Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tramvajové modely
themuf: No obě se mi velmi líbí i tak jak je, ale budu malý šťoura. Proč to K2 má rozdílnou barvu střechy na 1. a 2. článku?
Tak, uběhl skoro rok a já, největší lenivec, jsem konečně dodělal K2S! Uff!
Myslim, že k tomu neni co víc dodat, fotky řeknou víc... 
A ještě přikládám jednu fotku takykonečnědodělanýho "scifi pracáku"...
A ještě přikládám jednu fotku takykonečnědodělanýho "scifi pracáku"...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ne, je tam jednokolejka s výhybnou i dostatečnou osovkou, vše v měřítku 1:120. Provozu kraluje řada 810, akorát kolega nezvládl naprogramovat řídící systém k automatickému přehazování výhybek v závisloti na poloze vlaku v součinnosti s kolejovými obvody a tak jsem jako služebně nejmladší v kanceláři musel pořád lítat házet vexle jáoTTo píše:No jestli projektujete tratě způsobem jaký je vidět na fotografii tak to se divim že se ještě jezdí![]()
(vtípky, samo že v době předkrizové a předbártové tam moc na srandičky čas nebyl...)
Pan Absolut máte velice zajímavé kolejové uspořádání ve skřínˇovém diorámatu.I vozidla jsou zajímavá.
DPmPET
DPmPET
No jestli projektujete tratě způsobem jaký je vidět na fotografii tak to se divim že se ještě jezdí

- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co by delal, projektuje az se z nej kouri...jste drzej, my to meli na SUDOPu taky a jak se koridory pekne stavely 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jezisi dekuji mnohokrate. Je to moc pekne, alespon vidim, co delate cele dny na pracovisti az do pozdnich nocnich hodin.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nějaké fotky zde...
ano,všiml jsem si že horní dva jsou T/B6A2 a spodní od T3. Díky za vyjmenování rozdílů a kdybys našel nějaké fotky budu rád
Pokud budeš chtít být přesný, tak podvozku T3 nejvíce odpovídá ten nejspodnější výkres, ten ale bohužel nemá bokorys. Od těch horních provedení, pominu li podvozek vleku, se liší měchy pro přívod vzduchu k motorům a typem kolejovky, která je kratši a nemá to botkovité zakončení. Zkusím zapátrat v nějakých fotkách a ozvu se přes zprávy
Patří Ti veliký dík
až se stavbou začnu,určitě pošlu nějaké fotky 
Tak tady ti něco posílám .
DPmPET
DPmPET
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ahoj,
sháním dokumentaci a po(d)klady k podvozkům T3 (fotky a hlavně výkresy atp.),využiji je pro pozdější model v měřítku 1:32. Nemáte je někdo náhodou k poskytnutí
pro začátek by bohatě stačil výkres podvozku.
Díky Víťas
sháním dokumentaci a po(d)klady k podvozkům T3 (fotky a hlavně výkresy atp.),využiji je pro pozdější model v měřítku 1:32. Nemáte je někdo náhodou k poskytnutí
Díky Víťas
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Do pytle, já tam jedu na otočku 8.12.