z tohoto celkem jasně plyne, že dřív než 11.10. (nebo kdy bude hotová Botanická zahrada) neMM-Mikulovsky píše:pouze na pravidelné trase linky 24 a výjezdové/zátahové mezi ní a vozovnou PA
Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 15T ForCity
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pan byl asi fuc, kdyz v jeho domovske zastavce Lotysska radili sprejeri se sablonkou. Pak by se nemusel ptat..
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Ne, že by mě to drásalo srdce, ba naopak jsem šťasten, chtěl jsem se zeptat proč
nesmí Škoda 15T Fór Kountry na trať Vítezné náměstí - Podbaba. Jsou zde nějaká profilová omezení či vadí oblouky na smyčce Podbaba ?
nesmí Škoda 15T Fór Kountry na trať Vítezné náměstí - Podbaba. Jsou zde nějaká profilová omezení či vadí oblouky na smyčce Podbaba ?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Četl a podepsal jsem onen oběžník o zkušebním provozu 15T s cestujícími - dle mne jsou v něm tyto nejzákladnější pravidla
1.) provoz z cestujícími pouze na pravidelné trase linky 24 a výjezdové/zátahové mezi ní a vozovnou PA, při odklonech se řídí podle operativních příkazů PD
2.) 15 T má zakázaný vjezd do těchto úseků TT v Praze:
a) Vítězné náměstí - Podbaba
b) IPP (v ul. Bruselské) - Flora
c) obratiště Výstaviště
d) obratiště Královka (jen vnější kolej)
e) Vltavská - Těšnov (pouze v uvedeném směru)
3.) při jízdě za 15 T (zejména mimo pravidelnou trasu linky 24 si musí řidiči ostatních TRAM dávat pozor před vjetím do trolejového kontaktu EOV na to aby výhybka byla nejen odblokována, ale zejména hlavně opuštěna celou délkou (všemi koly) TRAM 15T
4.) spojovat s jakoukoliv jinou TRAM ji může pouze osoba pověřená - např. z lehké technické (řidič smí jen připravit – odklopit kryt čela a položit před něj spřáhlo)
1.) provoz z cestujícími pouze na pravidelné trase linky 24 a výjezdové/zátahové mezi ní a vozovnou PA, při odklonech se řídí podle operativních příkazů PD
2.) 15 T má zakázaný vjezd do těchto úseků TT v Praze:
a) Vítězné náměstí - Podbaba
b) IPP (v ul. Bruselské) - Flora
c) obratiště Výstaviště
d) obratiště Královka (jen vnější kolej)
e) Vltavská - Těšnov (pouze v uvedeném směru)
3.) při jízdě za 15 T (zejména mimo pravidelnou trasu linky 24 si musí řidiči ostatních TRAM dávat pozor před vjetím do trolejového kontaktu EOV na to aby výhybka byla nejen odblokována, ale zejména hlavně opuštěna celou délkou (všemi koly) TRAM 15T
4.) spojovat s jakoukoliv jinou TRAM ji může pouze osoba pověřená - např. z lehké technické (řidič smí jen připravit – odklopit kryt čela a položit před něj spřáhlo)
Blikat a gestikulovat na protijedoucí tramvaje, aby si dali bacha, přecegabuliatko píše:Za ní - odstup. Proti ní - pozor na oblouky. Ale co máš dělat když jedeš před ní, to mě tedy nenapadá.
Zrychlit ať je mezi tebou a 15T ještě jedna soupravagabuliatko píše:Moje fantazie pracuje na plné obrátky.BerryML píše:Dnes ráno jsem četl jistý oběžník, který říká, že od 15.9. začne zkušební provoz 15T s cestujícími na lince 24. Je v něm popsáno jak se chovat, pokud jedeme před ní, za ní, s ní, nebo proti ní. A dále všechny podmínky. Tohle už je skoro oficiální, i když oběžník je oběžník a tramvaj tramvaj, že?
Za ní - odstup. Proti ní - pozor na oblouky. Ale co máš dělat když jedeš před ní, to mě tedy nenapadá.
-
gabuliatko
- Uživatel
Moje fantazie pracuje na plné obrátky.BerryML píše:Dnes ráno jsem četl jistý oběžník, který říká, že od 15.9. začne zkušební provoz 15T s cestujícími na lince 24. Je v něm popsáno jak se chovat, pokud jedeme před ní, za ní, s ní, nebo proti ní. A dále všechny podmínky. Tohle už je skoro oficiální, i když oběžník je oběžník a tramvaj tramvaj, že?
Za ní - odstup. Proti ní - pozor na oblouky. Ale co máš dělat když jedeš před ní, to mě tedy nenapadá.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem ho dostal, ale ve středu na 100% s lidma nevyjede.
Papír snese hodně...
Papír snese hodně...
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes ráno jsem četl jistý oběžník, který říká, že od 15.9. začne zkušební provoz 15T s cestujícími na lince 24. Je v něm popsáno jak se chovat, pokud jedeme před ní, za ní, s ní, nebo proti ní. A dále všechny podmínky. Tohle už je skoro oficiální, i když oběžník je oběžník a tramvaj tramvaj, že? 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Poslední dobou se "rozbíjejí" agregáty, která má 15T víceméně až na detaily shodné se všemi ostatními vozy.
Že by už to bylo stářím...
Že by už to bylo stářím...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Copak se rozbilo ted?
Jedinou výhru vidím v tom, že Škodovka je na tom docela dobře, takže 15T neskončí jako RT6 snad.
Jedinou výhru vidím v tom, že Škodovka je na tom docela dobře, takže 15T neskončí jako RT6 snad.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jisté je, že 9201 a 9207 si na Pankráci prohodily pozice - 9201 stojí úplně vzadu na 4. koleji a 9207 stojí před vratama na 11. kolej. Jo a z 9207 už, zdá se, nečouhá žádná kabeláž, takže už se asi doměřilo. 
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Postupem času se z různých stran ke mě dostavá podobné info. Nejezdí a asi chvilku nebude.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejezdí!
Po "znalém" kolegovi je vyhlášeno celostátní pátrání 
Mimochodem z wikipedie už to smazal pan Jargo s komentářem "zaprvé tomu tak není, zadruhé je to neověřené a zadruhé takovýmto stylem opravdu ne"
Mimochodem z wikipedie už to smazal pan Jargo s komentářem "zaprvé tomu tak není, zadruhé je to neověřené a zadruhé takovýmto stylem opravdu ne"
-
gabuliatko
- Uživatel
už jezdí ?