Proč myslíš, že jsou důchodci de...ní ? To jako kvůli tomu kolik je ti let ? Taky jednou, možná, budeš důchodce !2217 píše:Neplábuje se poslat na 135 kloubáky? alespoň v ranní a odpolední špičce? Denně je tahle linka na stupni obsazenosti 5 a navíc se ti de...ní důchodci z těch dveří neuhnou!
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské autobusy
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Neplábuje se poslat na 135 kloubáky? alespoň v ranní a odpolední špičce? Denně je tahle linka na stupni obsazenosti 5 a navíc se ti de...ní důchodci z těch dveří neuhnou!
-
Markus
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se jí svezl na 139 před šestou večer, v odpolední špičce ve směru Modřany. Pocity veskrze dobré.
+je to nové a hezké, dobře to brzdí a i když je to ještě syrové, je znát síla motoru
+nízkopodlažní pohodlný nástup
+dveře navíc vpředu jsou znát
+prostornost interiéru od metru nahoru, více vzduchu a hlavně světla, čtení novin i teď večer v pohodě
-špatná průchodnost interiérem, málo míst kde se vyhnout
-málo místa k stání (tento a předchozí bod dělá bus nevhodný na nejvytíženější linky, výstupy cestujících budou trvat dlouho, dobrovolně se hlásím, že lidem ty dveře podržím, než stihnou vystoupit ..)
-šlendriánské umístění monitoru za zadním kloubem jen 190 cm nad zemí, drhnul jsem a bude nás více ...
-málo míst kde se chytit na kloubu, snižuje to zbytečně počet lidí, co si tam stoupne
Perličkou na konec je sedátko na kloubu. Ono to původně mělo být oválné madlo cca. metr nad zemí, ale výtačně se mi v tom sedí. Až se bojím, abych tam jednou neudělal bóbika ..
(neposuzoval jsem, jak se člověk se 190cm a dlouhými nohami dokáže vtěsnat do sedaček ... dnešní narvanost mi to neumožnila ... tak až příště ... připomínám, že tohle je pro mě kritická výtka pro současné Citybusy 18M, které jsou jinak docela v pohodě).
+je to nové a hezké, dobře to brzdí a i když je to ještě syrové, je znát síla motoru
+nízkopodlažní pohodlný nástup
+dveře navíc vpředu jsou znát
+prostornost interiéru od metru nahoru, více vzduchu a hlavně světla, čtení novin i teď večer v pohodě
-špatná průchodnost interiérem, málo míst kde se vyhnout
-málo místa k stání (tento a předchozí bod dělá bus nevhodný na nejvytíženější linky, výstupy cestujících budou trvat dlouho, dobrovolně se hlásím, že lidem ty dveře podržím, než stihnou vystoupit ..)
-šlendriánské umístění monitoru za zadním kloubem jen 190 cm nad zemí, drhnul jsem a bude nás více ...
-málo míst kde se chytit na kloubu, snižuje to zbytečně počet lidí, co si tam stoupne
Perličkou na konec je sedátko na kloubu. Ono to původně mělo být oválné madlo cca. metr nad zemí, ale výtačně se mi v tom sedí. Až se bojím, abych tam jednou neudělal bóbika ..
(neposuzoval jsem, jak se člověk se 190cm a dlouhými nohami dokáže vtěsnat do sedaček ... dnešní narvanost mi to neumožnila ... tak až příště ... připomínám, že tohle je pro mě kritická výtka pro současné Citybusy 18M, které jsou jinak docela v pohodě).
Na citybusu již stihly vyfotit http://www.citybus.cz/fotodatabaze/uziv ... it=%20DESC
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sms o infu prisla pred par minutama.DavidD píše:skoda ze jsi to nenapsal driv,usetril by jsi mi cas a mrznuti na zastavkachMOp píše:Mají to být šejdry 10,12 a 13.
skoda ze jsi to nenapsal driv,usetril by jsi mi cas a mrznuti na zastavkachMOp píše:Mají to být šejdry 10,12 a 13.
-
Stringfellow
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ráno jsem potkal na 271 2x SOR NB18 ev.č.6609 a 6602MOp píše:Citybus vzkazuje, ze by 3 kloubaky mely jezdit na 139 a jeden na 271.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Mají to být šejdry 10,12 a 13.
prave jsem projel celou linku 139 a bohuzel ani jeden sor jsem nezaznamenal..videl jsem 2 citaky a zbytek klasika

- Absolut
- Moderátor
Nemáte k tomu někdo vozák? Linku 139 mám docela poblíž...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Citybus vzkazuje, ze by 3 kloubaky mely jezdit na 139 a jeden na 271.
Je to jen šejdr nebo tam bude celý den?Absolut píše:Koukám, že to tady ještě není - dnes s cestujícími na a-139 SOR NB18 č. 6601, spatřen kolem 7:30 na Novodvorské směr Želivského.
- Absolut
- Moderátor
Koukám, že to tady ještě není - dnes s cestujícími na a-139 SOR NB18 č. 6601, spatřen kolem 7:30 na Novodvorské směr Želivského.
SOR jsou jen v Hostivaři. Myslím, že 213 vypravují Vršovice a Kačerov.krysarr píše:Cim to, ze posledni dobou jsou hodne casto vypraveny vozy duchodoveho veku, na 213 neni problem potkat 5799, 5890 a podobne (osobni vcerejsi zkusenost). Ne ze by mi to vadilo, casto je to prijemnejsi cestovani, nez ve stisnenem a vyhratem Citybusu, ale cim to, kdyz uz jsou tu SORry? Nebo je vypravuje jina garaz?
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Cim to, ze posledni dobou jsou hodne casto vypraveny vozy duchodoveho veku, na 213 neni problem potkat 5799, 5890 a podobne (osobni vcerejsi zkusenost). Ne ze by mi to vadilo, casto je to prijemnejsi cestovani, nez ve stisnenem a vyhratem Citybusu, ale cim to, kdyz uz jsou tu SORry? Nebo je vypravuje jina garaz?