Na ty kartáče nad prostorem dveří bych moc nespoléhal. Ve wanách jsou uprostřed a stejně do nich pěkně táhne.vlakoň píše:Co mi vadí víc jsou hrozné škvíry nad a pod dveřmi RPéček. Ten průvan je horší než zima. Nahoře by klidně mohl být kartáč, jako v citubusu.
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Rashid
- Uživatel
- Bydliště: V Bubenči tam kde postavili pár metrů kolejí, zničili vše, utratili miliardy a nyní tleskají jako kd
Re: T3, T3M, T3SU, T3SUCS, T3A
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, třeba zrovna dneska.
Paráda na tričko...
Paráda na tričko...
Už se ti někdy stalo aby bylo v tramvaji +25°C ? Mě tedy ne.Alexian píše:Když je venku -5°C a v tramvaji +25°C tak to není žádná nádhera. Tyhle teplotní šoky nejsou pro tělo nic dobrýho. V tramvaji by mělo být akorát, ale ne přetopená, +5-10°C by mělo být akorát.
Když je venku -5°C a v tramvaji +25°C tak to není žádná nádhera. Tyhle teplotní šoky nejsou pro tělo nic dobrýho. V tramvaji by mělo být akorát, ale ne přetopená, +5-10°C by mělo být akorát.
tramvaje by neměly být ani přetopené, ani vymrzlé. a taky by se neměla teplota mezi jednotlivými vozy (tím nemyslím jen typy, ale i kusy) příliš lišit. pak budeme na úrovni metra, kde člověk prakticky vždycky ví, do čeho jde. zatímco u tramvají je to naopak vždy naprostá nejistota. snad jen T3SUCS topí prakticky vždy a dostatečně (někdy až moc). svézt se pár minut v mrazáku nikoho nezabije, ale na delších cestách (z modřan nebo řep k metru například) už je to celkem drsný, to by člověk občas zkrátka potřeboval občas aspoň jeden svetr navíc.
ad díry u T3RP: to taky stojí za to. kdyby se dávaly před sedačky skleněné plenty, jako v T6, tak by to bylo lepší. nebo aspoň ty kartáče. jenže to by určitě bahoza vyhodnotila jako skřípnutí.
ad díry u T3RP: to taky stojí za to. kdyby se dávaly před sedačky skleněné plenty, jako v T6, tak by to bylo lepší. nebo aspoň ty kartáče. jenže to by určitě bahoza vyhodnotila jako skřípnutí.
- peterkostelecky
- ovocnář
- Bydliště: 4, 7, 12, 14, 20, 54, 104, 120, 121, 123, 130, 137, 167, 191, 217, 231, 501, 770, S65, =B=
A já si říkal, proč v té T3SUCS dneska ten řidič šlapal na ty pedály ... myslel jsem si, že šlape jako na kole aby nám tam vhnal nějaké to "teplo"demon píše:Všude kupodivu elektrikou, nafta i brigety už jsou lehce out...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Všude kupodivu elektrikou, nafta i brigety už jsou lehce out... 
- peterkostelecky
- ovocnář
- Bydliště: 4, 7, 12, 14, 20, 54, 104, 120, 121, 123, 130, 137, 167, 191, 217, 231, 501, 770, S65, =B=
Raději přetopenou tramvaj, než tramvaj, ve které mi jde "pára vod huby"... Přece jenom když mi tam bude tepleji, sundám rukavice, šálu či čepici, ale když tam mrznu, tak už na sebe nic neoblíknu ....vlakoň píše:S tou zimou je to subjektivní. Mě například vůbec ty nevytopené T3 nevadí. Každý je oblečený na ven a +5 až 10°C stačí. Lepší než přetopeno a ještě vylepšeno o eau de tchořPřiznám se, že jezdím průměrně cesty tak na 15 minut spíš ve stoje. Sedět třeba z Hostivaře do centra, to už by bylo horší. Ale dost vytápění pomůže, když se tramvaj zaplní lidmi. Někde jsem četl, že člověk v klidu vyzařuje teplo cca 100W, při námaze a spalování cukrů to ještě dost roste. Závodní cyklista údajně až 800W.
Co mi vadí víc jsou hrozné škvíry nad a pod dveřmi RPéček. Ten průvan je horší než zima. Nahoře by klidně mohl být kartáč, jako v citubusu.
Prosím vás, měl by jste tady někdo k poskytnutí jak a čím se vytápí jednotlivé typy vozů?
S tou zimou je to subjektivní. Mě například vůbec ty nevytopené T3 nevadí. Každý je oblečený na ven a +5 až 10°C stačí. Lepší než přetopeno a ještě vylepšeno o eau de tchoř
Přiznám se, že jezdím průměrně cesty tak na 15 minut spíš ve stoje. Sedět třeba z Hostivaře do centra, to už by bylo horší. Ale dost vytápění pomůže, když se tramvaj zaplní lidmi. Někde jsem četl, že člověk v klidu vyzařuje teplo cca 100W, při námaze a spalování cukrů to ještě dost roste. Závodní cyklista údajně až 800W.
Co mi vadí víc jsou hrozné škvíry nad a pod dveřmi RPéček. Ten průvan je horší než zima. Nahoře by klidně mohl být kartáč, jako v citubusu.
viewforum.php?f=18Víťas píše:Ahoj,
sháním dokumentaci a po(d)klady k podvozkům T3 (fotky,hlavně výkresy atp.),využiji je pro pozdější model v měřítku 1:32. Nemáte je někdo náhodou k poskytnutí![]()
![]()
Díky Víťas
to je fakt drzost, tahle akce s T6... v T3M a T3 je mi zima při mrazech prakticky vždycky, no a jestli je to ve "vylepšených" T6 ještě horší, tak teda potěš pánbůh..
Ahoj,
sháním dokumentaci a po(d)klady k podvozkům T3 (fotky,hlavně výkresy atp.),využiji je pro pozdější model v měřítku 1:32. Nemáte je někdo náhodou k poskytnutí
Díky Víťas
sháním dokumentaci a po(d)klady k podvozkům T3 (fotky,hlavně výkresy atp.),využiji je pro pozdější model v měřítku 1:32. Nemáte je někdo náhodou k poskytnutí
Díky Víťas
No, mě dojímá to, že po 15-ti letech provozu typu T6 se nějaký tatar v DP probudí a dělá zásahy...Pepa píše:Ze začátku jsem kontroloval na jedné zamrzlé dvojici pojistky a byly tam všechny a funkční... Já zase slyšel, že se odpojovali topnice...
Ze začátku jsem kontroloval na jedné zamrzlé dvojici pojistky a byly tam všechny a funkční... Já zase slyšel, že se odpojovali topnice...
- Bobik
- Uživatel
Jasně že o tom většina neví. "Oficiální" součastí školení to není a záleží na přednášejícím (či ostatních) zda to nadhodí a jak. Třeba dneska ráno na žiž. nočce cestou do práce kolega po upozornění na kosu povidá že to má na plno a taky ho to dost štvalo, bo měl zamrzlý přední dveře a neviděl ven. Poradil jsem mu ať se zkusí podívat, že jsem slyšel že je vyndaná jedna pojistka, tak se chci zeptat jak moc pravdivá ta informace je ať nešířím bludy (sám vím prd, my T6 nemáme).