Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Pražské autobusy
postřehy z dnešní X-9 v době od 7:20 do 9:00
kolo na X-9 -> 1 hodina 40 minut, jízdní doba Anděl Bertramka -> 18 minut, pěšky to je rychlejší
řidiči autobusů mají můj obdiv s trpělivostí a možností přepravy i tam, kde se normálně lidi nevozí
dispečeři se vymlouvají na ROPID a starají se pouze o zajištění přestávek
v Řepích žádná aktivní propagace 725 (spoj na Slánské v 7:40 - 5 lidí) ani vlaku
v zastávce Motol během mého čekání ze 3 spojů X-9 vylezlo dohromady 17 lidí a šlo čekat na tramvaj
kolo na X-9 -> 1 hodina 40 minut, jízdní doba Anděl Bertramka -> 18 minut, pěšky to je rychlejší
řidiči autobusů mají můj obdiv s trpělivostí a možností přepravy i tam, kde se normálně lidi nevozí
dispečeři se vymlouvají na ROPID a starají se pouze o zajištění přestávek
v Řepích žádná aktivní propagace 725 (spoj na Slánské v 7:40 - 5 lidí) ani vlaku
v zastávce Motol během mého čekání ze 3 spojů X-9 vylezlo dohromady 17 lidí a šlo čekat na tramvaj
-
BJ1
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Toho od do jsem si také všiml. Za to jsem si nevšiml X-9 na označíku (Kavalírka), jen JŘ, což mě trochu zaskočilo. Hlavně, že K Vidouli zvládli přejmenovat o 2 dny dříve.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Mám pocit, že na znamení od 20 do 4 je normální stav. Spíš je mi teda divný, proč z ní po dobu výluky neudělali stálou. Když bude 167 stavět spolu s X9 i na dalších zastávkách tramvají (Bertramka atd.), dost lidí jí nejspíš místo tramvají bude využívat a pak budou možná nemile překvapeni, až je to večer odveze až na Kotlářku...gabuliatko píše:nevíte proč 167 má od 1.7. Kavalírku ve směru nemocnice Motol od 20 do 4 na znamení ?
-
gabuliatko
- Uživatel
díky, asi kvůli přestávkám jsou potřeba na SONE 2 vozy
další dotaz, nevíte proč 167 má od 1.7. Kavalírku ve směru nemocnice Motol od 20 do 4 na znamení ?
další dotaz, nevíte proč 167 má od 1.7. Kavalírku ve směru nemocnice Motol od 20 do 4 na znamení ?
-
vencavasek
- Uživatel
Vypadá to, že oběhově tam vyšel začátek (a odpoledne i konec) oběhu ve Stodůlkách. A protože ten autobus by tam stejně přijel z garáže v Řepích, tak "cestou" alespoň bude nabírat lidi a vytvoří tak souhrnný interval 10 minut. Najíždět a zatahovat se tak bude logicky na Sídl.Řepy.Damir Holas píše: Ale ten extra sobotní spoj v sobotu ráno taky nechápu...
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi to bude Místrovství světa ve frisbee (konané na Strahově a "sportovním areálu ve Vršovicích" od 3. do 10. července)
http://wucc2010.com/
http://wucc2010.com/
nevite nekdo co ma byt o vikendu za akci na strahove? Mam jezdit nejakou asi smluvku ci co linka snad 777, nebo 771 a jezdit na Slavii a zpet.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Je tam snaha o proklady s 225. Akorát koukám na JŘ ze Slánské směr Stodůlky. V sedle se má jezdit po 10 minutách, odjezdy 225 jsou ve 12 a ve 42, takže aby to dalo souhrnnej interval 10 minut, 725 musí jet v 02, 22, 32 a 52.gabuliatko píše:Nevíte někdo proč má 725 tak zvláštní interval a extra sobotní spoj z Řep ?
Ale ten extra sobotní spoj v sobotu ráno taky nechápu...
-
gabuliatko
- Uživatel
Nevíte někdo proč má 725 tak zvláštní interval a extra sobotní spoj z Řep ?
Ano, musela to být jedině tato ŠM 11.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš tenhle ?
Ještě se tam pohybuje tohle a to v obou exemplářích......a řekl bych, že i tohle...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dnes na hostivařském služebáku místo 5974 byl nějaký SOR, pak jsem viděl muzejní ŠM 11 v provozovně Hostivař.
Modernizace je 1006, tohle takhle vypadá od vyrobení.krtinek píše:No ten jeden modernizovaný ano, ale o těch ostatních se budu hádat do roztrhání těla
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem v provozu od 1988Tom píše:Ostatní jsou šroty...
Ostatní jsou šroty...