Na Znamení, SJ, FJ a další odezvy na páteřní stránky
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: Na znamení (podněty, názory, reakce)
Pane OMH, mooooc krásná fotečka tý "sedmačtyřicítky".
Jsem si řikal, jestli by nebylo hezčí dělat červeně i číslo na zrcátko, ovšem ve vaší kompozici to nakonec nevadí, bo to ladí se sloupkem. 
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jsem nemyslelchemik píše:Na znamení,Sobota 5. února 2011, 13:14, přidal: MOp :Vojta Tramvaj píše:Mohu se zeptat? Dnes jsem viděl Škodu 15T 9212 na dopoledním 2. pořadí? V rubrice Na Znamení je psáno 8. pořadí
Jak již bylo mnohokrát avizováno, dnes nastal den D, kdy vyjel vůz Škoda 15T v rámci běžného provozu s cestujícími na 3. pořadí linky 18. Cestující se vozy 15T budou nejprve setkávat na lince 18, kde jsou pro ně rezervovaná tato pořadi: PO-PA 1,2,8 SO 3,8,9 NE 2,4,8.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Taktéž souhlasím.OMH píše:Musím se Petra zastat. Pokud se hraje hra na piktogramy označující nízkopodlažní vozidla, mělo by to být sjednocené vizuálně a místem nalepení, tedy na čele vozu.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo, to datum mě zmátlo, díky za opravu OHMOMH píše:Zeptej;) Jo, to nevím, jestli si jí viděl, to musíš vědět ty:)Vojta Tramvaj píše:Mohu se zeptat? Dnes jsem viděl Škodu 15T 9212 na dopoledním 2. pořadí? V rubrice Na Znamení je psáno 8. pořadí
V rubrice na znamení je psáno, že byla na 8. pořadí - souhlasí, v neděli.
Na znamení,Sobota 5. února 2011, 13:14, přidal: MOp :Vojta Tramvaj píše:Mohu se zeptat? Dnes jsem viděl Škodu 15T 9212 na dopoledním 2. pořadí? V rubrice Na Znamení je psáno 8. pořadí
Jak již bylo mnohokrát avizováno, dnes nastal den D, kdy vyjel vůz Škoda 15T v rámci běžného provozu s cestujícími na 3. pořadí linky 18. Cestující se vozy 15T budou nejprve setkávat na lince 18, kde jsou pro ně rezervovaná tato pořadi: PO-PA 1,2,8 SO 3,8,9 NE 2,4,8.
Zeptej;) Jo, to nevím, jestli si jí viděl, to musíš vědět ty:)Vojta Tramvaj píše:Mohu se zeptat? Dnes jsem viděl Škodu 15T 9212 na dopoledním 2. pořadí? V rubrice Na Znamení je psáno 8. pořadí
V rubrice na znamení je psáno, že byla na 8. pořadí - souhlasí, v neděli.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mohu se zeptat? Dnes jsem viděl Škodu 15T 9212 na dopoledním 2. pořadí? V rubrice Na Znamení je psáno 8. pořadí
Musím se Petra zastat. Pokud se hraje hra na piktogramy označující nízkopodlažní vozidla, mělo by to být sjednocené vizuálně a místem nalepení, tedy na čele vozu.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Petr: Neber to jako osobní útok, ale myslím,že jsou podstatně důležitější věci než je nálepka, kterou stejně 99% lidí přehlédne.
Je to snad 100% NP vůz, takže i důchodcům může být jedno, kterými dveřmi dovnitř vejdou a bude to bez schodů.
Je to snad 100% NP vůz, takže i důchodcům může být jedno, kterými dveřmi dovnitř vejdou a bude to bez schodů.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, však já s tim souhlasím, šlo mi spíš o to, že je to pořád menší průšvih, než když přijede třeba KTN s obrznakem
na čele vozu a na duhých dveřích bude mít samolepku kočárku (nebo bez samolepky*). Takže se stane, co vídám celkem často - že lidi s kočárkem nastoupí do vysoké části (čímž zcela zablokují druhé dveře) a pak, když to zjistí, chtěj se po vniřních úzkých schodech dostat do NP části.
