 min
Otakarova Z<5 min
Svatoplukova Z>5 min ... Na každých (slovy : každých) světlech jsem stál celý cyklus. Asi se to proti mě spiklo a já přitom jel na střídání