TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete

Příspěvek od Karosák » 15.8.2010 21:00

To ja samozřejmé, že takové tričko potřebuji 8-)
Jaké jsou na skladě motivy, zač je toho loket, a jaké jsou možnosti odběru :?:
Děkuji moc za nabídku.

matti
ovocnář

Příspěvek od matti » 14.8.2010 12:38

tak se zeptám i tu, měl by někdo zájem o trička podobného rázu- lze různé motivy...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mauricio
Uživatel

Příspěvek od mauricio » 25.6.2010 11:24

Něco bych možná měl - Brno 1996, nějakou Prahu taky, tuším i Budapešť či co... Ale musel bych se mrknout na chatě, kde to vlastně je a co tam je.

Daniel_Brvnišťan
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daniel_Brvnišťan » 31.5.2010 18:43

Zdravím. Nemáte niekto nejaké dopravné mapy? Absolútne hociaké čo sa čo i len trochu dotýkajú Prahy, iného českého/slovenského mesta či ČR/Československa? Niečo, čo sa nedá kúpiť v DPP (majú tam až jednu :D )? Aktuálne, aj staré...

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 31.5.2010 18:00

Prodam publikaci
Katalog náhradních dílů Mechanická část T3CS

velikost A4 zhruba 3cm tlusta. Vykresy dilu, sestavy, cisla ND .
Cena 1000,- .

KGX 63
Uživatel

Příspěvek od KGX 63 » 07.5.2010 16:38

Vážení šotopřátelé,
zdejší uživatel m-íra je nucen rozpustit svou sbírku již vyřazených střešovických pořadovek (6xx). Jedná se přibližně o 20-25 ks rozličných čísel pořadí za symbolický poplatek. Takže kdo má zájem ať mi napíše SZ (m-íra má momentálně problémy s připojením k netu) a já zprávu předám dál včetně možností předání.

syverin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syverin » 26.3.2010 22:59

Quetzalcoatl píše:V antikvariátu v Myslíkově je (nebo aspoň ve středu byla) Historie městské hromadné dopravy v Praze /95. Vypadala jako nová, za nějakých <140 Kč.
A v antikvariátu v Opletalce mají/měli Lososův Atlas tramvají za 250. Taky nevypadal špatně.

Quetzalcoatl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quetzalcoatl » 26.3.2010 20:48

V antikvariátu v Myslíkově je (nebo aspoň ve středu byla) Historie městské hromadné dopravy v Praze /95. Vypadala jako nová, za nějakých <140 Kč.

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 26.3.2010 17:34

Rashid píše:Dnes naštěstí již není doba, kdy přitáhnou Švédové a odvezou nám sbírky z hradu
No, nám ... jestli je někomu odvezli, tak tehdejšímu majiteli, tj. císaři (a českému králi) Ferdinandu III., dědici a příbuznému původního majitele Rudolfa II. Navíc se to v průběhu jednání o míru legalisovalo, a Švédům tudíž připadla kořist právem. Tolik k těm nám. Jinak kdyby to neskončilo ve Stockholmu, bylo by to dnes ve Vídni :devilsmokin

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 26.3.2010 14:10

Je to možný, že je z Liberce.

Cedule jsou již rozebrány, šťastnými jsou Jaluh, Jan a 8750. Ostatním se omlouvám, přišlo celkem 11 sms+mejlů+SZ a tak jsem to rozdělil podle času metodou kdo dřív přijde, ten dřív mele.

A.

DP150
Uživatel

Příspěvek od DP150 » 26.3.2010 12:15

Nebude cedule "Výstaviště/Nádraží" z Liberce na posilovou linku pro akce na Výstavišti (LTV....)? Případně jako směrovka pro lepší orientaci cestujících v době konání LVT.

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 26.3.2010 9:58

Včera jsem byl na hrabací návštěvě ve svém bývalém domově a nalezl jsem tam poměrně značné množství šotosuvenýrů, kterých se určitě chci zbavit. Něco z toho jsou i cedule, rád je věnuji seriozním sběratelům, přednost mají známí z fóra. Už se těším, jak to tady slíznu, když jsem nedávno moralizoval proti kradení cedulí a teď tady rozdávám cedule, z nichž dvě jsem vlastnoručně ukradl. Jedná se o následující kusy:

- cedule čelní Manipulační jízda, dostal jsem ji darem tuším k 18. narozeninám.
- cedule "vůz jede do vozovny Motol", přehazovací přes orientaci T3, ve výborném stavu, dostal jsem ji darem když v MO končily ceduláky.
- cedule "vůz jede do vozovny Pankrác", stav špatný, ukradl jsem ji ve voze, když se blížilo zaplnění depa PA vozy T3.
- deska s nápisem "90 km max" z interieru kabiny vozu Ečs, osobně jsem ji demontoval z vraku vozu na nádraží Praha-Krč.
- cedule čelní "5", dostal jsem ji na výletě v Liberci, víc podrobností nevím.
- cedule kovová na jedné straně nápis "Výstaviště", na druhé "Nádraží", vůběc nevím odkud je ani kde se u mě vzala.
- cedule zadní "X-A" z T3, osobně jsem ji ukradl poslední den provozu linky X-A.

Cedule jsou uskladněny v lokalitě Praha-Vinohrady a ocením osobní převzetí tam někde.
cedule.JPG

mauricio
Uživatel

Příspěvek od mauricio » 24.3.2010 21:05

Absolut

Trochu mi to tu připadá jak na káčku svýho času v diskuzi o RT6. Jistě víš, co mám na mysli.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 18.3.2010 22:46

Jak to tak vidim, na příští sraz TF dorazim s krosnou suvenýrů, aby se nepodporoval černej obchod.
Aby bylo jasno, suvenýry nepochází z trestné činnosti, ale jde o odpad, za jehož ekologickou likvidaci DP platí nemalé částky, tudíž ho neruinuji, ale šetřím... :lol:

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 18.3.2010 21:00

Rashid píše:A teď už mě můžete za mé názory začít kamenovat. :!:
:D Kamenovat Tě nebudu, jen taková poznámečka - chápu že oficiálně (odkup od DP) se k tomuto nedá dostat a máš o to čistě sběratelský zájem. Jenže! tím žes to koupil, tak akorát nahráváš prodávajícím aby v tom pokračovali. Když o to nebude zájem, zjistí že tady jim kšefty nepokvetou a je pravděpodobné, že se toho navíc nechytne ještě někdo další, kdo na tom bude chtít vydělat.

Odpovědět