Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: Vypravení vozů
Tak to bude asi 9039, která už asi dva tejdny jezdí pořád cvičky.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zkrátka nějaká kachna se ZOO CVR se v 11:50 otáčela na Pankráci. Zahlídnul jsem jí při čekání na autobus na Pražského povstání. Tak jsem dedukoval, že bude buď na zkušebce (což mi přišlo divný) nebo na 18.
Jo mlha tu byla, ale kachnu poznám na sto honů
Jo mlha tu byla, ale kachnu poznám na sto honů
- Absolut
- Moderátor
9020 je poslední dobou furt na 24, nemohlo dojít k mýlce v úseku Kerlovo nám - Otakarova ?
Neměl jsi vlčí mlhu? Kachny se na 18 nevyskytují.krtinek píše:Věděl by někdo, co za kachnu je dneska na 18 s CVR ZOO, a byla-li tam včera a předevčírem?
Tuším, že 9020, ale prosím o potvrzení.
Díky.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Věděl by někdo, co za kachnu je dneska na 18 s CVR ZOO, a byla-li tam včera a předevčírem?
Díky.
Díky.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes už ne, byť orientaci 27 v budníku ještě má. Byla na cvičné jízdě.
Jezdí pořád 9020 na lince 27?
-
matejtramvajkat3
škodaBrejšín píše:No ani né, vždy tam byli oba Fořtící takže stačilo sehnat nějaké vypadlé číslo v libovolné vozovně a už se mohlo bez obtíží šmelit. viz chemikova motolská 22.tramvajka píše: A ještě to blbě naplánovali ze šichtama, co?
Jen je škoda že tam byl v sobotu ráno řadovej švec, což mělo za následek nepovedení fotek za sluníčka, neb nepřibrzdil kde bylo třeba a nepočkal než člověk zaostří. Prostě věčná škoda díky niž neexistuje kludná nasvícená fotka s hradem v pozadí.
No ani né, vždy tam byli oba Fořtící takže stačilo sehnat nějaké vypadlé číslo v libovolné vozovně a už se mohlo bez obtíží šmelit. viz chemikova motolská 22.tramvajka píše: A ještě to blbě naplánovali ze šichtama, co?
Jen je škoda že tam byl v sobotu ráno řadovej švec, což mělo za následek nepovedení fotek za sluníčka, neb nepřibrzdil kde bylo třeba a nepočkal než člověk zaostří. Prostě věčná škoda díky niž neexistuje kludná nasvícená fotka s hradem v pozadí.
Naposledy upravil(a) Brejšín dne 08.11.2010 0:47, celkem upraveno 1 x.
A navíc 6900 se dnes vrací zpět do strašnic
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ještě to blbě naplánovali ze šichtama, co?chemik87 píše:No, to asi těžko půjde, když jenom tahle 27 se domlouvala takřka 14 dní předem
No, to asi těžko půjde, když jenom tahle 27 se domlouvala takřka 14 dní předemPetrpes píše:Ve středu mám opět 21/431 = vypraví-li tam 6900 rád si ji na Braníku z 21 na 11 převléknu a slibuju že cedule bude venku.
Teď je otázkou, kdo mě to domluvíte
Nevím, zahlédl jsem ji jen letmo, takže pořadí jsem zaregistrovat nestačil.matejtramvajkat3 píše:a nevite na jakem pořadi dekuji
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ve středu mám opět 21/431 = vypraví-li tam 6900 rád si ji na Braníku z 21 na 11 převléknu a slibuju že cedule bude venku.
-
matejtramvajkat3
a nevite na jakem pořadi dekuji8750 píše:Dneska jezdila a asi ještě jezdí za na 18 za PA.Škoda 7 Tr píše:A co takhle nasadit po "akci 27" 6900 na linku 21? To by taky nemuselo být špatné, pomalu už tam také 6xxx nepamatuji...
Jinak nevěděl by někdo kdepak teď jezdí 8059+8027? díky