MOp píše:Nikdo zadne prispevky nemaze - alespon moderatorsky log o tomto vypovida..
Nie tu, v téme Suchdol mi trainzjohny vymazal príspevok o čom mi sám napísal. Písal som o tom adminovi Petrovi, môžem vám to preposlať.
MOp píše:Myslim si, ze dulezitejsi je splnit, co bylo v SZ pozadovano (osamostatnit esko z metra d), to se ucinilo, myslim si, ze je to dostatecna odpoved a dale nema cenu se tim zabyvat..
Tou SZ som myslel vyššie spomenutú správu adminovi Petrovi, nie správu vám. Za presunutie debaty o Esku ďakujem. Bola však presunutá len jej druhá polovica, prvá časť, ktorá začala príspevkom z 17.7.2010 12:17 tam ostala a debata je rozdelená na dve časti. Myslel som si, že to presunul Absolut, tak som mu písal. Ak ste to presúvali vy, môžem vás poprosiť či by ste tam presunuli aj tú zvyšnú polovicu, ktorá k tomu patrí? Ďakujem
MOp píše:Opravdu nevim, co by melo v clanku o 15t byt jinak - jedna se o clanek predstavujici dany vuz. Maximalne by se tam mohl dat vysledek ankety, ze bude interier ze dreva. Jinak opravdu z meho pohledu nic. V tuto chvili se mi nezda nutne se timto clankem zabyvat. Pokud chce nekdo fotografie, nalezne je v souvisejicich odkazech - x fotek z Plzenskych jizd, y fotek z predstaveni vozu, kde je navic take dalsi text..
Vi snad pan Brvnistan vice overenych informaci, ktere je vhodne pridat na web nebo touzi po bleskovych informacich typu jedna pani povidala? Ty mu totiz ani ja, ani zadny jiny autor clanku na prazskych tramvajich neposkytne. Nebude-li spokojen, mohu mu pouze doporucit, at si hleda informace jinde a jinak.
Ako som už vyššie napísal:
Daniel_Brvnišťan píše:Za odpoveď som vďačný a beriem ju na vedomie. ... Ešte raz sa ospravedlňujem, že som sa niečo také vôbec pýtal...
Mrzí ma, že som problémový jedinec