Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
K větračkám: Pro autobusy zřejmě platí zcela odlišné normy, ovšem taková 6599 má větračky, za které by se Tétrojka nemusela stydět:
http://citybus.cz/fotodatabaze/upload/P ... 599_03.jpg
Tady je vidět, že DP mohl chtít i ostatní Citelisy s podobnými okénky, jenže nechtěl. Naštěstí nové SORy mají o poznání větší vyklápěčky než Citybusy.
Je-li to skutečně nařízení, mají Wany nebo rekonstrukce výjimku?
http://citybus.cz/fotodatabaze/upload/P ... 599_03.jpg
Tady je vidět, že DP mohl chtít i ostatní Citelisy s podobnými okénky, jenže nechtěl. Naštěstí nové SORy mají o poznání větší vyklápěčky než Citybusy.
Je-li to skutečně nařízení, mají Wany nebo rekonstrukce výjimku?
Budou s tim takhle provokovat ještě dlouho? 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady je to v pohodě, 15T splňuje...Brejšín píše:Jak že to je s tou maximální výškou vozidla?
- 7001
- Uživatel
Jel jsem za ní na Synkáči, když odbočovala do Otakarky. Celou dobu jí na pravé straně vzadu nepřerušovaně svítila směrovka či co to bylo.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Třeba se jen zkoušel nový mezityp Škoda 14,5T (čti čtrnáctapůl té) pouze s jedním neotočným podvozkem... 
Upřesním, že vyrazila do dílen.Pepa píše:Tak 15T 9201 (jeste bez cisel) pred chvilkou vyrazila z vozovny PA do ulic.
Nebyl, od rana stala na dvore.Tom 11 píše: Až teď? Není to už druhý dnešní výjezd?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tentokrát nekecá.MOp v Zprávách z tisku píše:Pokud pani Sprunkova nekeca, tak jiz vime duvod, proc se 9201 vracela do Plzne - delsi sroubek.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Až teď? Není to už druhý dnešní výjezd?Pepa píše:Tak 15T 9201 (jeste bez cisel) pred chvilkou vyrazila z vozovny PA do ulic.
Tak 15T 9201 (jeste bez cisel) pred chvilkou vyrazila z vozovny PA do ulic.
- Bobik
- Uživatel
Udusíš se. A nejen to - to sis nevšiml jak to poslední dobou vypadá se vším obecně, nejen s tramvajema? Já když byl malej a rozbil si papulu na dětským hřišti, tak jsem doma dostal ještě jednou že jsem blb a nemám dělat kraviny. Dneska zavřou hřiště, provozovatele, vyhrožuje se právníkama, zkoumá jestli byla na vratech bezpečnostní cedulka přidělaná správným šroubem a jiné.
Ale jestli chceš aby polovinu úředníků na místě kleplo, zkus to zcela vážně navrhnou.
Ale jestli chceš aby polovinu úředníků na místě kleplo, zkus to zcela vážně navrhnou.
ale.. jenom kvůli tomuhle?dušan píše:ve vyklápěcím okénku nemůžeš vystrčit hlavu ven. tak proto vyklápěčka. ale u 15T jsou větší, takže by to mohlo býti lepší.KarlosK píše:Nějaké nařízení EU kvůli bezpečnosti![]()
viděl bych řešení v nálepce: klidně si hlavu vystrkuj ale když ti ji něco za jízdy urazí je to tvůj problém a DP na sebe nepřebírá zodpovědnost...
tak jako přeci se kvůli pár blbečkům v tramvaji neudusím. navíc ještě někteří cestující jsou třeba tejden dva nemití a v tom teplu to je pak jak v olomoucké syrečkárně
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky šaškárna. Na dráze si člověk pomalu na nic jiného nesedne a tady budou dělat "kožichy"demon píše:Prostě dle platných ČSN do drážních vozidel NE !
Dobrej ofuk by mohla mít i hysterka ... ehh ... chtěl jsem říct, víte coKarlosK píše:proto miluju T3. v létě se pěkně usadím pokud je volno, otevřu okénko a kochám se prahou při krásném ofuku
Myslíš jako, že by se mohla ta hlava tuna vystrčit?dušan píše:ve vyklápěcím okénku nemůžeš vystrčit hlavu ven. tak proto vyklápěčka. ale u 15T jsou větší, takže by to mohlo býti lepší.KarlosK píše:Nějaké nařízení EU kvůli bezpečnosti![]()
v berlínských vozech metra (nejnovětší řada H) to fičí solidně. takže bych nehledal problém v bruselu, ale v praze.