Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení vozů
A já doplním trošku tebe. Kromě 5572 a 5519 smí na barrandov minimálně ještě i 5413. A možná i ostatní pluhy...chemik87 píše:Ještě tě Milane trochu doplním, na Koppec mohe jak pankráckej pluh, tak ještě jedna cvička - 5519.
Stran teho vypravení - mam pocit, že čtyřku T3M jsem vídal i včéra
Cedule na 4 již v této trase vyjely - mám vyfocenou soupravu 7046+7049 z 16. 11. 2010 (odpolední provoz, rovněž pořadí 505).MM-Mikulovsky píše:Ta výměna by se dala taky pochopit, ale já měl nepotvrzené zprávy, že jedno pořadí (a tedy viděl bych to tedy na toto 5.) točilo v Hlubočepých. Navíc nachystat ceduláka na linku na níž v její současné běžné trase snad ještě nikdy nevyjel taky muselo chvíli trvat, byť díky letním výlukám se to tisknout nemuselo (pokud se cedule schovaly) - to tehdy přece nějakou dobu všechny 4 točily v Hlubočepých. Já chtěl zkusit, jestli někdo nemá přesné informace.
a nebylo by praktičtější se naučit fotit bez stativu
?
Tak snad tam vydrží do odpoledne....krtinek píše:6921+7099 je na 521./22. Pořadím si nejsem jistý, nebot´ jsem ho pouze zahlídnul okolo jedoucí, ale jistě ted přijela na Hostivařskou zc.
- tramvajka
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si jí včera naštěstí stihl vyfotit při mém čekání ve Strašnicích. Fotka trošku mázlá, neb je z ruky, bez stativu ...krtinek píše:6921+7099 je na 521./22. Pořadím si nejsem jistý, nebot´ jsem ho pouze zahlídnul okolo jedoucí, ale jistě ted přijela na Hostivařskou zc.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Na 9/19 jezdí nová CVR na Nový Smíchov 7260 + 7261.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
6921+7099 je na 521./22. Pořadím si nejsem jistý, nebot´ jsem ho pouze zahlídnul okolo jedoucí, ale jistě ted přijela na Hostivařskou zc.
Ještě tě Milane trochu doplním, na Koppec mohe jak pankráckej pluh, tak ještě jedna cvička - 5519.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta výměna by se dala taky pochopit, ale já měl nepotvrzené zprávy, že jedno pořadí (a tedy viděl bych to tedy na toto 5.) točilo v Hlubočepých. Navíc nachystat ceduláka na linku na níž v její současné běžné trase snad ještě nikdy nevyjel taky muselo chvíli trvat, byť díky letním výlukám se to tisknout nemuselo (pokud se cedule schovaly) - to tehdy přece nějakou dobu všechny 4 točily v Hlubočepých. Já chtěl zkusit, jestli někdo nemá přesné informace.DG7021 píše:No mně přijde docela pravděpodobná, jezdil-li vůz skutečně již dopoledne. A sice mohu spekulovat nad příčinou, ale z důvodů estetických to jistě vítám.Tommy82 píše:Pánové a co když se jednalo o výměnu po prvním (a jediném) kole na Barrandov? S touto variantou jste nepočítali? Hm?
No mně přijde docela pravděpodobná, jezdil-li vůz skutečně již dopoledne.Tommy82 píše:Pánové a co když se jednalo o výměnu po prvním (a jediném) kole na Barrandov? S touto variantou jste nepočítali? Hm?DG7021 píše:Upřesním, že se jednalo o soupravu 8098+8010. Viděl jsem ji v podvečer a stihl i vyfotit. Co se týče dopoledního nasazení, tomu ale také nerozumím.
A sice mohu spekulovat nad příčinou, ale z důvodů estetických to jistě vítám.
- Tommy82
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pánové a co když se jednalo o výměnu po prvním (a jediném) kole na Barrandov? S touto variantou jste nepočítali? Hm?DG7021 píše:Upřesním, že se jednalo o soupravu 8098+8010. Viděl jsem ji v podvečer a stihl i vyfotit. Co se týče dopoledního nasazení, tomu ale také nerozumím.MM-Mikulovsky píše:Co to mělo znamenat, že dnes na 5. pořadí linky č. 4 jezdila minimálně od cca 9 hodin dopoledne tiristorka? Kdyby tam byla až odpoledne, tak řeknu - to vyjela na odpolední část šejdrového pořadí, ale takhle musela vyjet již ráno, ale v ten moment 4 má jezdit na Barrandov, kam však Terezky nesmí (až na PA pluh).
Upřesním, že se jednalo o soupravu 8098+8010. Viděl jsem ji v podvečer a stihl i vyfotit. Co se týče dopoledního nasazení, tomu ale také nerozumím.MM-Mikulovsky píše:Co to mělo znamenat, že dnes na 5. pořadí linky č. 4 jezdila minimálně od cca 9 hodin dopoledne tiristorka? Kdyby tam byla až odpoledne, tak řeknu - to vyjela na odpolední část šejdrového pořadí, ale takhle musela vyjet již ráno, ale v ten moment 4 má jezdit na Barrandov, kam však Terezky nesmí (až na PA pluh).
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co to mělo znamenat, že dnes na 5. pořadí linky č. 4 jezdila minimálně od cca 9 hodin dopoledne tiristorka? Kdyby tam byla až odpoledne, tak řeknu - to vyjela na odpolední část šejdrového pořadí, ale takhle musela vyjet již ráno, ale v ten moment 4 má jezdit na Barrandov, kam však Terezky nesmí (až na PA pluh).