Škoda 15T ForCity
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 15T ForCity
Kdo jej provádí, hradí, do kdy probíhá a bude mít vůbec nějaký význam (odraz do praxe)?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Wifi jedině se skořicí a kapkou citrónuRadek píše:Dnes probíhá v 15T průzkum spokojenosti cestujících (sedáky, prostorové řešení, madla,...). Jeden z dotazů směřoval i k eventuálním zavedení wifi ve vozech.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tento pruzkum probiha od pondeli 
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes probíhá v 15T průzkum spokojenosti cestujících (sedáky, prostorové řešení, madla,...). Jeden z dotazů směřoval i k eventuálním zavedení wifi ve vozech.
Předpokládám že za tučnou sumu.Brejšín píše:Jo, to skřípou gumy dveří, jejich dodavatel po upozornění na tento problém dodal nějaký lubrikant že si to prej máme namazat když tu bude skřípat.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Řešení hodné výrobce dveří, jež při dovření nadělají hluk téměř rovný výbuchu dělostřeleckého granátu.... 
Jo, to skřípou gumy dveří, jejich dodavatel po upozornění na tento problém dodal nějaký lubrikant že si to prej máme namazat když tu bude skřípat. 
Tak jsem se dneska konečně svezl s 9202 (na 18/402) a musím říct, že jsem tak trochu zklamán, neboť v interiéru v zadního článku se pořád ozývá jakési plastoidní skřípání, což je v tiché a velmi dobře odhlučněné tramvaji celkem nepříjemné.
- Absolut
- Moderátor
Pokud vím, tak po průjezdu šablonou se malovalo kde to nejde. Oranžovým sprejem. Osobně jsem měl na jedné z jízd tu čest
Tyhle šipky jsou konkrétní vyznačení "zde upravit".
-
gabuliatko
- Uživatel
nemalovalo se něco podobného už loni ? nebo to jsou pouze přírůstky od loňska ?
- Absolut
- Moderátor
Ty šipky označují rozsah potřebné úpravy krytu.
Není toto jedno z míst, kam 15T nesmí kvůli stavu vozovky?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsou to problémové úseky s ohledem na průjezd 15T. Část z nich je zakázaná oběžníkem, zbytek zatím ne. Z toho zbytku někde opravdu neprojede, někde ano, ale s minimální rezerovu. Takže asi takhle...S_M_Lomoz píše:Nemá nebo nesmí?
To 8251
Tehdy zákaz na Spořilov nebyl nikde uveden, dnes také není. Navíc nějakej "mastnej papírek" není pro mne závazný pokyn. To je jenom oběžník, nebo oficiální (služební) e-mail od Technické kontroly.
Zenklova v tom seznamu psaná je, akorát jsem ji tam asi zapoměl dopsat. Tam je ovšem zákaz vjezdu vyvěšen, jinde (zatím) ne.
Tehdy zákaz na Spořilov nebyl nikde uveden, dnes také není. Navíc nějakej "mastnej papírek" není pro mne závazný pokyn. To je jenom oběžník, nebo oficiální (služební) e-mail od Technické kontroly.
Zenklova v tom seznamu psaná je, akorát jsem ji tam asi zapoměl dopsat. Tam je ovšem zákaz vjezdu vyvěšen, jinde (zatím) ne.
Nemá nebo nesmí?MF píše:Co se týče omezení 15T, tak jsem včra obdržel papírek s textem částečně tištěným, částečně psaným ručně kam 15T nemá jezdit.