1.) Původní OR za zastávkou Pobřežní cesta ZC zatím stále visí, ale myslím, že by snad mohla být alespoň zvýšena - jinak v celé délce toho oblouku "úřadovalo" vozidlo popisované 26.8. na páteři na Znamení http://www.prazsketramvaje.cz/showpage. ... 0826210951 i v protisměru.johndj píše:K dnešní výluce na Modřanech. Zaznamenal jsem opravu oblouku ZC za zastávkou Pobřežní cesta před odbočkou k Nádraží Braník, kde byla zavedena pomalá jízda. Tuším, že se i trochu prosekávalo křoví kolem trati. Informace o výluce lepila zastávková služba včera kolem poledne, včetně JŘ NAD. NAD byla zajišťována kloubáky v intervalu 10 minut.
2.) Mezi Přístavištěm a Nádraží Braník skutečně ráno došlo ořezávání (dle mne výraznému) zeleně podél TT
3.) Snad v celé délce projely TT dráteníci - čili skutečně došlo k revizi TV.
4.) Osobně jsem viděl naše svářeče brousit rozjezdovky v Modřanské smyčce.
5.) Jeden autobusák NAD tvrdil, že ráno bylo něco děláno na sjezdovce v obratišti Braník - nemám potvrzeno vizuální kontrolou stavu.
6.) Také jsem viděl ještě svářeče s bruskou před zastávkou Čechova čtvrť ZC.
PS: Nikdy jsem nepočítal, že by mohly do celkové REKO zmizet OR 20 v oblouku u přejezdu na samostatné těleso od zastávky Přístaviště. Ovšem k nadzvednutí toho propadu koleje DC mělo skutečně dojít - takto předpovídám, že nejpozději do konce zimy bude jeho stav jako TT na výjezdu z Vyšehradského tunel před REKO.