TRAM fórum - setkání
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TRAM-FORUM setkání
Byl jsem dotazovan, zda se znovu neucuni nejaka scanjournal party ci jen setkani jeste pred prazdninami, casem dovolenych a letnim vylukovym silenstvim.
Demonuv napad na 30. duben nevysel, ptam se tedy, kdo by mel zajem se zucastnit setkani, nejlepe v nekterem ze dnu 10.-15. kvetna? Jak jste na tom pane Jaro? Hodilo by se vam to? Vite ze jste hlavni technik!
Do rozpravy se jiz nabidl minuly prednasejici (bere ctvrtek ci patek), tentokrate se vzdelavacim okenkem vztah kolo x kolejnice a hlavne mame z minula dluh vuci panu MF a jeho Liberci.
Demonuv napad na 30. duben nevysel, ptam se tedy, kdo by mel zajem se zucastnit setkani, nejlepe v nekterem ze dnu 10.-15. kvetna? Jak jste na tom pane Jaro? Hodilo by se vam to? Vite ze jste hlavni technik!
Do rozpravy se jiz nabidl minuly prednasejici (bere ctvrtek ci patek), tentokrate se vzdelavacim okenkem vztah kolo x kolejnice a hlavne mame z minula dluh vuci panu MF a jeho Liberci.
Naposledy upravil(a) MOp dne 28.4.2010 20:02, celkem upraveno 1 x.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neslo by to jiny den nez patek? Pane Jaro, navrhnete par terminu.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kam letíš ?jara píše:Já osobně 30.4 nemohuPřeci jen jsou čarodějnice snad néééé
No dobře, hned první mě roznes na kopytech, tak si termín vymyslete sami...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně 30.4 nemohudemon píše:Nebudem chodit dlouho kolem horké kaše...
Myslim, že se líbil pátek a jelikož ten následující 23.4. už asi nestihnem, navrhuju 30.4.
Má někdo lepší nápad ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebudem chodit dlouho kolem horké kaše...
Myslim, že se líbil pátek a jelikož ten následující 23.4. už asi nestihnem, navrhuju 30.4.
Má někdo lepší nápad ?
Má někdo lepší nápad ?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
přístroj byl v nemocnici a už je po nějakém uplatku doktorům opět plně funkční. A tedy má účast je možná po předchozí domluvě. Neb občas sloužím lidu a furt si doma hraju na ukrajince s nářadím neb se nám předělává byt a byt stávkuje tak mu musíme pomáhat
Tož napiš přes SZ návrh data a možná se i domluvíme....
Hlavně, ať vyjde dobrý časový termín, moje účast byla totiž slíbena "že příště přijdu":)MF píše:SIce by se to dalo řešit SZ, ale pro přehled ostatních se zeptám veřejně. Pane Járo, jak jste na tom výhledově s technikou potřebnou pro promítání a její obsluhou?????
Co se týče termínu, tak samosebou záleží na možnosti pana Járy jak technických, tak časových.
SIce by se to dalo řešit SZ, ale pro přehled ostatních se zeptám veřejně. Pane Járo, jak jste na tom výhledově s technikou potřebnou pro promítání a její obsluhou?????
Co se týče termínu, tak samosebou záleží na možnosti pana Járy jak technických, tak časových.
Tak jak to bude s nějakou chlastací akcí? Teď mi jedna frnkla a potřebuju si zase s pár lidma pokecat.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na apríla ani technika ani já nemohuMF píše:to už to je měsíc! To to uteklo. No já osobně myslím, že Evald vyhovuje a klidně se to může zopáknout! Co takhle na apríla?
Pane Járo, s vámi se spojím ohledně případné rezervace a zapůjčení techniky.
to už to je měsíc! To to uteklo. No já osobně myslím, že Evald vyhovuje a klidně se to může zopáknout! Co takhle na apríla?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Od minulé seance utekl mesic a neni to tak davno, co se zde nekdo chvastal, ze by se ujal organizovani obdobnych srazu 1x do mesice. Mesic od minuleho setkani ubehl a stale nic.. Tak co s tim udelame? Program by se mozna nejaky jiste vymyslel a z minule mame MF dluh v libereckem zastaveni..
Co vy na to, ujme se toho nekdo? Nebyt demonova prispevku s krosnou, tak bych si nevzpomnel.. To jsou ty mnemotechnicke pomucky.
Co vy na to, ujme se toho nekdo? Nebyt demonova prispevku s krosnou, tak bych si nevzpomnel.. To jsou ty mnemotechnicke pomucky.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
I my děkujem, večírků není nikdy dost, povedených zvláště. Speciální dík patří určitě hostům
Příště si udělám místo na baštu, Tibetské draky či jiné pochutiny a nebudu sám sebou nucen se přežrat buráky a v noci levitovat a tím ohrožovat i omezovat své okolí 
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji k poděkování za skvělý program.
Bylo to moc fajn!
Děkuji a snad mi to příště vyjde zas! 
Cestou domů sem si zahrál i na Trainzjohnyho a vyrazil z linky 22 tři tlející bezďáky
Cestou domů sem si zahrál i na Trainzjohnyho a vyrazil z linky 22 tři tlející bezďáky