A docela i hojně využíván dnes na zastávce Nemocnice Bulovka stálo asi 15 lidígabuliatko píše:k Bulovce jezdí nízkopodlažní PIDiBUS v PIDi barvě, to musí stačit
(tím chci napsat, že když jsou peníze na PIDi nátěr a PIDiBUSy s firmou About Me vůbec, nemusí být na opravu Zenklovy a jiných)
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
-
gabuliatko
- Uživatel
k Bulovce jezdí nízkopodlažní PIDiBUS v PIDi barvě, to musí stačit
(tím chci napsat, že když jsou peníze na PIDi nátěr a PIDiBUSy s firmou About Me vůbec, nemusí být na opravu Zenklovy a jiných)
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na desítce dle infa z DPP až do opravy Zenklovky garance nebudou. Posílení garancí na 16 až od nových grafikonů k vánočním prázdninám.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, když tam jsou tak 2 kousky, dá se to zvládnout. Měl jsem na mysli masivnější nasazení.9001 píše:A to, že tam jsou celkem pravidelně vypravované. Přece nedávno tam byly celé dny wany.BerryML píše:Dobrej nápad, ale špatná dedukce. Chybička je v tom, že se tam nevidíme....
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to zcela výjimečně a tedy nepravidelně během velkých výluk o prázdninách!9001 píše:A to, že tam jsou celkem pravidelně vypravované. Přece nedávno tam byly celé dny wany.BerryML píše:Dobrej nápad, ale špatná dedukce. Chybička je v tom, že se tam nevidíme....
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to, že tam jsou celkem pravidelně vypravované. Přece nedávno tam byly celé dny wany.BerryML píše:Dobrej nápad, ale špatná dedukce. Chybička je v tom, že se tam nevidíme....
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej nápad, ale špatná dedukce. Chybička je v tom, že se tam nevidíme.... 
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já si naopak myslím, že aspoň jedna, dvě garance budou (spíš wany než kachny), protože potkávačka přece neni zákaz
a něco NP by kolem nemocnice jezdit mělo.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jasně. Kam jinam taky posílat Motolský vozy? Respektivě teda spíše řidiče? 
Ještě tenhle týden na 10 garance pravděpodobně budou, protože linka je ukončena na Vápence. Na 1 očekávám vypravení Kachen. Po návratu linek do pravidelných tras se domnívám, že garance sice nebudou na 10, ale bude zvýšen jejich počet na 16, aby alespoň v některých úsecích byla nabídnuta stejná kapacita garantovaných spojů jako před zákazem.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
na 10 ted nebude garancí nicMM-Mikulovsky píše:Jenže co jiné na ní poté zajistil NP spoje? Počítáš 15T? Já nikoliv, sice tlaky má prý nižší, ale díky průjezdním profilů podvozků by asi při výškově vychýlených BKV stejně projíždět nemohla. A již jsem tu na TF psal přesvědčení o správnosti vypravení alespoň dvou GNP pořadí na každou linku. Co vlastně bude na 10 ? Vždyť KT (a wany) mají na Floře potkávačku.OMH píše:Úsek mezi Karlovými lázněmi a Národním divadlem by mě nevadil v seznamu zákazů. Aspoň bychom se zbavili 14T z linky 18:D
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jenže co jiné na ní poté zajistil NP spoje? Počítáš 15T? Já nikoliv, sice tlaky má prý nižší, ale díky průjezdním profilů podvozků by asi při výškově vychýlených BKV stejně projíždět nemohla. A již jsem tu na TF psal přesvědčení o správnosti vypravení alespoň dvou GNP pořadí na každou linku. Co vlastně bude na 10 ? Vždyť KT (a wany) mají na Floře potkávačku.OMH píše:Úsek mezi Karlovými lázněmi a Národním divadlem by mě nevadil v seznamu zákazů. Aspoň bychom se zbavili 14T z linky 18:D
Úsek mezi Karlovými lázněmi a Národním divadlem by mě nevadil v seznamu zákazů. Aspoň bychom se zbavili 14T z linky 18:D
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jsem přesvědčen, že první uvedený úsek bych osobně čekal kratší - v podobě Smíchovské nádraží - Barrandov a druhý uvedený by se měl hned z kraje roku opravovat (či rekonstruovat - nejsem si jist rozsahem) což bylo uváděno na posledním letošním školení. Osobně jsem spíše zvědav jestli do léta vydrží i s provozem 14T Podolské nábřeží a TT mezi Karlovími lázněmi a Národním divadlem se také již přímo rozpadá před očima.BerryML píše:Začínám mít ten dojem, že po zimě těch míst, kam nebude smět bude opět povícero. Mezi prvními bych tipoval úsek Na Knížecí-Barrandov, nebo výstaviště- Nádr. Holešovice.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Začínám mít ten dojem, že po zimě těch míst, kam nebude smět bude opět povícero. Mezi prvními bych tipoval úsek Na Knížecí-Barrandov, nebo výstaviště- Nádr. Holešovice.