T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.PLF aneb pražské wany
7174+7175 mě tam v neděli nechala jet 60 v naprostý pohodě.
V max 60 je již jen na pár stech metrech mezi Oborou a Malým B.
V max 60 je již jen na pár stech metrech mezi Oborou a Malým B.
Naposledy upravil(a) Petrpes dne 22.9.2009 13:12, celkem upraveno 1 x.
Každý vůz se tam chová jinak. Některý sedí jako přibitý v 60km/h a jiným se nedá jet víc jak 45 km/h. Je to o voze, trati a řidiči. Někomu je jedno, že to s ním a lidmi hází a jinému není.Oskar píše:Tak jsem dnes jel vozem 8258 po nové trati „kolem Kauflandu“ Obora Hvězda – Malý břevnov a překvapilo mě, jak tam ta tramvaj tancovala. To bylo minimálně srovnatelné s Matějskou. Je to závada, nebo vlastnost?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jak by řekl jeden odborový předák: "Trať házela!"
Až bude pr-1 či jiný profil, užijete si..
Až bude pr-1 či jiný profil, užijete si..
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zažil si stejné překvapení jako já, když jsem tam s 22 jezdil. Ta trať je pro některé vozy tvrdým oříškem. Některé hází jen trochu a s některými jsem jel max 40km.h-1, aby mě to neshodilo ze sedadla.Oskar píše:Tak jsem dnes jel vozem 8258 po nové trati „kolem Kauflandu“ Obora Hvězda – Malý břevnov a překvapilo mě, jak tam ta tramvaj tancovala. To bylo minimálně srovnatelné s Matějskou. Je to závada, nebo vlastnost?
Tak jsem dnes jel vozem 8258 po nové trati „kolem Kauflandu“ Obora Hvězda – Malý břevnov a překvapilo mě, jak tam ta tramvaj tancovala. To bylo minimálně srovnatelné s Matějskou. Je to závada, nebo vlastnost?
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P
Je tenhle zvuk při brždění normální? Nikdy předtím jsem ho neslyšel.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To by nebylo špatný,klima pro cestujícídemon píše:Vzhledem k jejím 53 kilům nepředpokládam žádný nutný úpravy. Klima pro cestující by už byla asi jiný kafe...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k jejím 53 kilům nepředpokládam žádný nutný úpravy. Klima pro cestující by už byla asi jiný kafe...XSC píše:V kastli žádný rozdíl není? Není pro instalaci plnohodnotné klimatizace potřeba nějaká výztuha?
Aby nám klima naupadla, až pojede wana po modřanské rychlodráze..XSC píše:V kastli žádný rozdíl není? Není pro instalaci plnohodnotné klimatizace potřeba nějaká výztuha?demon píše:No když už jsem vyzvanej...![]()
Technicky to samozřejmě zvládnutelný je, i když se s klimou původně nepočítalo a na místě kabeláže a vzduchových kanálů už je celkem plno. Ale na 8262 se to podařilo, takže do R.P by to šlo taky.
Takže technickej problém jsme pořešili a zbejvaj finance. Víš o nějakym zdroji, kde sebrat těch 300 litrů na vůz navíc ? Já teda ne...
Pokud by to mělo být na 8 let, pak to smysl určitě má, ale při v současnosti zatnutý 7 mld. sekeře a dalších úvěrech na mzdy, to prostě nevidim jako prioritu.
Bohužel...
V kastli žádný rozdíl není? Není pro instalaci plnohodnotné klimatizace potřeba nějaká výztuha?demon píše:No když už jsem vyzvanej...![]()
Technicky to samozřejmě zvládnutelný je, i když se s klimou původně nepočítalo a na místě kabeláže a vzduchových kanálů už je celkem plno. Ale na 8262 se to podařilo, takže do R.P by to šlo taky.
Takže technickej problém jsme pořešili a zbejvaj finance. Víš o nějakym zdroji, kde sebrat těch 300 litrů na vůz navíc ? Já teda ne...
Pokud by to mělo být na 8 let, pak to smysl určitě má, ale při v současnosti zatnutý 7 mld. sekeře a dalších úvěrech na mzdy, to prostě nevidim jako prioritu.
Bohužel...
- Karotka
- Uživatel
Re: T3R.P
Z čehož zůstala jenom ta skříň (užší střední dveře). Po "ječmínkové" nehodě (1962, zpět do provozu 1963) dostala sériové čelo (sice zasklené tabulovým sklem, ale to se naštěstí neujalo) a do interiéru laminát.mirbrno píše:Ta prototypová T3 byla jiná než ostatní T3 a proto je škoda,že se nedochovala.Měla odlišné prvedení laku,vozové skříně,čelních reflektorů a třeba i interiéru
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No když už jsem vyzvanej...Absolut píše:Napadá mě skromný dotaz - jak moc by byl problém při rozbíhajících se PO vozů T3R.P osazovat vybrané kousky tohoto typu také klimatizační jednotkou? Nechci důvody, proč to nejde, jen odhad nutného technického zásahu do vozu, odhad nákladů a případně nějaký názor, zda by to třeba na nějakých 8 let do další PO mělo smysl. Pane Démon?
Bohužel...