Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
JANEK L.
- Uživatel
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jestli jsem to pochopil správně, tak na Trojský a na Barrandově musí dvojče sunou dvojče nebo solo a rovině u dvojčete stačí když přední vůz sune zadní.
- Bobik
- Uživatel
D1/2 par.49 odst.5
Zkráceně: poměr provozuschopných motorových skupin k provozuneschoným musí být 1:1 Vyjímku tvoří případy v úseku o podélném sklonu 8% a vyšším, kdy je to poměr 2:1. Jsou-li vlaky sestaveny z vozů typu T3R.P, T6A5 a KT bez cestujících, může být poměr 1:1
Zkráceně: poměr provozuschopných motorových skupin k provozuneschoným musí být 1:1 Vyjímku tvoří případy v úseku o podélném sklonu 8% a vyšším, kdy je to poměr 2:1. Jsou-li vlaky sestaveny z vozů typu T3R.P, T6A5 a KT bez cestujících, může být poměr 1:1
U Trojské a Barrandova se sune v poměru 2:1, jinde 1:1. Vůz KT nebo 14T se počítá jako dvojice.JANEK L. píše:Jaký je poměr vozů při sunutí sola a dvojčete u T3, T6 a u KT8 a 14T na rovině, Trojský a Barrandově? U Trojský by to mělo být 1 dvojče na 1 dvojče.
-
JANEK L.
- Uživatel
Jaký je poměr vozů při sunutí sola a dvojčete u T3, T6 a u KT8 a 14T na rovině, Trojský a Barrandově? U Trojský by to mělo být 1 dvojče na 1 dvojče.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tímhle se to pane kolego ale nevyřeší, to opravdu nevíte, že s lidskou blbostí se vyplatí bojovat a byť je to v drtivé většině boj zcela marný, vzdát ho by znamenalo otevřít jí brány zcela dokořán !willyjeff píše:Že já ***** se na T-F vracel. Řešej se tu stejně jen píčoviny a lidi se tu navzájem obviňujou, hádaj a vylejvaj si frustrace ze života na ostatních. Definitivně tady končim. howgh.
- Bobik
- Uživatel
vlakoň píše:Nevím proč z pár kliků dělat vědu? Asi to není obvyklé, ale taky na tom není nic špatnýho. (Není divný to fotit a dávat na web?? Taky asi ne- aspoň není foto s obličejem).
PS: Je to 1000x lepší než sedět na sesli bez špetky pohybu a vykuřovat do salónu.
Ale tady se neřeší že dělá kliky, ale kde je dělá. Aneb řidič by měl reprezentovat, jsem kdesi slyšel. A pokud vyběhnu ze šaliny a začnu se před čekajícím kaštanstvem rozcvičovat, moc repre mi to nepřijde. Vyřvávající kolega z IPP je stejně "reprezentativní" jako cvičící, aneb co si o nás lidi pomyslej.9001 píše:Pánové řidiči, myslím, že tohle je celkem normální. Co si každý dělá o pauze je jeho věc. Tohle vidím jako rozhodně lepší, než Fořtíkem zminovaný vyřvávající řidič na IPP, který říkal jak to v DPP stojí za h....
Vidím daleko podstatnější problémy mezi řidiči, které tu i někteří z Vás uznáváte.
Jinak ať si o pauze spánembohem dělá co chce.
- Absolut
- Moderátor
Také si to pamatuju. Vyhrabej to 
Rubrika se jmenovala "Dnes a denně cvičí - (jméno) - řidič tramvaje". Foceno na trianglu Laurová, možná bych to i někde vyhrabal. Šestka nebo šestnáctka - už nevim. Taky mi to utkvělo v makoviciMF píše:...v Ohníčku byl rozhovor se dvěmi fotkami s tramvajákem, který na konečné cvičil....Jestli to bylo ale v Praze to nevím, ale byla to T3
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pánové řidiči, myslím, že tohle je celkem normální. Co si každý dělá o pauze je jeho věc. Tohle vidím jako rozhodně lepší, než Fořtíkem zminovaný vyřvávající řidič na IPP, který říkal jak to v DPP stojí za h....
Vidím daleko podstatnější problémy mezi řidiči, které tu i někteří z Vás uznáváte.
pamatuji si coby žák ZŠ 1. stupně, že v Ohníčku byl rozhovor se dvěmi fotkami s tramvajákem, který na konečné cvičil. Na jedné z fotek dělal kliky, ale opřen byl o traverzu a na druhém snad se přitahoval za tyče na stropě.... Jestli to bylo ale v Praze to nevím, ale byla to T3 
Nevím proč z pár kliků dělat vědu? Asi to není obvyklé, ale taky na tom není nic špatnýho. (Není divný to fotit a dávat na web?? Taky asi ne
- aspoň není foto s obličejem).
PS: Je to 1000x lepší než sedět na sesli bez špetky pohybu a vykuřovat do salónu.
- Bobik
- Uživatel
Nojo no, zřejmě Dr. Kuželová už nemá takový oko co dřív a něco jí i proklouzne 
Na smyčce to ještě jde, ale v okamžiku, kdy tohle "předvádí" při čekání do času na Krejcárku, tak to je už silnější káva.Bobik píše:No na tom že se chce hýbat nic špatného taky nevidím, ovšem ten exhibicionizmus mě trošku zaráží. Já být mezi těmi na lavičce, tak si klepu na čelo, co to podnik zaměstnává za magory.Láďa píše:No nevím, co tam dělá špatně. Já nevidím nic špatného na tom, když se chce taky trošku hýbat.....
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tramvajka: Ono protažení vůbec není na škodu, ale tohle nebo dokonce (jak jsem právě dnes jednomu kolegovy na 1čce zrovna na Spojovací vzpomínal) jiného, který na nočních dělá kliky při čekání na Lazarské! Když už to nutkání „klikovat“ (či jinak cvičit) mají, tak ať to dělají na konečné uvnitř vozu, kde je při tom skoro nikdo nevidí (pokud si nestoupne na špičky těsně u oken). Ten kolega na 1 zrovna zase vzpomněl, že dobře se klikuje mezi 1.mi dvěmi sedačkami vpravo - nevytírá tak totiž plandající košilí špinavou zem či podlahu vozu.
tramvajka píše:Dnes se na konečné na Spojovací opět cvičilo, a jak to panu řidiči šlo![]()
![]()
... Á raz, á dva, á raz, á dva... Doopravdy, inteligence nějakých řidičů, raději bez komentáře
.
To je pan Š....n P...k???