Pro invalidy bych označil jiná dvě místa.cwapa píše:Tím by se přišlo o dvě místa pro invalidy. Víš to? To tam jako budou stát, nebo jak to myslíš?7105 píše:Já bych obě dvě sedačky zrušil a odstranil sklo, vznikl by tím docela velký prostor.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vůz 9111 se po téměř ročním odpočinku stráveném v Lázních Hostivař vrací do provozu. Vzpomínat v dobrém rozhodně nebudeme...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
V tvém věku se tam vejdou i dva kluciVojta Tramvaj píše:Nebo se to taky hodí, když jedu se svojí holkou (jediná respektuje tramvaje(ale to odbíhám od tématu))
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebo se to taky hodí, když jedu se svojí holkou (jediná respektuje tramvaje(ale to odbíhám od tématu))Tita píše: Tsss, nějakej drzejale uznávám, že 1,5 sedák není k ničemu jinýmu dobrej než k odložení zavazadla, případně rozvalení pasažéra. Jinej případ je to ale u dvojsedáků, který tak rády obsazujou postarší dámy a jejich igelitky z Tesca. To je na zabití... Ale to už trošku odbíhám od tématu
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou nenícwapa píše:Není to místo náhodou vyhrazený pro invalidy ?Vojta Tramvaj píše: Nevím co máte proti 1,5 sedáku. Já to bral jako výhodu, a jsem rád za jízdu s 9123 či 9139. Když jsem jel z tréninku tak jsem si sedl a tašku položil vedle sebe a místa habaděj. Stejně na to místo nikdo nestoupá.
A neni to nahodou jedno pokud zadny v tramvaji nejede?cwapa píše:Není to místo náhodou vyhrazený pro invalidy ?
Není to místo náhodou vyhrazený pro invalidy ?Vojta Tramvaj píše: Nevím co máte proti 1,5 sedáku. Já to bral jako výhodu, a jsem rád za jízdu s 9123 či 9139. Když jsem jel z tréninku tak jsem si sedl a tašku položil vedle sebe a místa habaděj. Stejně na to místo nikdo nestoupá.
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tsss, nějakej drzejVojta Tramvaj píše:Tak nerejpejTita píše: Já si tam třeba v nouzi, když už jinde místo není, rád stoupnu. Furt lepší, než stát jenom na jedné noze, která ještě není moje vlastní, třeba v lichém článku mezi nohami cizích spolucestujících. A sice bych nerad rejpal, ale myslím, že sedadla jsou k sezení, ne k odkládání zavazadel
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nerejpejTita píše:Já si tam třeba v nouzi, když už jinde místo není, rád stoupnu. Furt lepší, než stát jenom na jedné noze, která ještě není moje vlastní, třeba v lichém článku mezi nohami cizích spolucestujících. A sice bych nerad rejpal, ale myslím, že sedadla jsou k sezení, ne k odkládání zavazadelVojta Tramvaj píše: Nevím co máte proti 1,5 sedáku. Já to bral jako výhodu, a jsem rád za jízdu s 9123 či 9139. Když jsem jel z tréninku tak jsem si sedl a tašku položil vedle sebe a místa habaděj. Stejně na to místo nikdo nestoupá.
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já si tam třeba v nouzi, když už jinde místo není, rád stoupnu. Furt lepší, než stát jenom na jedné noze, která ještě není moje vlastní, třeba v lichém článku mezi nohami cizích spolucestujících. A sice bych nerad rejpal, ale myslím, že sedadla jsou k sezení, ne k odkládání zavazadelVojta Tramvaj píše: Nevím co máte proti 1,5 sedáku. Já to bral jako výhodu, a jsem rád za jízdu s 9123 či 9139. Když jsem jel z tréninku tak jsem si sedl a tašku položil vedle sebe a místa habaděj. Stejně na to místo nikdo nestoupá.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím co máte proti 1,5 sedáku. Já to bral jako výhodu, a jsem rád za jízdu s 9123 či 9139. Když jsem jel z tréninku tak jsem si sedl a tašku položil vedle sebe a místa habaděj. Stejně na to místo nikdo nestoupá.Looki píše:Takhle opravit všech 60 Porscheter (teda až na ten 1,5 sedák), tak obliba pojízdných železáren o dost stoupne..teda aspoň u cestujících.
Byla by to určitě užitečná rekonstrukce (narozdíl od toho nesmyslnýho otočení sedačky).
- Bobik
- Uživatel
No, nevím. Furt to neřeší problém úzkých uliček a výměny cestujících ve špičce a přijde mi že moc místa na nohy tam taky nebude. Navíc bych měl strach z těch schodů u otočených židlí, starší lidi to určitě neocení - prostoru jak v hodinkách, navíc přibyla místa kde lze jednoduše zakopnout.
Takhle opravit všech 60 Porscheter (teda až na ten 1,5 sedák), tak obliba pojízdných železáren o dost stoupne..teda aspoň u cestujících.
Byla by to určitě užitečná rekonstrukce (narozdíl od toho nesmyslnýho otočení sedačky).
Když už je řeč o sedačkách, je nějaká šance, že se ten nesmysl bude upravovat po vzoru nových 13T? Snad jen bez obnovené premiéry 1,5 sedáků.
http://www.bmhd.cz/aktuality/aktualita.php?878
http://www.bmhd.cz/aktuality/aktualita.php?878
Tím by se přišlo o dvě místa pro invalidy. Víš to? To tam jako budou stát, nebo jak to myslíš?7105 píše:Já bych obě dvě sedačky zrušil a odstranil sklo, vznikl by tím docela velký prostor.