No na estákádě to jsem jel s upně plnou sorkou a karose jsme to natřeli, ani nevěděla jak. Řekl bych, že je to stejné jako s 14T, prostě je to nové a řidiči se s tím bojí..MF píše:Nejel jsem s nim ani jako kaštan, čím to teda ale je, když ho takhle každé kolo dojedu? Sám to říkal šofér. Já měl ciťák na "rychlou" naftu (na emulzi bych jej asi nedojelm@rtin píše:SOR NB12: 9 700 kg, 194 kW
Citelis 12: 11 200 kg, 180 kW
Ať už na Sorech shledávám mraky much, zrovna živost a akcelerace Sorů jsou prostě na špičce a línými vozy bych si je rozhodně netroufal nazvat.). Popojížděl jsem nedávno kousek s tou hrbatou, co má nyní Horkej a to je fakt, že to jelo, ale i její řidič tehdy říkal kam se hrabe na tuhle hrbatou ta nová. A že by zdržovalo výhradně to zavírání dveří se mi nezdá. Zkuste někdo dát zprávu jak to jezdí estákádou na Prosek a při jaké obsaditelnosti když náhodou v ní pojedete.
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské autobusy
Nejel jsem s nim ani jako kaštan, čím to teda ale je, když ho takhle každé kolo dojedu? Sám to říkal šofér. Já měl ciťák na "rychlou" naftu (na emulzi bych jej asi nedojelm@rtin píše:SOR NB12: 9 700 kg, 194 kW
Ať už na Sorech shledávám mraky much, zrovna živost a akcelerace Sorů jsou prostě na špičce a línými vozy bych si je rozhodně netroufal nazvat.
Asi nejpodrobnější informace o papežovi v Boleslavi z té stránky veřejné dopravy: http://pidservis.ic.cz/report.php?no=649&style=standard
SOR NB12: 9 700 kg, 194 kW
Ať už na Sorech shledávám mraky much, zrovna živost a akcelerace Sorů jsou prostě na špičce a línými vozy bych si je rozhodně netroufal nazvat.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
SORy jsou líny?MF píše:Dneska jsem ocenil přednost těch nových SORek. Pořadí předemnou totiž jezdila a já jí vždy tak v půli trasy dojel a jezdil krásně skoro prázdný. A to jsem byl třeba o 7 minut pozdě, při intervalu nějakých 10-15 minut a přesto jsem jí dojel! Prý to je líný říkal šofér a hroznou dobu zvoní dveře než se začnou zavírat a když už se začnou zavírat, tak to také trvá. No mě to ale fakt nevadilo
A co jsi měl ty? B 732?
Dneska jsem ocenil přednost těch nových SORek. Pořadí předemnou totiž jezdila a já jí vždy tak v půli trasy dojel a jezdil krásně skoro prázdný. A to jsem byl třeba o 7 minut pozdě, při intervalu nějakých 10-15 minut a přesto jsem jí dojel! Prý to je líný říkal šofér a hroznou dobu zvoní dveře než se začnou zavírat a když už se začnou zavírat, tak to také trvá. No mě to ale fakt nevadilo 
NB18 - včera kolem jedné hodiny odpolední jsem viděl jet 2 ks po křižovatce Černokostelecká-Průmyslová.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsou tam, viz http://www.k-report.net/ukazobrazek.php ... f=2484/334
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to je teda těch překlepů docela dost...syverin píše:Překlep, jistě mělo být NB18
NB12 už je v hostíku 40 kusů, NB18 jsem tam ještě neviděl, ale mohly dorazit odpoledne.
-
gabuliatko
- Uživatel
Kdyby všichni na lince PID ukazovali OC a pokladna je důsledně kontrolovala, tak se spoje o jeden posunou. Nicméně, dle mého názoru, vada z 90% není v pokladně.JaHu píše: Možné to bude. Já jezdím s linkami 3xx denně a už několikrát jsem problém měl. A to i v autobusu dpp, který se na žádné lince IDS SID nevyskytuje (a to ani pokladna z tohoto autobusu). Nedávno se mi v autobuse ČSAD MHD Kladno dokonce stalo, že řidič musel třikrát restartovat pokladnu, než se mu podařilo přečíst moji OpenCard (OC). Nejdřív jenom nadával na OC, ale po druhém restartu spustil, že mám vadnou kartu, a já čekal, kdy po mě bude chtít zaplatit lístek, přestože mám koupené kupony na pásma P,0,B a 1. Podle tarifu PID jsem zjistil, že ve vlaku se taky musí v případě nefunkčnosti Bémova nesmyslu za náhradní doklad zaplatit. Jsem zvědavý, jak se tento problém vyřeší ve vztahu k plánu na zavedení turniketů v metru. Jestli to bude taky takhle zlobit jako u pokladen v autobusech, tak začnu jezdit autem nebo na kole.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Překlep, jistě mělo být NB18 
Dobré jitro!Fandaprudič píše:V Hostivařských garáží jsou první SORCITY BN 12.
Možné to bude. Já jezdím s linkami 3xx denně a už několikrát jsem problém měl. A to i v autobusu dpp, který se na žádné lince IDS SID nevyskytuje (a to ani pokladna z tohoto autobusu). Nedávno se mi v autobuse ČSAD MHD Kladno dokonce stalo, že řidič musel třikrát restartovat pokladnu, než se mu podařilo přečíst moji OpenCard (OC). Nejdřív jenom nadával na OC, ale po druhém restartu spustil, že mám vadnou kartu, a já čekal, kdy po mě bude chtít zaplatit lístek, přestože mám koupené kupony na pásma P,0,B a 1. Podle tarifu PID jsem zjistil, že ve vlaku se taky musí v případě nefunkčnosti Bémova nesmyslu za náhradní doklad zaplatit. Jsem zvědavý, jak se tento problém vyřeší ve vztahu k plánu na zavedení turniketů v metru. Jestli to bude taky takhle zlobit jako u pokladen v autobusech, tak začnu jezdit autem nebo na kole.Damir Holas píše:Je možné, že by některé pokladny v příměstských busech PID měly problémy s akceptací Opencard?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Je možné, že by některé pokladny v příměstských busech PID měly problémy s akceptací Opencard? Při dnešní cestě 384 z Berouna (Probo Bus, evid. č. 1202) mi řidič téměř vynadal, když jsem svou kartu přiložil na určené místo pokladny, a to s vysvětlením, že "mu to celý rozhasim". Spokojil se s mým ústním ujištěním, že mám nahraný kupon na pásma P, 0 a B a prodal mi lístek za dvácu. Jinými slovy: kdyby ta karta byla prázdná, prošlo by mi to...
(pokud bych teda cestou nenarazil na revizory
).
Jediné vysvětlení, které mě napadá, je to, že některé pokladny holt nesnesou současně Opencard a čipovky Středočeské integrované dopravy. Na druhou stranu - to, co popisuju výše, se mi dneska stalo poprvý (i když je taky pravda, že 3xx necestuju moc často).
Jediné vysvětlení, které mě napadá, je to, že některé pokladny holt nesnesou současně Opencard a čipovky Středočeské integrované dopravy. Na druhou stranu - to, co popisuju výše, se mi dneska stalo poprvý (i když je taky pravda, že 3xx necestuju moc často).