Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
martyn
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od martyn » 11.5.2010 12:39

K víkendovým Petřinám přibyla jedna "inkognito" výluka, a to z Hlaváku na NNŽ (celá sobota a neděle). Zatím se mi dostala do ruky akorát organizace NAD (X9, X55 i X58 pojede DPP), ale důvod a odklony tramvají zjišťuju dál. Případně mě někdo může doplnit hned :D

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 07.5.2010 11:05

Brejšín píše:výluka na Senovážném náměstí do 4:00 jenže šrotliner už jaksi nepremával (dokonce už byly snesený i provizorní zastávky)
Pardon, ale ako nepremával? :D
Myslím, že NAD této výluky měl na starost sám DP (viz můj fotožurnál) a jaké provizorní zastávky máš na mysli? Na Senovážném náměstí ani žádné nebyly (viz můj fotožurnál).

willyjeff
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od willyjeff » 07.5.2010 8:55

Štěpán píše:Další noc to nebude. Závada na koleji (nevíte někdo, co tam je?) je pouze na koleji z centra.
Teda měl jsem včera 19 a vůbec netušim co se tam stalo. Na koleji nic nebylo rozeznat, ani při jízdě přes omezenou rychlost...

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 07.5.2010 8:40

tak to jsme se minuli. Ja mel 508-51.

Brejšín
Uživatel

Příspěvek od Brejšín » 06.5.2010 21:38

No kdyby přes noc jezdily jen a jen autobusy ušetřilo by se spousty a spousty starostí a spousty a spousty nasranejch lidí. Tož toť můj názor.
Nemůžu vydejchat návrat z Blavy ve 2:20 kdy byla výluka na Senovážném náměstí do 4:00 jenže šrotliner už jaksi nepremával (dokonce už byly snesený i provizorní zastávky) a tak to jistil motolský služebák z karláku s návazností na 508.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 06.5.2010 21:27

MF píše:Po několika letech neschopnosti organizace výluk někdo sáhnul po řešení, které se bez problémů aplikovalo létapáně xxlet zpátky. Takže není důvod, aby to nefungovalo i nyní. Mě se třeba líbí ta akce Lazarská - Senovážný. To je dobrý, akorát trochu na první pohled nepřehledné. Chtělo by to asi více zainvestovat do kvalitního informování, protože se ozývali hlasy typu proč jedeme do Lazarský busem, když tu od Václaváku stojí tramvaje. Ten, kdo je neviděl couvat, tak neví, že nepřijeli od Václaváku...
Na informování prý měli být na místě dispečeři :wink: ale chápu, že měli jiné starosti, neb příslušné dopravní opatření jim na hrb hodilo skoro vše - snad i organizaci NAD.
Dnes v noci to bude v kombinaci s výlukou Krejcárku ještě výživnější...

Štěpán
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štěpán » 06.5.2010 21:26

Další noc to nebude. Závada na koleji (nevíte někdo, co tam je?) je pouze na koleji z centra.

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 06.5.2010 21:22

Štěpán píše:Dneska v noci se chystá zajímavá výluka mezi Ohradou a Palmovkou.
A nevíš, zda se nechystá se totéž další noc na opačné koleji?
MF píše:..proč jedeme do Lazarský busem, když tu od Václaváku stojí tramvaje. Ten, kdo je neviděl couvat, tak neví, že nepřijelY od Václaváku...
Kromě té první 54 na Lehovec, viz můj fotožurnál :)

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 06.5.2010 19:42

Štěpán píše:Dneska v noci se chystá zajímavá výluka mezi Ohradou a Palmovkou. Linka 55 ve směru od Palmovky pojede normálně, ale opačným směrem bude jízda probíhat takhle: tramvaj od Biskupcovy odbočí vpravo směr Spojovací, přejede sjezdovou výhybku a pak se bude zpětně pohybovat do protisměru dolů ke Krejcárku a na Palmovku, kde se na horní Palmovce opět otočí do správného směru a na správnou kolej.
Bude to probíhat mezi 0:30 až 4:30, nebo tak nějak.

Po několika letech neschopnosti organizace výluk někdo sáhnul po řešení, které se bez problémů aplikovalo létapáně xxlet zpátky. Takže není důvod, aby to nefungovalo i nyní. Mě se třeba líbí ta akce Lazarská - Senovážný. To je dobrý, akorát trochu na první pohled nepřehledné. Chtělo by to asi více zainvestovat do kvalitního informování, protože se ozývali hlasy typu proč jedeme do Lazarský busem, když tu od Václaváku stojí tramvaje. Ten, kdo je neviděl couvat, tak neví, že nepřijeli od Václaváku...

Štěpán
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štěpán » 06.5.2010 19:31

Dneska v noci se chystá zajímavá výluka mezi Ohradou a Palmovkou. Linka 55 ve směru od Palmovky pojede normálně, ale opačným směrem bude jízda probíhat takhle: tramvaj od Biskupcovy odbočí vpravo směr Spojovací, přejede sjezdovou výhybku a pak se bude zpětně pohybovat do protisměru dolů ke Krejcárku a na Palmovku, kde se na horní Palmovce opět otočí do správného směru a na správnou kolej.
Bude to probíhat mezi 0:30 až 4:30, nebo tak nějak.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 06.5.2010 14:24

Nejsou lidi. Krome dodelavani Trojske se pripravuji kolejnice na rekonstrukci Nadrazni, Plzenske, Spalene. Mela by se delat priprava na Botanickou zahradu je otazkou kdy..

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 06.5.2010 13:37

MOp píše:Výměna možná nejdříve o nějakém říjnovém víkendu.
:-W ...a to proč :?: :evil: Když se stihne vyměnit výhybka za noc, proč by se třeba postupně po více nocích nestihlo vyměnit železo :?: Nebo opět není železo/lidi/ peníze :?:

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 05.5.2010 9:01

willyjeff píše:... bavil jsem se každým kolem. Nejlepší je údiv cestujících..
Právě, nás (nejsem tramvaják, jen šotouš) to bavilo, ale cestující to asi moc nepobírali... Chudák jeden pan dispečer měl plno práce s vyhybkama, zpětným pohybem, pozorem, aby někdo nevběhl pod tramku atd. a do toho mu tam paninka začala povídat svůj dojemný příběh, jak už hodinu čeká na svou tramvaj a ta nikde... No nevím kdy začala, viděl jsem jí na zastávce, ještě než jsem se odebral na druhou pozdní večeři na Národní. Půlhodina to musela být určitě, plus něco málo cesta tam a zpět... No řikám, chudák pan dispečer...

Petr, MOp: teď jde už jenom o to, který říjen :lol:

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 05.5.2010 8:55

Výměna možná nejdříve o nějakém říjnovém víkendu.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 05.5.2010 8:36

On se ten oblouk jen navařuje? Proboha #-o http://krinek.rajce.idnes.cz/nTram/#DSC00790.jpg

Odpovědět