Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Pane dispečer, Hládkov platí, padá občasná Brusnice, kde původně měly stavět všechny linky odkloněné kolem Hradu 
Tak jaký smysl je tou jednokolejkou jezdit? Akorát tam každé ráno budou stát zaparkovaný auta.martyn píše:Chlapci přehodnotili plány a v občasné Brusnici se od příštího úterka stavět nebude...
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci přehodnotili plány a v občasné Brusnici se od příštího úterka stavět nebude... 
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Důvod výluky "Hládkov" je stavba SAT 2B (tj. úsek Malovanka - jáma Myslbekova a budou to tunely hloubené z povrchu)
momentálně kvůli přeložkám kabelů...
jo a zítra od rána se bude betonovat nový most Svatovítská. takže můžete očekávat zvýšený pohyb vozidel stavby... hlavně s betonem
momentálně kvůli přeložkám kabelů...
jo a zítra od rána se bude betonovat nový most Svatovítská. takže můžete očekávat zvýšený pohyb vozidel stavby... hlavně s betonem
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A co to rádio na Výstavištimartyn píše:Odklon je kvůli Blance a zastávka na spojovací koleji bude![]()
Jinak ještě jedna výluka na ráně: http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/stros ... -tramvaji/
Důvod: výměna výhybek na Strossu.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Špejchar: a už je info i na http://doprava.cx/vylukyab.php#hradcanska
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odklon je kvůli Blance a zastávka na spojovací koleji bude
Jinak ještě jedna výluka na ráně: http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/stros ... -tramvaji/
A nebude spíš zřízena zastávka Hládkov na té spojovací koleji? Ta občasná Brusnice, chjo 
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebude to z důvodu pokračující stavby Blanky? Určitou dobu by měl úsek Malovanka-Vozovna Střešovice být uzavřen kvůli výstavbě tunelu Blanka, ale jest-li to tak opravdu bude, toť otázkajohndj píše:Dovolte mi dotaz, podle toho, co tady čtu, tak po změnách od 3. listopadu současná zastávka Hládkov nebude obsluhována?
Dovolte mi dotaz, podle toho, co tady čtu, tak po změnách od 3. listopadu současná zastávka Hládkov nebude obsluhována?
Á, už mi to došlo, 8 pojede stále po nábřeží (a né přes Letnou, jak jsem myslel), toho jsem si prve nevšim...pawel píše:logicky ne, protože by pak chybělo spojení letná-nám.rep.
logicky ne, protože by pak chybělo spojení letná-nám.rep.
A co linka 5 a 26? Změna jejich trasy mezi Masarykovým nádražím a Stross/Vltavskou byla taky v souvislosti s letnou. Vratí se na své původní trasy? 5 přes Náměstí republiky a 26 přes Těšnov?
okmartyn píše:Co se týče 15ky, mám dojem, že tam byly psané soupravy v PD a sóla o víkendech, ale ruku do ohně za to nedám.
A 22 se od pondělí opět vrací k zavedenému, čili T6 tam spatříš zas jenom o víkendu.
pozoruju to vše z povzdálí z berlína, takže aspoň vím, že nemám důvod se vracet... mimochodem zkušenosti se zdejší metronetz v kostce - tram super, busy občas solidní výpadky, takže zůstávám u kolejové dopravy.
EDIT: vltavská - no já ti nevím, pamatuju tam ty sóla na 25 a bylo to prostě nadělení. a to ještě jezdila 26 od hlávkova mostu. prostě když sólo přijede po větší díře jako první, tak to všechny akorát naštve. pak dorazí poloprázdná souprava. ne, sóla prostě na jakoukoli linku s velkým nárazovým zatížením nepatří. na 15 jsem schopen je kvitovat, protože břevnov (a frekvenci od metra) vysaje 22 a na P7 se vyhýbá vltavské.
uvidíme, třeba to ještě nějaká moudrá hlava přehodnotí, přinejmenším tu zastávku u brusnice. jestli je to kvůli spojení břevnov-dejvice, pak moje odpověď zní bus, event. pražský hrad.
Naposledy upravil(a) pawel dne 21.10.2009 18:35, celkem upraveno 2 x.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
EDIT: Co se týče 15ky, mám dojem, že tam byla psaná celotýdenně sóla ale ruku do ohně za to nedám.
S prvními dvěma výhradami souhlas, třetí vykompenzuje to, že teď pojede z Vltavské na Letnou i jednička, ne?
A 22 se od pondělí opět vrací k zavedenému, čili T6 tam spatříš zas jenom o víkendu.
S prvními dvěma výhradami souhlas, třetí vykompenzuje to, že teď pojede z Vltavské na Letnou i jednička, ne?