Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
matti: Skutečně jako celek velmi dobré, zejména barevné odlišení náhradních linek zeleně a odklonových úseků běžných modře - i když i tam je pár chybiček (např. "průběžné značení" 16 na Podolském nábřeží či označení linky 13), ale ani jedno mi nevadí (1. - je poznat podle správného označení konce v Braníku a druhá je číselně běžná linka a navíc ještě v nedávné době běžné trase).
martyn: opraveno, teda snad 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Moc díky, výstižné a názorné. Ale ta Svatovítská mě děsí, jsem docela rád, že bude zkouškový a nebudu muset do školy tak často...matti píše:Plánované výluky na období 1.6. až 30.9.2010 v tramvajovém provoze DPP, převedeno na plánky.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Matti: Výborné, jen dva chybky, na které jsem při letmém prohlédnutí narazil:
d-26 pojede minimálně do konce srpna přes Dlouhou třídu (zajištění přímého spojení s Letnou), přes Těšnov jen d-3
d-17 bude "odmetrolinkizovaná", takže všechny její spoje pojedou do Ďáblic (nekončí na Výstavišti)
A k 1.9. čekám opětovný návrat všech linek (tedy i 8 a 15) na Letnou a zřejmě opětovné prohození tras d-5 a d-26.
d-26 pojede minimálně do konce srpna přes Dlouhou třídu (zajištění přímého spojení s Letnou), přes Těšnov jen d-3
d-17 bude "odmetrolinkizovaná", takže všechny její spoje pojedou do Ďáblic (nekončí na Výstavišti)
A k 1.9. čekám opětovný návrat všech linek (tedy i 8 a 15) na Letnou a zřejmě opětovné prohození tras d-5 a d-26.
Plánované výluky na období 1.6. až 30.9.2010 v tramvajovém provoze DPP, převedeno na plánky.
http://picasaweb.google.com/matata91/Vy ... directlink
není to podle informací od MM-Mikulovského úplně 100%, ale jednalo by se drobné změny...
není to podle informací od MM-Mikulovského úplně 100%, ale jednalo by se drobné změny...
Naposledy upravil(a) matti dne 24.4.2010 22:15, celkem upraveno 2 x.
z dovolením bych si dovolil, přenést tabulku do plánků... Pro lepší orientaci... 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jake: Takže spíš jsem tedy měl dát místo PDF XLS soubor, jenž možno jednodušeji prohlížet (a tisknout na šest A4 na šířku - původní textový soubor čítá, díky mnohému opakování delšího popisu odklonových tras cca 14 stran).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Myslím, že obyčejný dokument ve kterém by byl popis výluky, doba výluky a změny tras by byl mnohem výstižnější než tohle. Jako sorry, ale když se mi to nevejde ani na šířku monitoru (1920px), tak to už je co říct.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jistě jo, ale je to tak jak nejlépe možné - šířka jedno a dvoj sloupců/termínů odpovídá šířce textu nejvýstižněji a přitom nejjednodušeji vypsané odklonové trasy (původní popisy tras ve zdrojovém materiálu jsou minimálně o třetinu delší - např. místo "Malostranská - Újezd" tam je uvedeno "Malostranská - Malostranské náměstí - Újezd" a protečkované běžné úseky!MOp píše:menším písmem do ještě větší tabulky to nešlo?
Proč? Však to jsou výlukové trasy, stačí pozorně číst vysvětlivky. Nevýluková trasa je napsána jako "běžná trasa". Jakákoli jiná trasa tam uvedená je výluková.johndj píše:Nemůžu si pomoct, ale ta tabulka mi nesedí minimálně ve dvou věcech. 16 na Nádraží Braník je už minulost, stejně jako 13 na Barrandov.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
13 je náhrada za zrušeno 14 ona bude jezdit jen v obdobíí kdy 14 nebude.johndj píše:Nemůžu si pomoct, ale ta tabulka mi nesedí minimálně ve dvou věcech. 16 na Nádraží Braník je už minulost, stejně jako 13 na Barrandov.
Nemůžu si pomoct, ale ta tabulka mi nesedí minimálně ve dvou věcech. 16 na Nádraží Braník je už minulost, stejně jako 13 na Barrandov.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
menším písmem do ještě větší tabulky to nešlo?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Již se tu objevily veřejné info o výlukách/rekonstrukcích TT na Prašňáku a Plzeňské, takže myslím že mohu přiložit svoji přehledovou tabulku vytvořenou z informací obsažených v textovém dokumentu "souhrn akci po dnech 2010-04-08", který cca před týdnem jako informativní materiál byl rozeslán po výpravnách na vozovnách a střídacích bodech. Dalo mi to fušku se vněm skutečně vyznat - všechny výluky a odklony jsou uvádí v každém termínu jmenovitě, jedině pečlivým porovnáním je možné odlišit rozdíly s předchozím z celkem osmi termínů! A připravte se na pořádný nářez - od 1.6 do konce září se nemají výluky dotknot jen dvou linek -11 a 19. PS: Berte info v příloze s rezervou - v podkladovém materiálu, co se ke mně dostal v el. podobě viditelně jsou chyby (jež jsem vyznačil) a i já se mohl při přepisu seknout.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
áááá další informace, že Prašňák bude červen - srpen... 
Současně upozorňujeme, že od 1. 6. 2010 do 1. 9. 2010 budou tramvaje č. 26 a 25 končit na smyčce Špejchar. Dále bude jezdit náhradní BUS X1 na Vozovnu Střešovice a X 26 na Vítězné náměstí. Důvodem těchto výluk je rekonstrukce Prašného mostu. Linka č. 1 bude jezdit ze Strossmayerova náměstí po nábřeží kolem Pražského hradu na Vozovnu střešovice a dále po své trase.
Od 1.9.2010 se předpokládá navrácení všech linek MHD dle původních tras přes stanici Hradčanská.
http://www.praha7.cz/11537_Doprava-na-L ... komunikaci
Současně upozorňujeme, že od 1. 6. 2010 do 1. 9. 2010 budou tramvaje č. 26 a 25 končit na smyčce Špejchar. Dále bude jezdit náhradní BUS X1 na Vozovnu Střešovice a X 26 na Vítězné náměstí. Důvodem těchto výluk je rekonstrukce Prašného mostu. Linka č. 1 bude jezdit ze Strossmayerova náměstí po nábřeží kolem Pražského hradu na Vozovnu střešovice a dále po své trase.
Od 1.9.2010 se předpokládá navrácení všech linek MHD dle původních tras přes stanici Hradčanská.
http://www.praha7.cz/11537_Doprava-na-L ... komunikaci