Káemovi připomínám jednu předpověď, kterou pro změnu opět projel. Už se nějakou chvilku staví perónek Na Knížecí. Ještě by to chtělo zatlačit na jeho trvalý výskyt a užití
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Cwapa: Kdepak. O aktivaci výhyben (návrat vyhozených výhybek, projetí křovinořezem a podbíječkou a instalace zabzař; jsou jen ve výluce, nikoliv zrušené) a křižování jak ve Stodůlkách, tak na Žvahově, se uvažuje. Důvodem je jednak teďka výluka a později eSko.
Káemovi připomínám jednu předpověď, kterou pro změnu opět projel. Už se nějakou chvilku staví perónek Na Knížecí. Ještě by to chtělo zatlačit na jeho trvalý výskyt a užití
.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mohlo by to vyjít (i když jen o fous) - provoz IAD je o prázdninách krapek slabší a špičkové intervaly TRAM jsou o minutku až dvě delší (nejkratší je 5 místo 4, respektive 10 místo 8) a 22 nebude v M! Za deset minut tam tedy v jednom směru projedou ve špičce 4 soupravy a jedno sólo - průměr bude činit 1 tramvaj za dvě minuty, v součtu dvou směrů každou minutu 1 tramvaj tam či zpět. PS: Samozřejmě to vyžaduje úpravu cyklu SSZ u Národního divadla (delší po nábřeží), a až bude v srpnu výluka TT Národní - Spálená možná ještě výraznější (TRAM pojedou jen jedním směrem a i IAD bude jistě nějak alespoň jedním směrem omezena).Venca píše:Tak to jsem zvědav jak se od 8. do 23.7. procpe po nábřeží M17, 18, 22 a 24, co nám to ten ropid vymyslel
- Venca
- Uživatel
- Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem zvědav jak se od 8. do 23.7. procpe po nábřeží M17, 18, 22 a 24, co nám to ten ropid vymyslelmartyn píše:johndj: Nejsem si jistý, že při plánovaném objemu prací to šlo udělat lépe a přehledněji.
Kvůli změně termínů jednotlivých uzavírek a tedy i částečné změně LV oproti původnímu návrhu jsem se pokusil
udělat summary (v příloze), podstíněné linky se mění oproti dříve prezentovanému plánu.
Konkrétní barva odkloněné linky vždy přináleží konkrétní barvě jednotlivé výluky označnené v záhlaví.
Na Žvahově ani ve Stodůlkách už křižovat nejde.m@rtin píše:Škoda, že se nekřižuje i na Žvahově a ve Stodůlkách. Interval by pak mohl být možná i 15-20 minut. Stejně tak je škoda, že se nevyužije zastavování na Žvahově, protože půlhodinový takt by prokázal, že ze Žvahova potenciál je. Lidi by na vlak v tomto intervalu možná i chodili.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je podle mě jenom chyba, obé by mělo být už od 1.6.gabuliatko píše:Ani jedno z toho tam nevidím.johndj píše:Interval 2,5 minuty v ranní špičce mi přijde dlouhý. Minimálně v červnu a v září. Jistě, budou jezdit autobusy na Stodůlky a náhradní vlak ...
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
johndj: Nejsem si jistý, že při plánovaném objemu prací to šlo udělat lépe a přehledněji.
Kvůli změně termínů jednotlivých uzavírek a tedy i částečné změně LV oproti původnímu návrhu jsem se pokusil
udělat summary (v příloze), podstíněné linky se mění oproti dříve prezentovanému plánu.
Konkrétní barva odkloněné linky vždy přináleží konkrétní barvě jednotlivé výluky označnené v záhlaví.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
gabuliatko
- Uživatel
Ani jedno z toho tam nevidím.johndj píše:Interval 2,5 minuty v ranní špičce mi přijde dlouhý. Minimálně v červnu a v září. Jistě, budou jezdit autobusy na Stodůlky a náhradní vlak ...
Nemůžu si pomoci, ale ten, kdo letní výluky připravoval, by měl co nejrychleji přijít o své místo. Větší bordel už snad ani nelze vymyslet. Totálně překopat linkové vedení chce odvahu. Stejně tak plánování NAD na Řepy. Interval 2,5 minuty v ranní špičce mi přijde dlouhý. Minimálně v červnu a v září. Jistě, budou jezdit autobusy na Stodůlky a náhradní vlak, ale nejsem si jist, že cestování bude zrovna dvakrát pohodlné. Tolik zbytečných změn. Děs.
S tím pohodlím mě prosím neberte doslova. Vím, že i běžně to žádná pohoda nebývá.
Edit: Jak to bude od září s Petřinama? Na Šárku bude v ranní špičce jezdit 25, ale co Petřiny? Bude více autobusů na Vypich? Nebude tam ta dvojka chybět, nebo se dočkáme nějaké nové MX?
S tím pohodlím mě prosím neberte doslova. Vím, že i běžně to žádná pohoda nebývá.
Edit: Jak to bude od září s Petřinama? Na Šárku bude v ranní špičce jezdit 25, ale co Petřiny? Bude více autobusů na Vypich? Nebude tam ta dvojka chybět, nebo se dočkáme nějaké nové MX?
-
gabuliatko
- Uživatel
zde je NVD až od 1.7.2010 ?kasme píše:trošku podrobnější výčet letních výluk bez uvedení zdroje...
http://www.praha7.cz/11622_Prehled-zmen-v-provozu-TRAM
škoda jen, že koleje nevedou tak jako kdysi ulicí Stroupežnického až na Anděl. To by byl panečku přestup 
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
trošku podrobnější výčet letních výluk bez uvedení zdroje...
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak9001 píše:Jak bude ukončená S65 na Smíchově? Bude se nakonec jezdit na šturce k Na knížecí? V JŘ je uveden jako přestup na metro právě Na Knížecí.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jak bude ukončená S65 na Smíchově? Bude se nakonec jezdit na šturce k Na knížecí? V JŘ je uveden jako přestup na metro právě Na Knížecí.
Když už je řeč o Vyšehradu. Jak je to s železničním mostem směr Smíchov - smí po něm jet dva vlaky současně? - Když po něm občas jdu, nikdy jsem to nezaznamenal. Jeden čas se mluvilo o tom, že most už překročil plánovanou životnost.7080 píše:Kapacita výhybny Vyšehrad je opravdu na maximum. Při stavu zabezpečovačky a personálním obsazení neví výpravčí občas, kde mu hlava stojí.
Kapacita výhybny Vyšehrad je opravdu na maximum. Při stavu zabezpečovačky a personálním obsazení neví výpravčí občas, kde mu hlava stojí.martyn píše:Souhlas, ovšem opětovné personální obsazení výhyben a dřevorubecké práce na druhých kolejích od toho odrazují. Osobně si myslím, že atraktivita S65 by ještě víc vzrostla s prodloužením linky na Hlavák, ale kapacita tratě ze Smíchova do centra je holt asi využitá na maximum.