Napsal to na Wikipedii někdo z České Televize, tak to přece musí být pravda.krtinek píše:Co je pravdy na informaci z wikipedie?wikipedie píše:Podle posledních informací by měl být typ 15T nasazen do zkušebního provozu s cestujícími 13. září odpoledne. Již zítra se tak již první cestující svezou novou tramvají na lince 24.
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, já nejsem osoba O rozhodující o dni D a hodině H !
Já pouze obdržel informaci o dni D 15.9., kterýžto by ovšem vzhledem k již zmiňované další závadě neměl být dodržen...
Takže popravdě naprosto netuším.
Já pouze obdržel informaci o dni D 15.9., kterýžto by ovšem vzhledem k již zmiňované další závadě neměl být dodržen...
Takže popravdě naprosto netuším.
To tam zas psal nějakej chytrák co ví prd a se*e se do všeho. :)
A myslím, že demon to řekl jasně
A myslím, že demon to řekl jasně
demon píše:Každopádně do 15. už se to zase nestihne.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co je pravdy na informaci z wikipedie?
Už se lakuje sběrač na žluto, nebo bude opět odklad?
Že by na DODu byly už všechny vystavené tramvaje provozní? To se mi nějak nezdá...
Asi se svezeme KACHNOU
Podle martynových vypravení by to mělo být o den pozdějc.wikipedie píše:Podle posledních informací by měl být typ 15T nasazen do zkušebního provozu s cestujícími 13. září odpoledne. Již zítra se tak již první cestující svezou novou tramvají na lince 24.
Už se lakuje sběrač na žluto, nebo bude opět odklad?
Že by na DODu byly už všechny vystavené tramvaje provozní? To se mi nějak nezdá...
Asi se svezeme KACHNOU
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
rusty9039: Zjednodušeně se uvádí T (jako T3), ale ve skutečnosti konce/čela ve směru ven z oblouku jsou mnohem lepší (sic ty vybočující podvozky jsou velmi nezvyklé - ovšem právě díky tomu čelo (i podvozek) nejlépe ze všech TRAM opisují oblouk, u střední části každého z článků je to s vybočováním do vnitř oblouku mírně horší - směřuje to spíš k waně a tedy KT, ale údajně se to nikde s jejich nejvíce vybočujícími čely při protisměrné jízdě potkat nemůže. Alespoň takto to bylo uváděno na jednom z posledních školení.
jaké má 15T profilové parametry?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já zas ve čtvrtek potkal (míjel v autě) 9207 u Nuselský radnice ve směru PA, sotva to jelo a nebylo divu, když poslední podvozek vydával šílený zvuky, snad i jiskérky poletovaly.
Vypadalo to jako zabržděný, ale osazenstvo nevypadalo, že je to vzrušuje...
Vypadalo to jako zabržděný, ale osazenstvo nevypadalo, že je to vzrušuje...
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dneska ráno na palmovce (4:10) jela od kobylis na balabenku. teda v zatáčce to pěkně hoblovala. rachot jako na konečný v otočkách. asi je to na ní ostrý. 
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S 15T se doopravdy neflákají
. Před 15 minutama spatřena u nás v Holešovicích směr Trojská, takže se asi najíždí o stošest
.
Velmi vysoká (asi tak 99,9 %, i kdyby ji tam měli dotlačit ručně
). Nevím co by se muselo stát aby tam chyběla. Dále tam očekávej 14T, možná nízkou kachnu. Jestli ještě nějaké tram je otázkou. Od autobusů čekej hlavně SORy.
-
gabuliatko
- Uživatel
prosím, jak velká je pravděpodobnost, že bude 15T vystavena na DODu ? (já jestli stojí za to si doma začít vyjednávat propustku)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nulování je celý proběh znova - v aktuální fázi 5 tis.km, prodloužení může být o nějakou sumu kilometrů, nebo třeba o týden...9001 píše:Demon : Jaký je rozdíl mezi prodloužením a nulováním? cca v km
Každopádně do 15. už se to zase nestihne.
Včera jsem ji potkal na Bílé Labuti a musím uznat, že je doopravdy velmi tichá. Ještě odstranit ten mírný pískot, který je mnohem menší, než u mírně řečeno nepovedené 14T a je to dokonalé. Třeba se to během 7? let dodávek ještě povede.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Však jo... nebo prohodit... mě šlo o to, že dokud nebude žlutý, nemůže s lidmi, takže do té doby máme klid9001 píše:Počítám, že by nebyl až takový problém to přestříkat.
Dnešní foto z Nádraží Strašnice:
http://krinek.rajce.idnes.cz/9-9-10_-_15T/
-
gabuliatko
- Uživatel
zrovna u PTG bych si tím nebyl až tak jist, spíš požádat výrobce o nový v jiné barvě