Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové modely
naozaj velmi pekna kacica!
Zdravim vsetkych priaznivcov MHD,
k dispozicii je elektricka K2S uz aj ako hotovy model. Zatial len ako maketa, ale bude mozna aj zastavba pojazdu. Viac na
YOZO design&models
k dispozicii je elektricka K2S uz aj ako hotovy model. Zatial len ako maketa, ale bude mozna aj zastavba pojazdu. Viac na
YOZO design&models
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, ale i pro archivní fotky mi stačí max.2600 × 2000 bodů, což se do 1 MB v kompresi JPG vejde a když to v rozumně zmenšim - pro fóra většinou na 1024 x 768, tak mam slušnou fotku pod 256 kB i s prstem v nose.OMH píše:Já jsem zastánce fotit pořádné fotky. Takže využívám co nejvíce, co mi foťák dává:) 256kb je na mě málo pro archivní fotky, ale pro fórum to stačí - stačí jen danou fotku pak zmenšit.
Jednak zmenšit rozměry, jednak použít rozumnou míru komprese. Používám oblíbený >>xat.com JPEG optimizer<< - a ten dokáže fotku smrsknout opravdu pořádně.
Já jsem zastánce fotit pořádné fotky. Takže využívám co nejvíce, co mi foťák dává:) 256kb je na mě málo pro archivní fotky, ale pro fórum to stačí - stačí jen danou fotku pak zmenšit.demon píše:Neznam foťák, co by neuměl fotky do rozumný velikosti, za což považuju maximálně 1MB.tramvajka píše:Limit je tady myslím 250KB,ale tak třeba můj foťák dělá fotky,která má každá velikost minimálně 3MB.
Je to jen o nastavení !
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Neznam foťák, co by neuměl fotky do rozumný velikosti, za což považuju maximálně 1MB.tramvajka píše:Limit je tady myslím 250KB,ale tak třeba můj foťák dělá fotky,která má každá velikost minimálně 3MB.
Je to jen o nastavení !
pro Cherry:ano není stříkaná 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?f=17&t=558&p=104349&hilit=256#p104349cherry píše:nevím jaký je tady limit pro velikost vkládanýho souboru
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Limit je tady myslím 250KB,ale tak třeba můj foťák dělá fotky,která má každá velikost minimálně 3MBcherry píše:nevím jaký je tady limit pro velikost vkládanýho souboru, ale pokud nemaj fotky vyloženě kolem 2MB, dají se celkem slušně zmenšit (ve smyslu velikosti, ne rozměrú) obyčejným "přeuložením" v klasickém malování
nevím jaký je tady limit pro velikost vkládanýho souboru, ale pokud nemaj fotky vyloženě kolem 2MB, dají se celkem slušně zmenšit (ve smyslu velikosti, ne rozměrú) obyčejným "přeuložením" v klasickém malování 
Jinak, ikdyž je rozmazaná, tipuju, že tramvaj není stříkaná ale dělaná štětcem, co?
Jinak, ikdyž je rozmazaná, tipuju, že tramvaj není stříkaná ale dělaná štětcem, co?
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No,je to zkrátka program na zmenšování fotekmirbrno píše:To je prosím tě nějaký počítačový program a jak se k němu dostat.Promiň,ale jsem na tohle úplný analfabet
To je prosím tě nějaký počítačový program a jak se k němu dostat.Promiň,ale jsem na tohle úplný analfabet 
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No,já používám Zoner Photo Studio 10,a jsem spokojený.Mám to v češtině,takže super.Tam si zadáš akorát rozměry tý fotky,pak velikost,uložíš to,a je tomirbrno píše:Po pravdě já to neumím,takže jsem přizval na zmenšení dva kámoše a ani jeden nepochodil.Pokud víš jak,tak mi prosím poraď.Díky moc
Po pravdě já to neumím,takže jsem přizval na zmenšení dva kámoše a ani jeden nepochodil.Pokud víš jak,tak mi prosím poraď.Díky moc 
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A co používáš ke zmenšování fotekmirbrno píše:Což o to.Fotky mám krásný,ostrý kde jsou vidět krásně detaily.Jenže mi to sem nejde poslat pro velikost a bohužel nejdou žádným způsobem zmenšit.Proto jsou ode mě posílány tak nekvalitní fotky ze starého mobilu