Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Závady, nedostatek dílů či ochoty dodavatele a následná kanibalizace.
Proč vlastně nejsou v provozu 9114 a 9134?
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
protože již nejsou do Řep potřeba KT8D5.RN2P tedy proto nastalo prohození zpět.poliklinikavysocany píše:Nevím jestli jsem to někde nepřehlídnul ale zaráží mě proč byli 14T stáhnuty z Hloubětína zpět do Motola. Nevíte někdo z jakého důvodu tyto změny byli provedeny?
Předem díky.
-
poliklinikavysocany
- Uživatel
- Bydliště: Kousek od "poliklinika vysočany" u "potoku" "Rokytka"
Nevím jestli jsem to někde nepřehlídnul ale zaráží mě proč byli 14T stáhnuty z Hloubětína zpět do Motola. Nevíte někdo z jakého důvodu tyto změny byli provedeny?
Předem díky.
Předem díky.
jo, tuhle tramvaj úplně miluju. Nevim jak se někomu může líbit T3 nebo jí podobné
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes měla 9157 někde nějaké to bum bum s autem. Zde zachycena na Andělu 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jj,určitě.Strašně moc děkuju!Jake píše:Stačí takto?
http://mhdfoto.cz/cs/foto/11662
Prosím,mohu poprosit jestli by nebyl někdo tak hodný a když by uviděl 9117 (reklama PRE) tak jestli by mi nenafotil postupně celou levou stranu (tu opačnou kde nejsou dveře) dával jsem sem na fórum i já její fiotky ale nikde nemohu sehnat ani jinde na netu tu druhou stranu. Mám přdek,zadek,a bok s dveřma.Nebo povězte kdybyste jí potkali tak na jaké lince (případně pořadí) Děkuju zatím moc
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes na IPP:
http://krinek.rajce.idnes.cz/10-9_IPP_14T_TOP09/
Malý postřeh k tomu zmetku - že ve sloganu "ODPOVEDNE PRAŽANYE" chybí také háček nad E? Asi tu reklamu psal někdo velmi východně od nás
http://krinek.rajce.idnes.cz/10-9_IPP_14T_TOP09/
Malý postřeh k tomu zmetku - že ve sloganu "ODPOVEDNE PRAŽANYE" chybí také háček nad E? Asi tu reklamu psal někdo velmi východně od nás
-
HCS Martin
- Uživatel
Když už jsme u těch CVR na 14Téčkách... až se konečně někdysnad vrátí 9111 z dílen,bude nadále nosit reklamu Komerční Banky?...a 9121 s Kyocerou jezdí momentálně? nějak dlouho jsem jí nezahlíd..možná jen shoda náhod....
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V dnešním Metru píšou, že tato speciální tramvaj jezdí po trase linky 9.
Dmes nasazena na 7. pořadí linky 10. Potkal jsem jí na IPP, foto dodám.
Dmes nasazena na 7. pořadí linky 10. Potkal jsem jí na IPP, foto dodám.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes po osobním svezení mohu potvrdit že 9123 stále 1,5 sedáky má.Absolut píše:9139 je jistě ještě má. 9123 jsem dlouho nepotkal, respektive cíleně po 14T nekoukám.
Tak vždycky je nějaký centrální slogan, ale někdo mám jen ten centrální slogan, ale ti lepší mají i konkrétní sdělení v dané městské části, či dokonce v konkrétní čtvrtiXSC píše:Ano, konkrétní témata jako Jsem hrdý na to, že jsem Pražan...OMH píše:...A protože správná pol. strana má témata pro konkrétní místa v Praze, potřebuje stabilní nosiče na tomto území. TOP09 má však hesla s výkřikem do tmy, nekonkrétní - takže můžou cestovat.
OMH píše:Protože to nemá žádný efekt a je to zbytečně drahé, to je ještě horší než ta tramvaj. DP/Rencar neumí daný vůz posílat na linku, kterou si přeje klient. Proč by pol. strana na P6 objednávala autobus v Řepích, když nakonec může celý měsíc jezdit na Praze 5fricoolinek2 píše:Zajímavé, že se třeba nikdo neodhodlal na CVR na kloubový autobus.To samé u tramvaje, většinu času je na cizím území. A protože správná pol. strana má témata pro konkrétní místa v Praze, potřebuje stabilní nosiče na tomto území. TOP09 má však hesla s výkřikem do tmy, nekonkrétní - takže můžou cestovat.