K tomuto mám jednu připomínku. Z důvodu Financování RTT Myslíkova z Fondů OPPK je dáno, že daným úsekem musí projíždět minimálně jedna linka !!! obousměrně !!!uzivatel33 píše:14 přes Karlák
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
Otázka linky 91 je samozřejmě bezpředmětná. Blanka stále není hotová a docela bych si vsadil na to, že se propadnou všechny tram tratě okolo vozovny Střešovice, takže by stejně nemohla vyjíždět z vozovny.
A jak návrh počítá s provozem linky 917036 píše:Můj návrh
Linky 1 - 26 zrušeny
Linky 51 - 59 zrušeny
Můj návrh přináší zejména značné úspory v provozních nákladech, které místy klesnou až o 100%. Zároveň elegantně ukončuje veškeré spory mezi zastánci a odpůrci metrolinek (nebude ani jedno).
Můj návrh
Linky 1 - 26 zrušeny
Linky 51 - 59 zrušeny
Můj návrh přináší zejména značné úspory v provozních nákladech, které místy klesnou až o 100%. Zároveň elegantně ukončuje veškeré spory mezi zastánci a odpůrci metrolinek (nebude ani jedno).
Linky 1 - 26 zrušeny
Linky 51 - 59 zrušeny
-
uzivatel33
Za základní zlepšení považuji obnovení tradičního spojení mezi Braníkem a Žižkovem,které po změně 16 úplně zmizelo a také o zrušení souběhu linek deset a šestnáct,ty ostatní změny z těchto dvou vyplývají
Pro vysvětlení
3 Nemá cenu,aby s Modřan stejným směrem jeli dvě linky
5 Nahrazuje 10 a odkloněnou devatenáct
7 V Řepích nahrazuje půlku devítky
9 Nahrazuje jí 21
13 Nahrazuje odloněnou 4
19 tradiční spojení Vršovice-Ďáblice
Pro vysvětlení
3 Nemá cenu,aby s Modřan stejným směrem jeli dvě linky
5 Nahrazuje 10 a odkloněnou devatenáct
7 V Řepích nahrazuje půlku devítky
9 Nahrazuje jí 21
13 Nahrazuje odloněnou 4
19 tradiční spojení Vršovice-Ďáblice
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
A co má ten návrh přinést prospěšného? Takhle bez komentáře je to úplně o ničem, to si tu pak může každý udělat svůj vlastní návrh...
-
uzivatel33
Můj návrh
3 Lehovec-Nádraží Braník
4 Čechovo nám. -Radlická (celotýdení provoz,sóla)
5 z olš.hřbitovů prodloužena přes Želivského a po 19 na Lehovec
7 ÚDDP-Sídliště Řepy
9 Sídliště Řepy-Vápenka (stand.int.)
13 Barrandov-Řepy (provoz jen v Pd ranní špička,sóla)
14 přes Karlák
16 metrolinka,mimo raní špičku jede v úseku Kotlářka-Řepy každý druhý spoj
19 Kubánské.nám-Palmovka-Sídliště Ďáblice
21 Modřany-Jiráskovo nám.-Myslíkova-Lazarská (po dnešní 9)-Spojovací(celotýdení provoz,soupravy)
Linka 6 může být zrušena,nebo velmi omezena (kdysi měla interval 12 minut)
Linka 10 zrušena nebo převedena do nějaké jiné trasy
3 Lehovec-Nádraží Braník
4 Čechovo nám. -Radlická (celotýdení provoz,sóla)
5 z olš.hřbitovů prodloužena přes Želivského a po 19 na Lehovec
7 ÚDDP-Sídliště Řepy
9 Sídliště Řepy-Vápenka (stand.int.)
13 Barrandov-Řepy (provoz jen v Pd ranní špička,sóla)
14 přes Karlák
16 metrolinka,mimo raní špičku jede v úseku Kotlářka-Řepy každý druhý spoj
19 Kubánské.nám-Palmovka-Sídliště Ďáblice
21 Modřany-Jiráskovo nám.-Myslíkova-Lazarská (po dnešní 9)-Spojovací(celotýdení provoz,soupravy)
Linka 6 může být zrušena,nebo velmi omezena (kdysi měla interval 12 minut)
Linka 10 zrušena nebo převedena do nějaké jiné trasy
-
uzivatel33
Proč nikdo nic nepíše?
Měl bych dotaz,co to jsou extra linky?
Měl bych dotaz,co to jsou extra linky?
Řekl bych, že když nešlo označit prodlouženou sedmičku jako S17, tak to v rámci jednotného způsobu označení eska vyšlo ve zrušení linek S29 a S22.9001 píše:Nechci být moc velký rejpal, ale i na drahách uznali, že označování vlaků jiným číslem je o ničem. Viz včlenění S29 do S9...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nechci být moc velký rejpal, ale i na drahách uznali, že označování vlaků jiným číslem je o ničem. Viz včlenění S29 do S9...
změny od 12.12.
http://pidservis.vhd.cz/report.php?no=7 ... e=standard
nejzajímavější výcuc - zavedení nových linek 296, 514-516, 608, zrušení 141, 190, 222 a I3
http://pidservis.vhd.cz/report.php?no=7 ... e=standard
nejzajímavější výcuc - zavedení nových linek 296, 514-516, 608, zrušení 141, 190, 222 a I3
Podle mne je to taky normální trasa. Jestli se mi to podařilo dobře rozluštit, tak tam je:
Výstaviště - Nádraží Holešovice M - Dělnická (tím si nejsem jistej, ale na Ortenovo n., U Průhonu ani tržnici to nevypadá) - Vltavská M -
Strossmayerovo n. - N. Republiky M - Masarykovo nádr. M - Hlavní nádraží M - Flora M - Olšanské hřbitovy.
Výstaviště - Nádraží Holešovice M - Dělnická (tím si nejsem jistej, ale na Ortenovo n., U Průhonu ani tržnici to nevypadá) - Vltavská M -
Strossmayerovo n. - N. Republiky M - Masarykovo nádr. M - Hlavní nádraží M - Flora M - Olšanské hřbitovy.
To je pravda, ale podle mě je ta trasa dobře, pokud to dokážu rozlištit správně. Dle mě jde o dočasnou zastávku Dlážděná..OMH píše:Dříve, před žlutým papírem (černožlutými cedulemi), byly jen černobílé "výluky". A tato fotka už nějaký rok má.malesak píše:Jak to že má na fotce ta T3Re napsanou ceduli černým písmem na bílém odkladu? To byla nějáka vyjímka nebo co?
Dříve, před žlutým papírem (černožlutými cedulemi), byly jen černobílé "výluky". A tato fotka už nějaký rok má.malesak píše:Jak to že má na fotce ta T3Re napsanou ceduli černým písmem na bílém odkladu? To byla nějáka vyjímka nebo co?