Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové modely
Můj model Inekonu v HO jsem se sem pokusil umístit, ale je to větší soubor než 256KB. Zájemci se mohou ozvat na email master.x2atlas.cz. Obrázky jsou v Senegalské a Americké "kamufláži". Stavebnice jen na objednávku.
P.AbsolutAbsolut píše:Pane DPmPET věřte tomu, že jsem výslovně uvedl, že vozidlo v měřitku 1:87 má být na podvozcích TT a že to má simulovat úzký rozchod
Máte pravdu že ste si objednal vozidlo ,vozidlo nesplnˇovalo zadané požadavky a byl důvod prostě to nepřevzít.Proto doporučuji objednávku specifikovat podle svého přání přímo u dovozce a výrobce ,a to u firmy MB(p.Ing.M.Barnet) .
Firma Herrmann und Partner dodává podvozky i s kovovými koly do svých stavebnic a hotových modelů.Pro ČR je dovozcem tohoto sortimentu firma MB.
DPmPET
- Absolut
- Moderátor
Pane DPmPET věřte tomu, že jsem výslovně uvedl, že vozidlo v měřitku 1:87 má být na podvozcích TT a že to má simulovat úzký rozchod 
P.Absolut
Bylo by lepší si přímo objednávat ,budˇ po telefonické stránce přímo nebo formou e-mailu , i osobně (na modelářské burze)a to přímo u p.Ing M.Barneta .
Výrobcem stavebnic T4D/B4D,T6A2/B6A2,KT4D,ET/EB 54,ET/EB57,G4 a jejich různých variant (modernizace nebo klasické),tak ve formě stavebnic či hotových je firma Hermann und Partner sídlicí v Dráždˇanech,výhradním dovozcem těchto stavebnic pro ČR je p.Ing M.Barnet.
A jěště mám prosbu: Příště prosím uvádějte ,jestli provozujete vozidla velikosti HO na kolejivu TT jedná se o velikost HOm(1m-rozchod)
DPmPET
Bylo by lepší si přímo objednávat ,budˇ po telefonické stránce přímo nebo formou e-mailu , i osobně (na modelářské burze)a to přímo u p.Ing M.Barneta .
Výrobcem stavebnic T4D/B4D,T6A2/B6A2,KT4D,ET/EB 54,ET/EB57,G4 a jejich různých variant (modernizace nebo klasické),tak ve formě stavebnic či hotových je firma Hermann und Partner sídlicí v Dráždˇanech,výhradním dovozcem těchto stavebnic pro ČR je p.Ing M.Barnet.
A jěště mám prosbu: Příště prosím uvádějte ,jestli provozujete vozidla velikosti HO na kolejivu TT jedná se o velikost HOm(1m-rozchod)
DPmPET
- Absolut
- Moderátor
A dobře jim tak. Kdybyste viděli tu ledabyle odbytou hrůzu, co mi pan Barnet před Vánocema na základě objednávky v kamenném obchodě Pragomodelu dodal, tak byste taky plakali. Místo otáčecích kol na podvozcích rozchodu TT byl rozchod H0 a zadřená kola, místo prototypové KT4, co se údajně dala objednat a dovézt z Německa byla řemeslně nezdařile slepená stavebnice KT4 od MB... A celá objednávka trvala místo ohlášených 4 týdnů asi dva měsíce... Jen cena zůstala dle původního odhadu, naštěstí díky špatnému rozchodu jsem měl důvod vůz neodebrat a odstoupit od smlouvy. Nicméně jsem z toho smutný, myslel jsem si, že mezi šotoušema jsou lidi k sobě fér a že když někdo chce hezký model a je ochoten za něj zaplatit libovolnou cenu, že taky hezký model dostane...
MB modely už zase asi 2 týdny nejdou 
wana je v měřítku 1:87 k dispizici v mém počítači. kdyžtak si mailnětemalesak píše:Nevíte jestli je někde ke stažení vystřihovánka wany a wlka? (krom té malé z doprava.unas)
Nevíte jestli je někde ke stažení vystřihovánka wany a wlka? (krom té malé z doprava.unas)
Výstava tramvajových modelářů v Norimbergu
Dne 5.2-6.2.2011 se koná výstava(setkání )tramvajových modelářů v německém Norimbergu. Akce se koná v tamním tramvajovém muzeu St.Peter.
Otevírací doba: 5.2.2011 od 10:00-17:30
6.2.2011 od 10:00-17:30
DPmPET
Dne 5.2-6.2.2011 se koná výstava(setkání )tramvajových modelářů v německém Norimbergu. Akce se koná v tamním tramvajovém muzeu St.Peter.
Otevírací doba: 5.2.2011 od 10:00-17:30
6.2.2011 od 10:00-17:30
DPmPET
Jedna sa o dielektricky nastrek naneseny na streche predneho clanku. Nahradzuje klasicke gumove rohoze ake pozname z T3 alebo K2, pod ktorymi karoseria nepozorovane hrdzavela. Vdaka dokonalej adhezii nastreku na povrch karoserie sa tento nedostatok odstranil.themuf píše:Protože na všech dostupných fotkách, které jsem různě po webech našel to má úplně stejně...MM-Mikulovsky píše:themuf: No obě se mi velmi líbí i tak jak je, ale budu malý šťoura. Proč to K2 má rozdílnou barvu střechy na 1. a 2. článku?![]()
( http://2.bp.blogspot.com/_TMVXaByDAU0/T ... aerial.jpg- a nakonec tady taky )
Pan Muf máte to velice pěkné i Muvka taky pěkná s patinou.
DPmPET
DPmPET
Moje práce jsou modely na těch třech fotkách. To dioráma v odkazu co jsem sem dával je práce Yoza, který tyhle modely/stavebnice vyrábí ( http://yozo-designmodels.blogspot.com/ )
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
themuf: To je tvoje prace? To bych si hned poridil domu!
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je pěkný todlencto. Chválim... 
Protože na všech dostupných fotkách, které jsem různě po webech našel to má úplně stejně...MM-Mikulovsky píše:themuf: No obě se mi velmi líbí i tak jak je, ale budu malý šťoura. Proč to K2 má rozdílnou barvu střechy na 1. a 2. článku?
( http://2.bp.blogspot.com/_TMVXaByDAU0/T ... aerial.jpg- a nakonec tady taky )