Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od Petr » 01.7.2010 17:48

Polaanek píše:Ha, tak pokud je to takto dobře, tak je to přehozeno u všech ostatních etap. No, prostě třetí etapa má jako jediná ty soubory opačně umístěné oproti ostatním.
Jo, to je #-o

Polaanek
Uživatel

Příspěvek od Polaanek » 01.7.2010 17:45

Ha, tak pokud je to takto dobře, tak je to přehozeno u všech ostatních etap. No, prostě třetí etapa má jako jediná ty soubory opačně umístěné oproti ostatním.
Petr píše:Stačila by třeba návštěvní kniha, ale já hlavně téhle zprávě vůbec nerozumím.... Pod Linkovým vedením je jezevčík, pod Schématickou mapou celkové schéma tedy tak jak má být

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 01.7.2010 15:54

Polaanek píše:Nějak jsem nenašel téma "připomínky ke stránkám", tak to dám sem:
U 3. Etapy výluk jsou přehozené soubory označené jako Linkové vedení a Schématická mapa. Sice drobnost, ale když jsem na ni narazil.
Stačila by třeba návštěvní kniha, ale já hlavně téhle zprávě vůbec nerozumím.... Pod Linkovým vedením je jezevčík, pod Schématickou mapou celkové schéma tedy tak jak má být

Polaanek
Uživatel

Příspěvek od Polaanek » 01.7.2010 9:02

Nějak jsem nenašel téma "připomínky ke stránkám", tak to dám sem:
U 3. Etapy výluk jsou přehozené soubory označené jako Linkové vedení a Schématická mapa. Sice drobnost, ale když jsem na ni narazil.

fricoolinek2
Uživatel
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 30.6.2010 22:13

ad dnešní bleskovka v sekci "Na znamení" - Jelikož dneska uplynulo přesně 25 let od poslední Spartakiády, tak asi ten "poupenatý" úvod nebude náhoda. Nebo se snad mýlím? :wink:

irka
Uživatel

Příspěvek od irka » 30.6.2010 7:13

Nový program na tvorbu jízdních řádů, plánování denních oběhů vozidel a mnoho dalšího...

demoverze: http://www.sotobeh.ic.cz

kruťák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kruťák » 29.6.2010 15:45

ZVUKY ZAVÍRÁNÍ DVEŘÍ
Na setkání (a vtématu, kam to už teď dávat nechci, jelikož to s tím nemá nic společného) byl vznešen dotaz na zvuky zavírání dveří. 14T jsem nahrával mobilem a následně simuloval, naopak dnes jsem se s nahrávacím batohem (notebook, mikrofonový předzesilovač a mikrofon) vydal sejmout zvuk do T6. Takže žádná simulace, pouze reálný zvuk (vyčištěný od ruchů).
Ke stažení zde:
14T: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/925 ... .57KB.html
T6: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/002 ... 431KB.html

Jamie
Uživatel

Příspěvek od Jamie » 26.6.2010 17:52

Samozřejmě, že smysl to má s vykřičníkem a ne jako otázka, proto upozorňuji na to, že daná věta je zcestně formulována a jaký dojem to vyvolává v širším kontextu, víc v tom není.

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMH » 26.6.2010 17:49

vykřičník bych ale nechal. Proč by to měla být otázka? V tomto případě je jasné, že to můžou ovlivnit všichni.

Jamie
Uživatel

Příspěvek od Jamie » 26.6.2010 17:35

tramvajka píše:Dnes jsem si všiml, že v tramvajích se vyskytují nové letáčky. Snad to bude k něčemu platný... :?
Myslím, že taková kampaň je záslužná, ale byla by záslužnější kdyby byla vedena v "češtině". Věřím, že nejsem hnidopich, pokud na konci věty "můžete tato čísla ovlivnit i Vy" očekávám spíše otazník než vykřičník. Věta by měla být formulována spíše ve tvaru "tato čísla můžete ovlivnit i Vy" popř. "i Vy můžete ovlivnit tato čísla" apod. Je to detail, ale u oficiálního materiálu o několika větách je to detail trapný a působí dojmem odfláknuté práce za veřejné peníze, což cestující veřejnost spíše nepotěší.

OMH
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OMH » 26.6.2010 17:10

Na stránkách http://www.ropid.cz je následující anketa:

Který typ textu upřednostňujete v informacích o výlukách?
** linka 10 - ve směru od Sídl. Ďáblice je ze zast. Karlovo nám. odkloněna přes zast. Újezd do zast. Anděl a dále je zkrácena do zast. Voz. Motol, kde je ukončena
**linka 10 - je vedena v dočasné trase Sídl. Ďáblice -…- Karlovo nám. - Újezd - Anděl -…- Vozovna Motol

Zatím vede možnost první, ač osobně jsem pro možnost dvě.

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 25.6.2010 17:13

Já osobně vidím jako nejlepší "zlatou střední cestu" - zveřejnit fotky s nějakými základními informacemi, jež se při troše snahy a investování času musí podařit dát do hromady. Čtenáři co neví vůbec nic budou rádi i za zveřejnění toho "mála" (a nebudou zbytečně zahlcovat autory dotazy) a pokud se najde někdo, kdo ví víc, tak to možná následně poskytne. Vlastně jsem teď popsal vývoj, nedávno z těchto důvodů přepracované a doplněné, stránky o TT do Řep.

ElWapp
Uživatel

Příspěvek od ElWapp » 25.6.2010 16:53

No nebo se možná ozvou lidi, kteří mají onu věc denně před očima a vědí nějaké informace, ale nenapadlo je, že by to někoho zajímalo...

Karotka
Uživatel

Příspěvek od Karotka » 24.6.2010 23:31

Tak mě napadá, že po zveřejnění "holé" fotky se určitě vyrojí spousta dotazů v návštěvní knize a na redakčním emailu... to už je lepší nějaký ten odstaveček zplodit.
:^o ok, o 651 ještě něco písnu.

ElWapp
Uživatel

Příspěvek od ElWapp » 24.6.2010 23:14

MOp píše:Uvedomte si proboha, ze vyfoceni vraku neni to jedine, z ceho vznikne stranka. Musi se identifikovat vuz, musi se k tomu neco zjistit a nakonec se k tomu musi napsat stranka. A to "musi se" znamena, ze to musi nekdo take udelat a nejit misto toho treba restaurace s prateli ci jet nekam na vylet..
Vážím si toho, co pro tyhle stránky všichni autoři dělají, tak vám do toho nechci mluvit. Ale myslím si, že ke zveřejnění stačí jedna fotka a evidenční číslo, jen aby byl seznam kompletnější... podrobnosti můžou přijít později...

Odpovědět