RozumnychPvvS píše:Par sem nechal ..Tech jeste trochu rozumnych
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Par sem nechal ..Tech jeste trochu rozumnych
Moc to nepomohlo, teď se například dozvídáme, jak moc Overload miluje resp. nesnáší 14T resp. T3 a KT8.PvvS píše:Ponekud sem pouklizel vyzvratky Overload a Lada802 . Na jistym gymnaziu asi pustili kindermafiany na pocitac...
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ponekud sem pouklizel vyzvratky Overload a Lada802 . Na jistym gymnaziu asi pustili kindermafiany na pocitac...
- Absolut
- Moderátor
Dnes jsem smazal téma "něco do sluchátek" s odkazy na mp3 soubory na servr ulozto.cz, zaslané uživatelem 280226.
Rád bych podotknul, že odkazy tohoto typu nebudou na fóru tolerovány, samozřejmě s vyjímkou souborů s tramvajovou tématikou se známým autorstvím, např. videa nahraná uživateli apod., takové odkazy jsou v pořádku.
Kdo si stáhnout materiál obdobný tomu, jenž zde odkazoval uživatel 280226, nechť využije vyhledávání přímo na ulozto.cz (vpravo nahoře)nebo třeba vyhledávacích služeb více úložišť, např. filestube.com.
Osobně si myslím, že by se mělo fórum nechávat, ať si žije "vlastním životem", ale tohle už na mě bylo moc.
Rád bych podotknul, že odkazy tohoto typu nebudou na fóru tolerovány, samozřejmě s vyjímkou souborů s tramvajovou tématikou se známým autorstvím, např. videa nahraná uživateli apod., takové odkazy jsou v pořádku.
Kdo si stáhnout materiál obdobný tomu, jenž zde odkazoval uživatel 280226, nechť využije vyhledávání přímo na ulozto.cz (vpravo nahoře)nebo třeba vyhledávacích služeb více úložišť, např. filestube.com.
Osobně si myslím, že by se mělo fórum nechávat, ať si žije "vlastním životem", ale tohle už na mě bylo moc.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nikam - Tady jsouRadek v Zprávy z tisku (nikoliv diskuse) píše:Nu, výborně. Už se těším na konkrétní omezení IAD v centru. P.S. kam zmizely Zprávy z tisku - diskuse?
Konflikt většinou vyustí z rozdílných názorů a fórum je od diskutování, takže mi nepříjde zrovna inteligentní někoho odrovnat jen proto, že měl jiný názor. :)
Uprimne,kdyz neni clovek blb,tak si privikne rychle.Vse je zde jednoduche,a plno z nas to zvlada jednoduse.A pokud by tady mel byt jedinec,ktery jen vyvolava konflikty,at to vsichni vidi,kdo to je.
Jake píše:Pánové, administrátoři a moderátoři, nebylo by trochu rozumnější, kdybyste přestali uživatele dělit na "uživatele" a "problémové jedince"? Příjde mi trochu trapné, že tu vidím u zcela normálního příspěvku pod uživatelským jménem skupinu "problémový jedinec". Každému novému uživateli trvá chvilku než se chytne rytmu fóra, ale aby ho nějaká ta chyba pronásledovala pomalu až do hrobu, to snad není normální.
Pánové, administrátoři a moderátoři, nebylo by trochu rozumnější, kdybyste přestali uživatele dělit na "uživatele" a "problémové jedince"? Příjde mi trochu trapné, že tu vidím u zcela normálního příspěvku pod uživatelským jménem skupinu "problémový jedinec". Každému novému uživateli trvá chvilku než se chytne rytmu fóra, ale aby ho nějaká ta chyba pronásledovala pomalu až do hrobu, to snad není normální. 
Pane, já to plně chápu, ale nalejme si čistého vína - kolik je za poslední měsíc v "Postřehách" a "Nehodách" fotek? Sám v práci často používám mobil (neni to žádnej nadupanej přístroj) na prohlížení i přispívání v TF a musím říct, že se mi nenačítaj fotky, pokud nechci. Modemovým vytáčeným internetem jsem si také prošel, takže vím, co to je
Co se týče fotek z Výstaviště, kde spadnul strom, považuji za správné, že je zde "Tramvajka" uveřejnil, neb se nejdená o událost nikterak všední. Sám jsem sem také nahrál pár "aktuálních" fotek, protože ze dvou fotek se FŽ těžko udělá, že?
Co se týče fotek z Výstaviště, kde spadnul strom, považuji za správné, že je zde "Tramvajka" uveřejnil, neb se nejdená o událost nikterak všední. Sám jsem sem také nahrál pár "aktuálních" fotek, protože ze dvou fotek se FŽ těžko udělá, že?
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To ne, ale kdyz si kazdej da 2 fotky, tak rekneme 5 uzivatelu zabere 1 MB.vynasob to poctem aktivnich uzivatelu a vyjdou zajimayv cisla. Pridavat se muze, ale ne bezhlave a ne kazda orezla maticka. Dalsi problem je ze misto pro prilohy je vyhrazeny pro vsechny . Osobne nevidim problem dat nektery fotky trebas na rajce, nebo jiny obrazkovy servery. A sem jenom odkaz . Kdyz nic jinyho, tak to tak zmensi velikost stranky, omezi prenaseny data, ktery taky muzou byt limitovany. nebo hrazeny, zlepsi se pristupnost pro lidi prispivajici z mobilu. Ony ty nahledy jsou i na zakladnim VGA rozliseni (640*480), co ma leckterej PDA / MOBIL , dost velky a zneprijemnuji pohyb po strance. Kdo nezazil doby na modemu, tak asi nepochopi...
To mi chceš říct, že když já sem připlácnu nějakou 100kb fotku o velikosti 800x600, že se to nějak zvětší pouhým zveřejněním příspěvku?
Furt ude mít má fotka 100kb, nebo ne?
Furt ude mít má fotka 100kb, nebo ne?
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejde jenom o 100kB . Ale o celkovy pocet a velikost . Kdyz vezmu svoje podobne velky forum tak maji prilohy pres 800MB. A to bych rekl ze tady se pridava i vic priloh. K tomu cache fora, samotny soubory, databazi a 2 GB klidne nemusej stacit. Webhosting neni domaci disk , na webu se misto vyvazuje penezi...
Neodpustím si zbytečný dotaz - to opravdu 2 fota po 100kb tak brutálně vyplejtvaj místo na diskusním sereveru?

- Bobik
- Uživatel
Jo, to chápu, ale co to dělat třeba tak, že se jedna dvě fotky pro "uvedení do děje" po čase smažou (nevím, třeba po týdnu až ztratí na aktuálnosti) a dále si je dotyčný zájemce bude moci vyhledat jen ve FŽ? Tím by se dále nezaplácávalo místo tady, ale zároveň by se zachovala i jistá míra "lepší informovanosti a komfortu". Akorát budou mít víc práce admini, bo taky nevěřím tomu že si je uživatel smaže sám.