Ne, v SPPO je to přesně tak, jak píše Oskar.Josef píše:V SPPO je psanáno: Cestujicí nesmí reprodukovat hlasitou hudbu nebo řeč. A reprodukovaná není akustucká.
Humor
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Humor
V SPPO je psanáno: Cestujicí nesmí reprodukovat hlasitou hudbu nebo řeč. A reprodukovaná není akustucká.Oskar píše:Ano, cestujícímu při přepravě v zájmu zajištění bezpečnosti jeho i ostatních osob není zejména dovoleno chovat se hlučně, hlasitě provozovat hudbu (též reprodukovanou hudbu nebo řeč);
A zrovna v tomto případě bych na dodržování uvedeného pravidla rozhodně netrval. Něco tak vkusného se v tramvaji jen tak nevidí. Už samotný fakt, že někdo takhle pěkně umí hrát na heligonku. To už je v dnešní digitální době spíše unikát
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
nk8215
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K tématuJabberwocky píše:„Hübschrauber, sind es nischt, sind es wohl…“ Die Sprache Goethes. Göethes, meine ich
http://www.youtube.com/watch?v=A4R4-CqgVDw
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeden dobrej na stále ještě aktuální téma... http://www.youtube.com/watch?v=N-Kv_ir3j2o
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To víš, někdo má hlášení, někdo letáčky na stejné téma a hlavně s grafikou, která ukazuje, že jen ti mladí jsou nezbední cestující a ostatní jsou chudáčciTonda Ježek píše:V Moskvě jsem na ně v metru nenarazil. Místo toho tam běželo jedno hlášení za druhým "????????? ????????? ..."
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V Moskvě jsem na ně v metru nenarazil. Místo toho tam běželo jedno hlášení za druhým "????????? ????????? ..."milbi píše:I v takové Moskvě na mnoha stanicích hrají umělci, cestující se zastavují, chvilku poslouchají a potom pokračují dál. Myslím si, že pokud dotyčný umí opravdu hrát (proto to slovo umělec), tak je to mnohem lepší, než když jen žebrá o peníze na cigarety nebo k tomu tahá harmoniku (nebo smyčec) jako kočku za ocas. A v porovnání s tím, když někdo řve do mobilu, je to balada pro duši
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Paradni napad, bohuzel v umruceny a "vecne nastvany" nalade, ktera u nas panuje... ale kdyz se to nezkusi, mohlo by to byt fakt moc fajn... jenze kdo o tom rozhoduje?
Rozhodne lepsi, nez postarsi ozrala, vyjimecne strizliv, ktery vcera particce nactiletych holek nadaval do kurev, protoze jsou blondyny a kolem stojicim do z**du, protoze se jich zastali. Holky se bavily nahlas, ale nervaly, slyset ale byly, celkem normalni... nemit 60kg, z ty soupravy jsem ho vyrazil, pac stal primo u dveri, jenze s tou vahou to na pomalu 2x tak velky nedavam a casto me to mrzi
Rozhodne lepsi, nez postarsi ozrala, vyjimecne strizliv, ktery vcera particce nactiletych holek nadaval do kurev, protoze jsou blondyny a kolem stojicim do z**du, protoze se jich zastali. Holky se bavily nahlas, ale nervaly, slyset ale byly, celkem normalni... nemit 60kg, z ty soupravy jsem ho vyrazil, pac stal primo u dveri, jenze s tou vahou to na pomalu 2x tak velky nedavam a casto me to mrzi
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
I v takové Moskvě na mnoha stanicích hrají umělci, cestující se zastavují, chvilku poslouchají a potom pokračují dál. Myslím si, že pokud dotyčný umí opravdu hrát (proto to slovo umělec), tak je to mnohem lepší, než když jen žebrá o peníze na cigarety nebo k tomu tahá harmoniku (nebo smyčec) jako kočku za ocas. A v porovnání s tím, když někdo řve do mobilu, je to balada pro dušiTonda Ježek píše:...Dokonce jsem viděl i případy, kdy někteří cestující putovali soupravou s ním...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V pařížském metru se takovéto produkce konají legálně. Do vozu nastoupí muzikant (opatřený povolením RATP), dvě - tři stanice vyhrává a pak pokračuje v dalším voze. Dokonce jsem viděl i případy, kdy někteří cestující putovali soupravou s ním. V některých stanicích pak hrají celé hudební skupiny.
Jinak se mi líbí, že to ti kluci nehrotili. Vyskytla se "stížnost", tak to zabalili.
Jinak se mi líbí, že to ti kluci nehrotili. Vyskytla se "stížnost", tak to zabalili.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ano, cestujícímu při přepravě v zájmu zajištění bezpečnosti jeho i ostatních osob není zejména dovoleno chovat se hlučně, hlasitě provozovat hudbu (též reprodukovanou hudbu nebo řeč);
A zrovna v tomto případě bych na dodržování uvedeného pravidla rozhodně netrval. Něco tak vkusného se v tramvaji jen tak nevidí. Už samotný fakt, že někdo takhle pěkně umí hrát na heligonku. To už je v dnešní digitální době spíše unikát
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi to semnou sekne
Ale zrovna tento způsob zábavy se mě velice libí. Párkrát jsem něco podobného zažil a proč si lidé když mají náladu nemůžou zaspívat aspon je veselo. Furt lepší než když tam nastoupěj fetky a začnou žebrat a brnkat na kus vlastce
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
„Hübschrauber, sind es nischt, sind es wohl…“ Die Sprache Goethes. Göethes, meine ich