Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Provoz fóra
Jenom taková věcná - když někdo (dejmal) napíše, že jsem absolutní hovado, tak se to nevyhvězdičkuje, ale když já napíšu, že se nechovám, jako dem-ent, ani kret-én, tak se to vyhvězdičkuje. Proč?
Jsem přesvědčen, že MMM to myslí dobře a chce do odpovědi dát maximum. Bohužel se v tom trochu ztrácím, jelikož MMM většinou reaguje na mnoho situací najednou v jednom příspěvku a navíc do toho hned zakomponuje vlastní zkušenost a vlastní řešení. Příklad: Postřeh z terénu - vadná ta a ta výhybka. MMM reaguje: Ano, jel jsem tam a byla vadná, jel jsem tam 3x pokaždé s jinou soupravou čísla: xxxyyy, xxxuuu, qqqooo, kdybych jel za tou a tou linkou nemusel jsem přestavovat ručně. Vylezl jsem ven a vynadal mi řidič auta, že zdržuju...
Zmiňovaný příběh je fikce, jakákoliv podobnost s realitou je čistě náhodná.
Zmiňovaný příběh je fikce, jakákoliv podobnost s realitou je čistě náhodná.
Jsem přesvědčen, že obecně platí pravidlo, že schopnost rozumět složitěji strukturovaným textům narůstá se schopností je sám produkovat, v čemž je zahrnuta i gramatická a jazykotvorná stránka věci.
Jinak řečeno, příspěvky zmíněného uživatele, které mají kvalitní strukturu a formát textu, čtu a určitě s tím nemám žádný problém.
Ale co já o tom všem vím.
Jinak řečeno, příspěvky zmíněného uživatele, které mají kvalitní strukturu a formát textu, čtu a určitě s tím nemám žádný problém.
Ale co já o tom všem vím.
-
gabuliatko
- Uživatel
To tedy Oskare máš nehynoucí můj obdiv.Oskar píše:Přesně. Za sebe musím říct, že mi vystajlované texty pana M3 vyhovují mnohem více, než nestrukturovaný text. Obvykle stačí přečíst jenom to tučné a člověk má obrázek, o čem celá epizoda je...Tonda Ježek píše:Pokud něco zapleveluje v tomto ohledu forum, tak jsou to hlavně okamžité reakce některých uživatelů na všechny příspěvku MM-M. Pokud některé z vás tyto příspěvky iritují, tak je prostě přejděte (rozpoznat od ostatních jdou velice snadno) a nečtěte. Trocha nadhledu by neuškodila.
Přesně. Za sebe musím říct, že mi vystajlované texty pana M3 vyhovují mnohem více, než nestrukturovaný text. Obvykle stačí přečíst jenom to tučné a člověk má obrázek, o čem celá epizoda je...Tonda Ježek píše:Pokud něco zapleveluje v tomto ohledu forum, tak jsou to hlavně okamžité reakce některých uživatelů na všechny příspěvku MM-M. Pokud některé z vás tyto příspěvky iritují, tak je prostě přejděte (rozpoznat od ostatních jdou velice snadno) a nečtěte. Trocha nadhledu by neuškodila.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, vysypal sem si na lebku celej popelník, tak už mě nechte žít...OMH píše:...navíc si po sobě text nepřečtete (ve slovech chybí písmena, či jsou nahrazena jinými), úspěch mezi přispěvateli nečekejte...
Slibuju, že si ty čísílka a písmenka po sobě budu kontrolovat, abych dál neposílal vozy na neexistující linky, do jiných vozoven, případně rovnou na šrot.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud něco zapleveluje v tomto ohledu forum, tak jsou to hlavně okamžité reakce některých uživatelů na všechny příspěvku MM-M. Pokud některé z vás tyto příspěvky iritují, tak je prostě přejděte (rozpoznat od ostatních jdou velice snadno) a nečtěte. Trocha nadhledu by neuškodila.OMH píše:Dále tu je častá žádost na MMM o stručné a jasné příspěvky. Pokud by mě po příspěvku napsalo několik lidí, že to nečte, je to zbytečně dlouhé a jinak se do mě strefoval kvůli tomu, stojí to za zamyšlení s tím něco udělat, aby příspěvky byli pro ostatní zajímavé. I tím se totiž horší stav fóra.
Mám obavu, že je to případ typu Hlava 22. Kdo nečte, než se ptá, těžko si to přečte tady.
To by to muselo být červeně místo zánětu spojivek, a stejně by to nakonec asi bylo prd platné.
Stav fóra se nám poslední dobou lehce zhoršil.
Proto vyzývám nově příchozí a začátečníky, aby nejprve sledovali fóru, jak funguje, kde se co řeší, podívali se, jaké dotazy se pokládají, projeli historii.
Jeden z nejhorších úvodů nováčka je, ptát se v naráz v několika vláknech a na věci, které byli zodpovězeny nedávno. Další záležitostí je forma příspěvku. Nemyslím, že by se tu bazírovalo na spisovné češtině a gramatické 100% správnosti. Ale pokud nedodržujete velká a malá písmena, mezery, tečky a čárky a navíc si po sobě text nepřečtete (ve slovech chybí písmena, či jsou nahrazena jinými), úspěch mezi přispěvateli nečekejte.
Dále tu je častá žádost na MMM o stručné a jasné příspěvky. Pokud by mě po příspěvku napsalo několik lidí, že to nečte, je to zbytečně dlouhé a jinak se do mě strefoval kvůli tomu, stojí to za zamyšlení s tím něco udělat, aby příspěvky byli pro ostatní zajímavé. I tím se totiž horší stav fóra.
Proto vyzývám nově příchozí a začátečníky, aby nejprve sledovali fóru, jak funguje, kde se co řeší, podívali se, jaké dotazy se pokládají, projeli historii.
Jeden z nejhorších úvodů nováčka je, ptát se v naráz v několika vláknech a na věci, které byli zodpovězeny nedávno. Další záležitostí je forma příspěvku. Nemyslím, že by se tu bazírovalo na spisovné češtině a gramatické 100% správnosti. Ale pokud nedodržujete velká a malá písmena, mezery, tečky a čárky a navíc si po sobě text nepřečtete (ve slovech chybí písmena, či jsou nahrazena jinými), úspěch mezi přispěvateli nečekejte.
Dále tu je častá žádost na MMM o stručné a jasné příspěvky. Pokud by mě po příspěvku napsalo několik lidí, že to nečte, je to zbytečně dlouhé a jinak se do mě strefoval kvůli tomu, stojí to za zamyšlení s tím něco udělat, aby příspěvky byli pro ostatní zajímavé. I tím se totiž horší stav fóra.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Libový motto fóra 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dovoluji si upozornit uzivatele rusty9039, ze toto forum nema charakter chatu ani jineho systemu pro online zasilani kratkych textovych zprav. Jeho prilisna aktivita bude brana jako nezadouci, a tak bude, jak s nim, tak s prispevky nakladano.
hééééj, máš recht 
Mě běží správně - nemáš náhodou v nastavení profilu zapnutý letní čas?chemik87 píše:Chtěl jsem se zeptat - není na TF špatně nastaveno zobrazování aktuelního času?
Chtěl jsem se zeptat - není na TF špatně nastaveno zobrazování aktuelního času?
- Absolut
- Moderátor
PvvS díky