No ten jeden modernizovaný ano, ale o těch ostatních se budu hádat do roztrhání tělaKarotka píše:Podle mě jsou tedy (ex)Badovy karosy v mnohem lepším stavu než většina u DPP.
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Ona ta změna bude, alespoň zatím, asi dosti kosmetická (asi jako převzetí Spojbusu Veolií), neb třeba JŘ 232 na webu Ropidu platný od 1.7.2010 stále uvádí jako dopravce firmu Bado Bus. Takže běžný cestující, pokud si to někde nepřečte, nejspíš nic nepozná.JP3035 píše:A převzal Polkost i ty autobusy co měl Badobus ?
- Karotka
- Uživatel
Podle mě jsou tedy (ex)Badovy karosy v mnohem lepším stavu než většina u DPP.krtinek píše:... ty karosy, za které by se někdy i Hotliner začervenal, tam jezdí pořádJP3035 píše:A převzal Polkost i ty autobusy co měl Badobus ?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Proxy, Ty jsi vůl, teď mám čaj v klávesnici!

- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Proxy píše:A jak ten chlap vypadá? Je hezkej?honza121ludvik píše:Jen nechápu proč na Pekárenské hlásí zastávku chlap
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A jak ten chlap vypadá? Je hezkej?honza121ludvik píše:Jen nechápu proč na Pekárenské hlásí zastávku chlap
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
A nebude to tak, že paní Hazdrová chodí nahrávat jen párkrát ročně, až se toho sejde více a tímhle hlášením se jen vyplňuje překlenovací období? U nás v Řepích to bylo se zastávkou Na Slánské silnici dost podobné.
honza121ludvik píše:Jen nechápu proč na Pekárenské hlásí zastávku chlap
- honza121ludvik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jen nechápu proč na Pekárenské hlásí zastávku chlap
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Rekonstrukce Michelské ulice, dopravní značení, zastávka Pekárenská vysypaná drceným asfaltem 
a další nedělní foto http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... ka/100620/
a další nedělní foto http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... ka/100620/
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejspíš jo, protože já jsem si žádné změny nevšiml (Háje-Uhříněves takřka denně). Navíc spoje po zesnulé 1608 (zřejmě se tedy už nevrátí, dlouho jsem jí neviděl - fotku "zlomení" jsem dával cca čtvrt roku zpět) nahrazujou nekloubovými busy, takže čuju z toho nedostatek vozů na "svoje" linky (Kostelec nČL a okolí + 381,2 a 7) natož ještě některé převádět do Prahy... Zkrátka ty karosy, za které by se někdy i Hotliner začervenal, tam jezdí pořádJP3035 píše:A převzal Polkost i ty autobusy co měl Badobus ?
A převzal Polkost i ty autobusy co měl Badobus ?
z citybus.cz:
Ukončením provozu dne 16. června 2010 zanikla suverénnost firmy BADOBUS, s.r.o. Od následujícího dne se jejím vlastníkem stala firma ČSAD Polkost, s.r.o., která rovněž převzala provoz linky číslo 232.
Ukončením provozu dne 16. června 2010 zanikla suverénnost firmy BADOBUS, s.r.o. Od následujícího dne se jejím vlastníkem stala firma ČSAD Polkost, s.r.o., která rovněž převzala provoz linky číslo 232.
Včera jsem cestou z práce vyfotil toto (viz příloha). Mapu jsem nestudoval, hned na začátku slovního popisu jsem narazil na chybu. To v dpp nikdo nekontroluje materiály před tiskem?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Předpoklad je od 1. července 2010.Absolut píše:Od kdy bude ta zastávka Ohrada v provozu?