T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T6A5 a T6A5.3
Podvozků je mraky, ale tohle by musela být kompletní rekonstrukce až na dřeň, včetně kompletní kabeláže a zásahů do konstrukce a to mi přijde u vozu týhle konstrukce dost zbytečný.
Šestek se potřebujem zbavit, ne si vyrábět další...
Šestek se potřebujem zbavit, ne si vyrábět další...
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co vím, tak DPP snad má nějaký podvozky pod T6 navíc. Minimálně 2 z již sešmelcované 8671.rusty9039 píše:Možná by šly ještě podvozky s motory od původních T3.
Já myslím, že by mohla dobře sloužit jako maringotka.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podvozky jsou jako celek nepoužitelný, převody jiný, kolíbka jiná, kolejovky jiný, motory jen po úpravě, brzdiče totéž...rusty9039 píše:Možná by šly ještě podvozky s motory od původních T3.
Stejně by se to ještě mohlo použít jako T6. Ale prakticky by to byla asi jen skříň, dveře s jejich ovládáním, případně sedačky, jak je to s topením, nevím. Možná by šly ještě podvozky s motory od původních T3.
A nebo náhradní díly včetně její vozové skříně.
A nebo náhradní díly včetně její vozové skříně.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ohledně budoucnosti T6A5.3-CS nemůžu sloužit, nejspíš už žádnou nemá. Jinak je na jeden podvozek schopna jet vlastní silou, což dokázala v létě při přesunu Ži/Vo a opačně. Závada bránící provozu je odstranitelná, ale není vůle. S tímhle vozem nemůže nebo nechce každej jezdit, nejsou ND, a tudíž je provoz zbytečně drahý a ztrátový. Mě se s ní jezdilo hezky, ale každej řidič není nadšenec. Spíš bych pouvažoval nad tím, jestli by nebylo vhodný využít skříň pro úpravu na standardní T6. Snaha byla, ale uvázlo to na mrtvým bodě. Přecejen je tam dost odlišností.... 
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě to souvisí i s umístěním a pevností střechy...
Proč vlastně ten sběrač nezůstal?Petr píše: Dokonce z počátku i klasický pantograf měla
- Absolut
- Moderátor
Pepo, přesun podvozků z 8200 na 8600 nastal ještě dlouho předtím, než jste ji dostali do depa.
No a jak to s ní vlastně je? , ví se co s ní bude v budoucnu? , je shcopná ujet aspoň pár metrů vlastní silou , nebo už je nějaká vykuchaná ? 
To nevim, povozky z 8200 se přendavali na 8022, aspoň teda jeden určitě
Na 8600 jsou nejspíš ouplně jiný extra podvozky 
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, ty podvozky co má teď jsou původně z 8200. Předtím zase tak upravený nebyly
(původně snad nemely to dvojí vypružení)
Podvozky teda inventární číslo mají, ale jsou putovní součástí, laicky řečeno, ne? (Papírama jsem myslel průk. způsobilosti)
Podvozky teda inventární číslo mají, ale jsou putovní součástí, laicky řečeno, ne? (Papírama jsem myslel průk. způsobilosti)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podvozek na kočkopsa neni jen opravenej, ale hlavně hóóódně upravenej.BerryML píše:To se sice píše, ale je to novostavba postavená v ČKD jako nový vůz s využitím opravených podvozků z T3. Jinak tam z tétrojek není nic jinýho (původně se snad počítalo ještě s pantografem). Pokud vím, podvozky papíry, ani ev.č. nemají.
Podvozky evidenční číslo maj, papíry ne (je-li myšlen průkaz způsobilosti), pouze pasport.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Dokonce z počátku i klasický pantograf mělaBerryML píše:To se sice píše, ale je to novostavba postavená v ČKD jako nový vůz s využitím opravených podvozků z T3. Jinak tam z tétrojek není nic jinýho (původně se snad počítalo ještě s pantografem). Pokud vím, podvozky papíry, ani ev.č. nemají.