Přesněji stejně jako hlídky na I.P.P a na Vyšehradě hlídají aby nikdo nevlezl do tubusu nuselského mostu a tam nezpáchal nějaký ten hanebný teroristický útok. A předem doplňuji že na míráku stojí kvůli spojce C-A kterou by terorista mohl "oběhnout" hlídky z Céčka.P_V píše:Hlídají aby do tunelu nevlez tenorista.malesak píše:omlouvám se , že sem přerušil téma , ale nevíte někdo proč je na Náměstí Míru hlidací služba
Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské metro
Tenorista
. Když jsem nechával svého času auto na Ládví na P+R a jezdil odtatud metrem, tak tam chodil takový hlídač, ale nevím, jak ten by něčemu měl zabránit. Vypadal spíš jako držitel průkazu ZTP, protože těžce kulhal, nebo když jsem tam přišel, tak seděl na lavičce a spal. Jednou se mu dokonce odkutálela čepice asi 3m vedle něj aniž by si toho všiml.
Hlídají aby do tunelu nevlez tenorista.malesak píše:omlouvám se , že sem přerušil téma , ale nevíte někdo proč je na Náměstí Míru hlidací služba
omlouvám se , že sem přerušil téma , ale nevíte někdo proč je na Náměstí Míru hlidací služba 
Možná, až bude okurková sezona. Tohle není mediálně zajímavé, průšvihy DP nebo možná DP ,jsou zajímavější.Tonda Ježek píše:Samolepky jsou na eskalátorech již několik let. Původně to byly s bílým podkladem, které nedávno nahradily modré, jak píše Prox. Takže to žádná nová prevence není. Zajímavé je, že ke zranění na eskalátorech (včetně těch dvou závažných v poslední době) dochází většinou u mimopražských cestujících.MOp píše:nesouhlasim - je to prevence proti pripadnym milionovym zalobam vuci DPP. Pokud by zde nebyla dzungle paragrafu a lidske blbosti, nalepky tam byt nemusely. Misto, aby dite dostalo vychovny pohlavek, je z nej bolestinek a tatinek si jde inkasovat prachy...
Třeba by možná bylo pro nějakého novináře zajímavého, sledovat chování cestujících na eskalátoru a pak o tom napsat reportáž. Určitě by měl o čem psát
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Samolepky jsou na eskalátorech již několik let. Původně to byly s bílým podkladem, které nedávno nahradily modré, jak píše Prox. Takže to žádná nová prevence není. Zajímavé je, že ke zranění na eskalátorech (včetně těch dvou závažných v poslední době) dochází většinou u mimopražských cestujících.MOp píše:nesouhlasim - je to prevence proti pripadnym milionovym zalobam vuci DPP. Pokud by zde nebyla dzungle paragrafu a lidske blbosti, nalepky tam byt nemusely. Misto, aby dite dostalo vychovny pohlavek, je z nej bolestinek a tatinek si jde inkasovat prachy...
Třeba by možná bylo pro nějakého novináře zajímavého, sledovat chování cestujících na eskalátoru a pak o tom napsat reportáž. Určitě by měl o čem psát
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel, že prevence jsou ty nové modré samolepky dle ČSN, které byly nalepeny před dvěma měsíci...MOp píše:nesouhlasim - je to prevence proti pripadnym milionovym zalobam vuci DPP. Pokud by zde nebyla dzungle paragrafu a lidske blbosti, nalepky tam byt nemusely. Misto, aby dite dostalo vychovny pohlavek, je z nej bolestinek a tatinek si jde inkasovat prachy...
Dnes jsem sledoval chování cestujících a musím trvat na tom, co jsem popsal. Rodiče, kteří preferují svobodu svých dětí před jejich bezpečí, žádné takové samolepky nezajímají a v případě úrazů budou stejně DP žalovat...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nesouhlasim - je to prevence proti pripadnym milionovym zalobam vuci DPP. Pokud by zde nebyla dzungle paragrafu a lidske blbosti, nalepky tam byt nemusely. Misto, aby dite dostalo vychovny pohlavek, je z nej bolestinek a tatinek si jde inkasovat prachy...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Další prachy vyhozené za blbostOMH píše:V metru se objevily nové samolepky na eskalátorech
Nápad je to sice dobrý, ale samolepky se dají přečíst teprve z metrové vzdálenosti - tím pádem si jich cestující všimnou až po nástupu na eskalátor
V metru se objevily nové samolepky na eskalátorech
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
gabuliatko
- Uživatel
nemá ta část číslo 4 ?
- Absolut
- Moderátor
Trasa D se odsouvá zejména kvůli laxnímu postoji jedné městské části.
Protože od té doby, co se přestalo stavět podle ještě původních plánů z doby před rokem 1989, se metro nestaví podle dopravních potřeb, ale podle potřeb radních. Zvýšení ceny pozemků, megalomanské plány na pražské výstaviště a podobné "potřeby" jsou důvodem, že trasa D se již 15 let odkládá a namísto ní se vymýšlejí nesmyslnosti typu Letňany-pole nebo Chalupoida na letiště.Akribius píše:Vysoké fixní náklady bych chápal,ale proč se teda metro nestaví jen tam,kde má smysl-oblasti s vysokou hustotou obyvatelstva na km2.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Eskalátory se na noc vypínají a osvětlení správně má být zhasnuto pouze tzv.Hlavní osvětlení a zustavá svítit tak 3/4 stanice pak můžeš zhasnout tzv pomocné osvětlení a to zhasneš dost a svití jen 1/4 ale v noci se naopak svití v tunelu kvuli udržbě tak nic neušetříš. I když já vždy vypínal vše a ted mám na to podřízeného a tomu to také říkam když nejsou práce at to vypne. Hold musíme šetřit to mi říká i maminka domaBrejšín píše:Jo až na to, že ti lídé tam jsou i dnes (když se nejezdí) a budou tam i potom. Jediná úspora by tedy byla na osvětlení (zadali se vůbec zhasíná alespoň něco) a eskalátory.
-
Akribius
- Uživatel
- Bydliště: nedaleko stanice linky 5 Veitvet a přímo u stanice busu 60 Veitvetstubben
Vysoké fixní náklady bych chápal,ale proč se teda metro nestaví jen tam,kde má smysl-oblasti s vysokou hustotou obyvatelstva na km2.
Pokud vím,že někde prostě ten obrat lidí nebude,tak postavím tramvaj,páč ta má fixní náklady nižší.Když si tam postavím metro a nebudou na něj lidi,tak z toho mám pak slušnýho žrouta peněz do budoucna.Z tohoto důvodu nechápu stavbu metra Kobylisy-Letňany a už vůbec ne Dejvická-otol,kde máme dokonce kapacitní TT,které se dají za zlomek náklafů opravit.
Pokud vím,že někde prostě ten obrat lidí nebude,tak postavím tramvaj,páč ta má fixní náklady nižší.Když si tam postavím metro a nebudou na něj lidi,tak z toho mám pak slušnýho žrouta peněz do budoucna.Z tohoto důvodu nechápu stavbu metra Kobylisy-Letňany a už vůbec ne Dejvická-otol,kde máme dokonce kapacitní TT,které se dají za zlomek náklafů opravit.