Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Pražské autobusy
Asi něco tuší, protože koupil ještě jednu Škodovku, kterou chce využít jako zdroj náhradních dílů:-)
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
To jo... Se bude pan majitel možná divit, co koupilProxy píše:Nu, vzhledem ke spolehlivosti těchto strojů nezbývá než popřát hodně štěstí
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nu, vzhledem ke spolehlivosti těchto strojů nezbývá než popřát hodně štěstíDamir Holas píše:Ještě si dovolím...http://www.citybus.cz píše:Dopravce PID Stenbus zařadil autobus Škoda 21Ab ev.č. 1775.
- Damir Holas
- Uživatel
Uvidíme, co se tam objeví... Ale myslim, že DPÚK moc městských busů nemá a když, tak je má kam poslat. Několik MHD provozů v severočeských městech (Bílina, Louny, Žatec...) pořád ještě zajišťuje.gabuliatko píše:No tak to jako kdyby tam nejezdilo nic. Loni byly tyto autobusy za hezkého poočasí "po dveře" s několika kočárky uvnitř a dát tam linkový BUS (i když CNG)Uvidíme, jsem docela zvědav. Loni s tím nadělali, že BUS musí být pomalován a vybavet LCD ... no nové kormidlo ZOO se začíná ukazovat. Celkem jsem to čekal. Na této lince by se krásně vyjímal 4dveřový SOR.
Ještě si dovolím...
http://www.citybus.cz píše:Dopravce PID Stenbus zařadil autobus Škoda 21Ab ev.č. 1775.
-
gabuliatko
- Uživatel
No tak to jako kdyby tam nejezdilo nic. Loni byly tyto autobusy za hezkého poočasí "po dveře" s několika kočárky uvnitř a dát tam linkový BUS (i když CNG)Damir Holas píše:Teoreticky by to mohl být i nějaký Sor CN12 s pohonem na CNG. I tohle se u nich vyskytuje a pár měsíců zpátky jsem to běžně vídal i na dálkových linkách směrem z Prahy na Louny.gabuliatko píše:To by mne zajímalo co tam nasadí za stroj.
- Damir Holas
- Uživatel
Teoreticky by to mohl být i nějaký Sor CN12 s pohonem na CNG. I tohle se u nich vyskytuje a pár měsíců zpátky jsem to běžně vídal i na dálkových linkách směrem z Prahy na Louny.gabuliatko píše:To by mne zajímalo co tam nasadí za stroj.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to tipnul na nějaký autobusgabuliatko píše:To by mne zajímalo co tam nasadí za stroj.Tonda Ježek píše:Letos opět bude na základě objednávky ZOO Praha jezdit Zoobus, ale tuto zvláštní linku bude provozovat DPÚK, který vyhrál veřejnou soutěž.
-
gabuliatko
- Uživatel
To by mne zajímalo co tam nasadí za stroj.Tonda Ježek píše:Letos opět bude na základě objednávky ZOO Praha jezdit Zoobus, ale tuto zvláštní linku bude provozovat DPÚK, který vyhrál veřejnou soutěž.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Letos opět bude na základě objednávky ZOO Praha jezdit Zoobus, ale tuto zvláštní linku bude provozovat DPÚK, který vyhrál veřejnou soutěž.
RepyMF píše:Včera jsem koukal na bednu na CSI Anděl a zahrál si tam modrák 3031 jako že na lince někam do Říčan. Bohužel jsem nezaregistroval kromě loga DP číslo provozovny na oblině...
Včera jsem koukal na bednu na CSI Anděl a zahrál si tam modrák 3031 jako že na lince někam do Říčan. Bohužel jsem nezaregistroval kromě loga DP číslo provozovny na oblině...
Díky Mope,MOp píše:kazdy druhy ci treti den je na 131, a kdyz ne tam, tak na 116. vetsinou 7186.
právě před časem jezdil jeden na 131 a druhý na 116. A zbývající jezdí taky, nebo už moc ne?
-
gabuliatko
- Uživatel
Ty platěj až od příštího roku.martyn píše:Modráci už na linku nesmí. Viz standardy Ropidu.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Modráci už na linku nesmí. Viz standardy Ropidu.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kazdy druhy ci treti den je na 131, a kdyz ne tam, tak na 116. vetsinou 7186.