Je pan Karosak spokojeny?
http://foto.prazsketramvaje.cz/2010/lis ... /index.php
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
A komu tím prospíváš? Konec!krtinek píše:Takže podle tebe by se o tom nemělo psát a třeba nezveřejňovat fotky tramvají bez cedule, jenom proto, že si nejspíš někdo zrovna rozšířil domácí sbírku?
A pokud to někdo dělá, aby si o tom přečetl tady - nemyslíš si, že když tu pak nic nenajde, udělá větší "věc", aby si jí někdo konečně všiml?
Když nechápeš, tak nechápeš. Překvapen nejsem.krtinek píše: OMH: Nechápu, jak tím někomu můžu dělat reklamu. Jak píše Jakub - buď to bude krást, protože nás to s..e, nebo protože si toho nevšímáme. Stejně si myslím, že to krade pro sebe do sbírky a je mu úplně jedno, jestli se o tom píše, nebo ne.
Tak to se omlouvám, na pořaďovce vidím 7.pořadí a to odpoledne bylo T3R.Pkrtinek píše:Nevim kolik má kdo pořadí, ale 7062+7039 na lince 27 byla!
Nevim kolik má kdo pořadí, ale 7062+7039 na lince 27 byla! Tady mam její foto na Dvorcích: http://b.imagehost.org/0126/123b37v75_1 ... 406763.jpgDaveee7 píše:Kde by se tam vzala 7039?
které na ND mezi 13:40 a 14:30 projelyDaveee7 píše:Ani jeden zadní vůz nebyl v pořádku? Aha a Hloubětín s 80xx-8021 se asi někam propadl ne?
Tohle už mi přijde přehnaný, ale musím to okomentovatkrtinek píše:Pane Absolute, nelžu. Řekněme, že jsem zjednodušeně uvedl čas "v poledne", měl jsem uvést "po 13. hodině a 40. minutě".
Cedulové soupravy, které jsem zaznamenal: 7062+7039, 7202+7203, 7014+6876.
Ve 7039 zadní cedule byla, avšak chyběla přední boční.
Ve 7203 (CVR Nový Smíchov) chyběly obě boční, zadní byla.
Ve 6876 chyběla zadní, boční zadní byla, přední jsem si nevšiml.
Při mé další cestě sedmnáctkou jsem ještě potkal jednu soupravu na 27, kde byl zadní vůz zcela očesán, je však možné, že to byla některá z výše jmenovaných. Čili ze tří jistých ceduláků, které na ND mezi 13:40 a 14:30 projely nebyl zcela v pořádku ani jeden jejich zadní vůz.
OMH: Nechápu, jak tím někomu můžu dělat reklamu. Jak píše Jakub - buď to bude krást, protože nás to s..e, nebo protože si toho nevšímáme. Stejně si myslím, že to krade pro sebe do sbírky a je mu úplně jedno, jestli se o tom píše, nebo ne.
Tak jsme rádi, žes nám to tu řekl. Nevím, proč tu pořád dáváte najevo a děláte tím reklamu člověku, který je krade.krtinek píše:Já na tom už pracuju, ale bude to nejdřív zítra večer, protože dnes mam jen pár fotek od Národního divadla a to na pořádný FŽ není
Mimochodem skoro všechny zadní ceduláky nasazený na 27 byly už v poledne očesaný, někde jen o zadní ceduli, jinde komplet