Kubanische Revolution Platz, Endstation. Weiter fahrt als Linie sieben.Absolut píše:Ohyzdná kombinace DE slov a CZ lokality.
"Endstation" a "Linie" jsou snad podstatný jména a ty by si měly psát s velkym, ne?
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Kubanische Revolution Platz, Endstation. Weiter fahrt als Linie sieben.Absolut píše:Ohyzdná kombinace DE slov a CZ lokality.
O důvod víc, proč to říkat správně už od začátku9001 píše:O 15T se oproti tomu moc neví...
Měla by být, ale přesnější informace by k tomu mohl podat jeden zdejší přispivatel, který byl na druhou část (tu důležitější...krtinek píše:Spíš by mě zajímalo, jestli někdo může potvrdit info tiskové mluvčí, že zítra v 15:00 bude přistavena ve smyčce Florenc (zřejmě na papaláš-jízdě).
Je to stejné, jako místo Škodě 120 "stodvacítka", začít jen tak pro zábavu řikat třeba "Škoda jednadvanulka". Já vím, je to hodně blbý příklad, ale proč by si měl novinář vymejšlet svůj vlastní název, když jediný správný je ten, který určil výrobce9001 píše:Opravdu nechápu tyhle výlevy při vyslovení T15
Spíš by mě zajímalo, jestli někdo může potvrdit info tiskové mluvčí, že zítra v 15:00 bude přistavena ve smyčce Florenc (zřejmě na papaláš-jízdě).jaydee2008 píše:A už někdo ví přesně...
Tak tohle je do sekce humor, ne?jaydee2008 píše:A už někdo ví přesně na jaké lince zítra vyjede a v kolik hodin kde asi tak bude přibližně a v kolik hodin asi tak vyjede z vozovny?