Potkávačka na Flóře je pseudoproblém, jak již zde bylo několikrát řečeno. Na 11 jsou potkávačky dvě. Obě jsou pouze KTxKT, takže by se tam nemohly potkávat pouze wany navzájem. Ovšem, kdyby se tam náhodou ty wany potkaly, tak jedna z těch potkávaček je absolutně bez problémů a druhá s malým problémkem, který dle mě není neřešitelný. Jde o to, že potkávačka mezi Muzeem a Italskou je v prostoru SSZ. Teď z hlavy nevím, kdo tam má přednost, nicméně potkali-li by se tam dvě wany, tak by jedna z nich musela čekat. A v tom je právě ten problémek - SSZ u Muzea umí pouze "jednou a dost", takže čekajícího řidiče by čekal výlet s kličkou. Což o to, od Muzea není problém, ale od Italské je to přes dva pruhy, což není příliš bezpečné - jak pro řidiče, tak zejména pro klyjenty - ti totiž uvidí hlavně to, že se něco děje a že by mohli dřív běžet na metro, však to znáte. Ale záměrně jsem to nazval problémkem, protože za problém to nepovažuji. Navíc wany na 11 již jezdily, jak je zde správně uvedeno.
Když už jsem u toho, tak by mě zajímalo, proč zrovna u téhle křižovatky funguje systém jednou a dost a proč není tramvaj odhlášena až po tom, co skutečně odjede? Nebo třeba podle toho, jak je to v Radlicích? Tam padá volno jednou, pak podruhé a pak se musí s kličkou, přičemž když vlak odjede na první volno, tak druhé se již nevybírá.