Teď myslíte kohokrtinek píše:Třech![]()
Jinak na mostě nebyl ani já a časově také ne, byl jsem úplně při otevření tj. 14:00.
Tramvajové tratě a příslušenství
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové tratě
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na třech (vidím kolegu MM-M.)tramvajka píše:Taky jste na 2 fotkách mám ten dojem![]()
![]()
.
Jinak na mostě nebyl ani já a časově také ne, byl jsem úplně při otevření tj. 14:00.
Naposledy upravil(a) kruťák dne 17.9.2010 21:58, celkem upraveno 1 x.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A já Vás vidělMM-Mikulovsky píše: A já taky ne - byl jsem již 2 hodiny pryč (předtím jsem se tam motal asi 3 - plynule jsem se přemístil po obnovení provozu z Na Knížecí na Smíchov a Barrandov).
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A já taky ne - byl jsem již 2 hodiny pryč (předtím jsem se tam motal asi 3 - plynule jsem se přemístil po obnovení provozu z Na Knížecí na Smíchov a Barrandov). Jinak ať se držím tématu vlákna - velmi mile mne překvapilo zadláždění obratiště, protože někteří tu na TF strašili, že má být jen zasypané štěrkem.tramvajka píše:Tam dnes bylo tolik lidí, jen já jsem viděl v okolí Řep šotit asi 7 lidíDamir Holas píše:Kdo to šotil na mostě přes Makovského (u zastávky Slánská) cca kolem 16:30?. Takže je těžký to určovat. Ale já to nebyl, já tam byl tak o hodinu dříve
.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tam dnes bylo tolik lidí, jen já jsem viděl v okolí Řep šotit asi 7 lidíDamir Holas píše:Kdo to šotil na mostě přes Makovského (u zastávky Slánská) cca kolem 16:30?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Kdo to šotil na mostě přes Makovského (u zastávky Slánská) cca kolem 16:30?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak do Řepákova už jezdíme vesele skoro hodinu. Nakonec se na smyčce trošku šachovalo s místem a tak nově má linka 9 vnitřní kolej a linka 10 má kolej vnější. Lze tedy očekávat že střední kolej zbude pro linku 16.
- Absolut
- Moderátor
Nejel by dneska někdo na Řepy kolem 18 hod? Nedostanu se tam dřív
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
No, musim říct, že zatímco dřív byla jízda po tankodromu na Plzeňské "zážitkem"
, dnes je jízda po magnetickym polštáři na Plzeňské zážitkem. 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bobík: Ta OR 15 je v oblouku mezi ulicemi Francouzská - Moskevská v křižovatce s třetí ulicí Ruskou (dle níž se jmenují ty tebou uvedené zastávky). Zapomněl jsi ještě na nejdéle vyvěšenou OR 10 v oblasti a to v pravém oblouku za zastávkou Čecho náměstí ZC. Počítám, že tyto tři oblouky jsou nejpalčivější problémy (asi již se jejich oprava nevyplatí - pokud je ještě technicky reálná) proč se rychle připravuje projekt REKO TT od křižovatky KOH-I-NOOR po ulici Francouzskou (včetně toho oblouku s obousměrnou OR 15 do ní).
- Bobik
- Uživatel
Jak a proč to přesně je to nevím, jen soudím dle toho co jsem co jsem viděl - a to je vymlácená dilatace na obou koncích + "okousané" žlábky, a to poměrně fest. Než to tam dali, jezdil jsem tam tak +/- kolem 20-25km a těsně před pověšením už tam i v téhle rychlosti některé soupravy dost házely.
Stejně tak je o kus výš v oblouku na křižovatce (nevím názvy, je to mezi Ruskými) obousměrně 15km. Tipuju i ze stejného důvodu.
Stejně tak je o kus výš v oblouku na křižovatce (nevím názvy, je to mezi Ruskými) obousměrně 15km. Tipuju i ze stejného důvodu.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S tím Vršovickým náměstím mi MM-M připomněl
Ví někdo důvod obousměrné OR 10 v obloucích pod Vršovickým zámečkem (Rangherkou)
Dle běžného pohledu se zde ani v jednom směru nevyskytla porucha trati. Jedná se snad o důsledek započaté rekonstrukce zámečku a s tím spojené "tunelářské práce"
Nebo byla provozem tram narušena statika kostelíčka sv. Mikuláše
Díky za případné odpovědi.
Díky za případné odpovědi.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to snad v každém sloupku s majákem. Baterie se nabíjí přes noc, když je zapnuto pouliční osvětlení a přes den jede maják z akumulátoru.MF píše:Zhruba něco takového Oscare, v nějakém obyčejném sloupku s majákem jsem ho viděl.
Zhruba něco takového Oscare, v nějakém obyčejném sloupku s majákem jsem ho viděl.Oskar píše:Dobře, ale kde je teda ten akumulátor? To je vcelku relevantní otázka. Na to, aby to udržel svítit a přestavovat celý den, plus provoz radiostanice, inframajáku atd. to nebude úplný drobeček. Viděl bych to aspoň na tento: http://pselectronic.cz/k5702-206-aku-pb1217.html
Ovšem nevylučuji, že může být schován někde za jízdním řádem a podobně.
Dobře, ale kde je teda ten akumulátor? To je vcelku relevantní otázka. Na to, aby to udržel svítit a přestavovat celý den, plus provoz radiostanice, inframajáku atd. to nebude úplný drobeček. Viděl bych to aspoň na tento: http://pselectronic.cz/k5702-206-aku-pb1217.html