Nic ve zlým, ale moc humorné to není
Poznáte místo na fotografii? (Odpovědi pomocí Soukr.Zpráv)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poznáte místo na fotografii?
Nic ve zlým, ale moc humorné to není
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Humor
No ještěže jsme v sekci "Humor", už jsem se chtěl ozvat...9001 píše:V tomhle směru dost nemístná poznámka. Zrovna tu vidím na Prahu jako dobře fungující organizaci...Bobek píše:Tak zrovna v případě té městské policie...
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Google Street View - http://maps.google.cz/maps?f=q&source=s ... 47.34,,0,5cernma16 píše:Neví někdo, kde je to focena ta první fotografie?Ať jsem pátral ve starém linkovém vedení a na google street view nic jsem nevypátral.
Název fotografie je sice Otakarova.jpg, ale žádné budovy mi do dnešních dnů nesedí.
BTW. ten barák vlevo je skoro stejnej
Je to Otakarova, ale dnes jezdí tramvaje o kus vedle a místo na fotografii vypadá jinak. Je to přibližně v místech, kde se dnes otáčí 193.cernma16 píše:Neví někdo, kde je to focena ta první fotografie?Ať jsem pátral ve starém linkovém vedení a na google street view nic jsem nevypátral.
Název fotografie je sice Otakarova.jpg, ale žádné budovy mi do dnešních dnů nesedí.
Humor - přesun
Neví někdo, kde je to focena ta první fotografie?Jamie píše:Časy a prostory...![]()
Nejsem autorem fotografií. All pictures belong to their respective copyright owners.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já ještě upřesním, že to je výhybna na Mariánském náměstí.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Budu konkrétnější než J*M*BMartan píše:Nevěděl byste někdo kde může být tohle?
Je to z města, kde tramvaj jezdila na pražské a linecké předměstí. A pivo z místních pivovarů není na nápojovém lístku zmíněné restaurace.
- Martan
- Uživatel
- Bydliště: Z okna vidím pole, potok, louku i venkovský kostelík. A to všechno ve městě :-)
- Kontaktovat uživatele:
Nevěděl byste někdo kde může být tohle?
http://img511.imageshack.us/img511/6644 ... 09045r.jpg
Má to na obálce jídelního lístku restaurace Zlatý Rožeň, kterou mimochodem vřele doporučuju...
A za kvalitu fotky se omlouvám, byl taky už večer a ten zde čepovanej Kvasar chutná tak dobře
http://img511.imageshack.us/img511/6644 ... 09045r.jpg
Má to na obálce jídelního lístku restaurace Zlatý Rožeň, kterou mimochodem vřele doporučuju...
A za kvalitu fotky se omlouvám, byl taky už večer a ten zde čepovanej Kvasar chutná tak dobře
- Bobik
- Uživatel
Přesně tak, Nus. údolí.
-
nk8215
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jamrtál = Nuselské údolíBobik píše:No vzhledem k tomu že je to bez kaštanstva (tudíž nejspíš služ. jízda) pak tipuju nájezd na trasu do času po výměně. Sám jsem to už takhle absolvoval (a nebyl jediný) a aby se člověkl stihl otočit do času přinejmenším alespoň přes Radošovickou je to po nábřeží a Jamrtálem rychlejší než přes IPP. A ty vexle rovně by tomu odpovídaly.
- Bobik
- Uživatel
No vzhledem k tomu že je to bez kaštanstva (tudíž nejspíš služ. jízda) pak tipuju nájezd na trasu do času po výměně. Sám jsem to už takhle absolvoval (a nebyl jediný) a aby se člověkl stihl otočit do času přinejmenším alespoň přes Radošovickou je to po nábřeží a Jamrtálem rychlejší než přes IPP. A ty vexle rovně by tomu odpovídaly.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Fakt netuším co se stalo. Aby vokovické pořadí linky 22 najíždělo na trasu přes Jiráskovo náměstí - Palackého náměstí - Výtoň - Albertov... (a dál nevím jak). Na tom Jir. nám. jsem ho dojel, je možný, že si někde sjel, ale proč ho u Národního divadla nevrátili na trasu to netušim...Damir Holas píše: Sjetí z trasy nebo nějaká MÚ?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Sjetí z trasy nebo nějaká MÚ?willyjeff píše:Foto pořízeno v pondělí 14.12.2009 ve 21:01.