mělyfanoušek píše:Myslím, že to 6440 nebude. T3 z této série už snad měly větší větračky v bočních oknech. A co ten amplionek nad předními dveřmi, měly ho vůbec pražské vozy? Pamatuji ho jen v Brně.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
gabuliatko
- Uživatel
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
podebrady, ten vuz se tam dovezl bez magnetu a pak po nataceni jel do kovosrotu.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky mi ta fotka nepřijde moc věrohodná. Jinak v pozadí je samozřejmě tato věž s barokní helmicí, která se nachází ve městě, jehož název je zřejmý podle výše zmíněných nápověd 
Jinak to spíš vypadá na natáčení nějakého filmu, ty lidi jsou nějací povědomí.
Jinak to spíš vypadá na natáčení nějakého filmu, ty lidi jsou nějací povědomí.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě jsou nějak povědomí ti dva páni v popředí - nejsou to nějací herci? Čili nevzniklo to foto při natáčení něčeho?Absolut píše:...Nicméně by mě moc zajímalo, při jaké příležitosti tahle fotka vznikla...
Tak místo je na první pohled zřejmé (začíná na P a končí na y, nepletu-li se), ale jinak je má zvědavost napnutá na doraz. A taky "kdy" mě zajímá - to je tak nejmíň 15 let zpátky, podle těch reálií kolem...?
Já bych teda věděl, kde... a ne, tramvaje tam opravdu nejezdí.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
NEVÍM ZDA SE JENDÁ O OPRAVDU PRAŽSKÝ VŮZ. Ale můžu vám zaručit že tento vůz se opravdu nacházel na náměstí jednoho z našich lázeňských měst.
Myslím, že to 6440 nebude. T3 z této série už snad měly větší větračky v bočních oknech. A co ten amplionek nad předními dveřmi, měly ho vůbec pražské vozy? Pamatuji ho jen v Brně.
Mohu také tipnout? Nejsou tam vyretušovaný koleje? Jinak s tim číslem se přikláním k panu Absolutovi
- Absolut
- Moderátor
rhomosapienc: Ta fotka smrdí něčím zkaženým. Buď to není 6440 (je retušované evidenční číslo), nebo jsou retušovaná okna na voze. Nicméně by mě moc zajímalo, při jaké příležitosti tahle fotka vznikla, kdyžtak mi pošli SZ jestli to nechceš provařit na fóru.
To já přece vim, že tam byla tahle souprava, já však žel bohu o této soupravě nemluvil. Já mluvil o tom sólíčku!!MM-Mikulovsky píše: 1.) byla tam souprava http://www.prazsketramvaje.cz/showpage. ... 0924095848
Dávno je pojem relativní. Pro někoho je to rok zpět, ale pro někoho třeba i dvacet minut...MM-Mikulovsky píše:Vždyť to je jen 18 dní - tak jaké dávno!
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdo z vás ví co dělal vůz 6440 mimo koleje a hlavně v jakém je toto foceno městě 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1.) byla tam souprava http://www.prazsketramvaje.cz/showpage. ... 0924095848chemik87 píše:Mě se líbí, jak do toho zakomponovali to sólíčko
Jinak je tam vidět, že ten OA jede po kolejích.
Stran toho zastavení dopravy - nevim, na kolik přišlo vycouvávání té tramvaje, zvlášť, když uvážim, že tam nacouvávala v protisměru až z Minský. U toho musel asistovat minimálně KGX, spíš u toho ještě asi asistovala PČR
2.) Bobík to vystihl přesně - toto v tom místa neznalý hledat nebudou.
3.) PČR tam stejně přítomna byla (v počtu dvou členů - M+Ž) a odkláněla dopravu na místě (převážně směrem do ulice v níž je výstupní zastávka).
Vždyť to je jen 18 dní - tak jaké dávno!chemik87 píše:kdysi dávno se tu objevila zmínka o natáčení čehosi na Zvonařce a že je tam tramvaj v protisměru. Zde je výsledek natáčení....
-
matejtramvajkat3
dobry den chtel bych se zeptat zda li e šance že by v ramci vyluky ještě jezdily cedulaky na nočnich linkach jako tomu bylo nedavno z tou 55,a jestly nema nekdo foto z te vyluky při čemž byly přejezdy z linky 7 na 55 dekuji.