*- Může tam být právě logo kočárku, "zákazově" přeškrtnuté, s šipkou směrem k NP části (když už můžem mít ve 14T zákaz stání).
*- Může tam být právě logo kočárku, "zákazově" přeškrtnuté, s šipkou směrem k NP části (když už můžem mít ve 14T zákaz stání).
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A to já bych z toho problém dělal. Protože občas tou tramvají pojede i člověk co tramvaje nezná. A pokud umíme označit autobus tak výrazně v čele, že je to OK, tak nechápu, proč to nejde u tramvaje. U vozů 14T jsem já musel tak dlouho prudit, až se začaly konečně označovat. Ale uznávám, už jsem starý a mimo mísu.krtinek píše:K tomu označení bezbariérovosti: oni si lidi zvyknou. Nebo už zvykli - vidí moderní tramvaj, tak čekají, že je nízkopodlažní. Nědělal bych z toho takový problém, jako když jsem jeden čas viděl na nízké kachně znak kočárku (resp. vozíku) na jakýchkoli jiných dveřích než vedoucích do středního NP článku! Občas lze spatřit i na "vysokých" Karosách. Já osobně nechápu, proč tam není "dodatková samolepka" se šipkou "vchod vedle"!
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Das ist "Schade". Ich meinte, jedes Werk kommt aus der Fabrik mit.admin Petr píše:chybí ještě něco
K tomu označení bezbariérovosti: oni si lidi zvyknou. Nebo už zvykli - vidí moderní tramvaj, tak čekají, že je nízkopodlažní. Nědělal bych z toho takový problém, jako když jsem jeden čas viděl na nízké kachně znak kočárku (resp. vozíku) na jakýchkoli jiných dveřích než vedoucích do středního NP článku! Občas lze spatřit i na "vysokých" Karosách. Já osobně nechápu, proč tam není "dodatková samolepka" se šipkou "vchod vedle"!
Propadlého panelu jsem si všiml já a vyžádal jsem si příjezd TK. Pracovník situaci vyhodnotil a s úsměvem na rtech mi říká, že méně než na deset za hodinu ho neukecám
. Ta kolejnice se pěkně prohýbá, chtělo by to s tím místem něco dělat. Když po hraně panelu projede autobus, tak se panel krásně zvedá. Nějaké provizorní podasfaltování by to chtělo. Těch hrozných míst je mnohem více, například panel směrem od ČSAD dc, ze kterého lezou dost hrozně roksory. Jo, kdyby nebyl Barrandov a minutový interval na trati a jezdila jen dvanácka jednou za 10 minut, tak by to možná vydrželo déle. Ale zase by jezdilo více autobusů, takže by to možná vyšlo nastejno. Zajímalo by mě, kdy to hodlají opravit.
Je to letos asi silnější, protože sníh vydržel hodně dlouho, tak se vajgly stihly nahromadit.Karosák píše:Mamka mi potvrdila že to bylo dycky, když slezl sníh. Já jsem trávil celý víkend na brigádě u kamaráda na Barrandově, během víkendu roztály zbytky a když jsem se v neděli opět přesouval přes Prahu, místy se mi z toho dělal šoufl. Buď je to letos silnější kafe, nebo jsem se v minulých letech méně díval. Docela jsem záviděl 2217, že ten svinčík nevidí. Tak jsem radši zmizel do hor, kde je sice rovněž obleva, ale takovej binčus teda ne.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mamka mi potvrdila že to bylo dycky, když slezl sníh. Já jsem trávil celý víkend na brigádě u kamaráda na Barrandově, během víkendu roztály zbytky a když jsem se v neděli opět přesouval přes Prahu, místy se mi z toho dělal šoufl. Buď je to letos silnější kafe, nebo jsem se v minulých letech méně díval. Docela jsem záviděl 2217, že ten svinčík nevidí. Tak jsem radši zmizel do hor, kde je sice rovněž obleva, ale takovej binčus teda ne.chemik87 píše:Jen řikám, že je to vždy po oblěvě