Odpověď OT - vínová oktávka tam nemá co dělat!Proxy píše:Otázka OT - na Karláku dnes nefungovaly semafory?tramvajka píše:Bylo tomu skutečně tak, také jsem 15T potkal: http://www.youtube.com/watch?v=BFUhxxD8rHQ
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Otázka OT - na Karláku dnes nefungovaly semafory?tramvajka píše:Bylo tomu skutečně tak, také jsem 15T potkal: http://www.youtube.com/watch?v=BFUhxxD8rHQ
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bylo tomu skutečně tak, také jsem 15T potkalTom 11 píše:Pokud by nějaký šotouš chtěl vyrazit do ulic, tak cca deset minut zpět projížděla 9201 Ječnou ulicí na Karlovo náměstí.
- Absolut
- Moderátor
Já vyrážím cca ve 13:30, ale bohužel za civilními účely a bez foťáku.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by nějaký šotouš chtěl vyrazit do ulic, tak cca deset minut zpět projížděla 9201 Ječnou ulicí na Karlovo náměstí.
Dnes odpoledne viděna mezi Plzeňkou a Andělem dc na zkušební jízdě - vlastně jsem ji viděl poprvé "v akci" a musím vyzdvihnout tichý provoz, především v porovnání s Poršetrou, která ji za chvíli následovala

No o tom pravidelném provozu to bylo jasný už po jejím vyrobení a prvním postavení na váhu.
Nicméně tady, jak jsem to pochopil, se nikdo neptal na pravidelný provoz, tady se řeší zda-li vůbec (stejně jako kdysi 0028/9051) a to bylo ve hře i u 9200.
Nicméně tady, jak jsem to pochopil, se nikdo neptal na pravidelný provoz, tady se řeší zda-li vůbec (stejně jako kdysi 0028/9051) a to bylo ve hře i u 9200.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli to rozhodl osud, ale že 9200 v pravidelným provozu vozit cestující nebude, bylo víceméně jasný už při jejím příchodu do Prahy...Brejšín píše:Jestli konkrétně tento vůz bude či nebude vozit cestující rozhodne osud (stejně jako rozhod u 9200).
9201 nemá čísla bo se ladí kde jak nač a proč. (Nicméně vzhledem k tomu že se jedná o jediné vozidlo svého druhu na světě v provozu .......... ). Ale do konce tohoto měsíce už je by je nutně měla mít.
Jestli konkrétně tento vůz bude či nebude vozit cestující rozhodne osud (stejně jako rozhod u 9200).
Jestli konkrétně tento vůz bude či nebude vozit cestující rozhodne osud (stejně jako rozhod u 9200).
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Platilo, 9201 jako první prototyp vozit cestující bude.Isidor píše:Tahle taky? Neplatilo to jen pro 9200 ?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v DPP mne to ani nezaráží, ale spíš mne zaráží, že si toho ještě nevšiml dopravní úřad, protože já měl vždycky za to, že evidenční číslo nahrazuje u drážních vozidel jejich registrační značkujara píše:Mě to přijde jako taková minimální věc mezi tím co v DPP změnách funguje že mě to ani snad nezaraží.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A cca před 2 minutama směr Nádraží Holešovice, Ortennovo náměstí ...Bobek píše:Dnes se ve čtvrt na jedenáct venčila u Rudolfina.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dnes se ve čtvrt na jedenáct venčila u Rudolfina.
Tahle taky? Neplatilo to jen pro 9200 ?gabuliatko píše:Pokud mám správné šoutoušské informace, tak tento konkrétní vůz, co jezdí nyní po síti, je majetkem výrobního závodu a zákaznictvo vozit nebude.
- aspirine
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: číslo u 9201
Takovej detail,mluvilo se o EV.Č.jara píše:Všude je to evidované a zobrazuje se jako 9201. Ale dle D1/2 nemusí když není určen pro lidiaspirine píše:Co si tak vzpomínám,tak snad někde v dépůlce,nebo v něčem tomu podobném,je že nesmí bez ev.č. ven a ani nesmí být nijak zakrývány....
Třeba má nějaké číslo,musí se nějak zobrazovat....a nahlašovat..nevím..jen spekulace
je to paragraf 9 předpisu D1/2
6. Všechny vozy tramvajových vlaků, pokud jsou mimo uzavřené prostory Dopravního podniku hl.m. Prahy, musí být vně, kromě stanovených počtů označení dopravce a evidenčních čísel, označeny způsobem dále uvedeným.
7. Každý vůz vlaku určený k pravidelné přepravě cestujících na stanovené lince musí být označen:
a) vpředu - číslem nebo jiným označením linky (čitelné zvenčí),
b) vzadu - číslem nebo jiným označením linky (čitelné zvenčí),
c) na straně nástupu - číslem nebo jiným označením linky, názvem cílové zastávky, názvy důležitých zastávek a příp. mezinárodním symbolem bezbariérové přístupnosti u vozů, kde je tento přístup technicky možný.
Čelo každého vlaku musí být označeno názvem cílové zastávky (čitelné zvenčí).